Vi hentede i går vores charmerende Mini Cooper SE, hvor vi har oplevet Lasse som værende en yderst behagelig og særdeles kompetent sælger 😊 Hele forløbet har til fulde levet op til vores forventnin... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Købte en jaecoo j5ev af Lasse hos meiniche og sikke en behagelig ung mand Super glad for bilen og den behalige service Har handlet en del biler hos meiniche og er altid blevet godt behandlet her... Ver más
Vi har i dag hentet vores nye bil hos Meiniche. Vi har handlet med Lasse, en meget behagelig, høflig og afbalanceret ung mand. Satte os godt ind i bilens funktioner, og selv om registreringen over ne... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har netop handlet elbil af det nye mærke Omoda med sælger Lasse hos Meiniche i Holstebro. Vi blev rigtig godt modtaget af en meget imødekommende sælger, med god viden omkring bilen, og hvad der li... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Velkommen hos Meiniche & Bayern AutoGroup Vi er din autoriserede BMW-OMODA-JAECOO forhandler , samt din autoriserede Service udbyder i Holstebro. Vi glæder os til at betjene dig med salg af nye og brugte biler – primært vores nybilmærker og bedre brugte biler, autoriseret servicering og, hvis uheldet er ude, eventuelle reparationer og udbedring af trafik skader. Vores primære markedsområde er Midt- og Vestjylland, men vi gør gerne en handel i hele Danmark, og yder godt service til kunder, der kommer langvejs fra. Vi er lokalt forankret i det midt- og vestjyske og bor i Houstrup centret tæt på byens forretningsliv, Ringvejen og Holstebro Motorvejen – afkørsel 22. Små 1000 m2. showroom. Meiniches logo og motto – ”Gør dig glad” – beskriver vores intention om at sikre dig som kunde i vores forretning og fastholde dig, uden at vi nødvendigvis behøver at sælge noget til dig hver gang. 19 medarbejdere har deres daglige gang i firmaet. Hver med deres specielle arbejdsopgaver og alle med det formål at gøre kunden glad for og tilfreds med at komme hos Meiniche. Vi bestræber os på at fastholde gamle dyder i nye tider, at levere en ordentlig kvalitet, at være troværdige samarbejdspartnere, at have et godt arbejdsmiljø og agere ansvarligt i miljø- og klimasammenhænge.
Información de contacto
Jens Baggesens Vej 5-7, 7500, Holstebro, Dinamarca
- info@meiniche.dk
- meiniche.dk
Jeres motto er "Meiniche gør mig glad"…
Jeres motto er "Meiniche gør mig glad" Det syntes jeg der er meget malplaceret, det burde være "Mainiche er ligeglad med mig". Det er sådan en følelse jeg har, efter jeg her til morgen, har kørt 3 kvarter for at komme på værksted med bilen der skulle have skiftet vinterdæk og lavet to fabriksaktioner.
Der er aftalt at der skulle være en lånebil klar til mig når jeg ankom som aftalt klokken 7.30. Det var der bare ikke......
Desværre, så var det ikke blevet noteret af ham der havde booket vores tid! Som det service person som jeg selv er og altid selv arbejder ud fra, så var jeg da helt sikker på at det skulle vi da nok får løst, men nej det var ligesom mit egen problem.
Ikke at ham der havde taget i mod mig, og som altid plejer at give en god kundeservice, kunne gøre for det, men jeg må sige jeg er godt skuffet over at det ikke kunne løses.
Det hele endte med at jeg måtte tage min bil hjem igen, uden at have fået fikset vinterdæk og fabriksaktionen.
Jeg ved at vi alle kan fejle og det er ikke dette jeg ikke kan forstå, det er den manglende handling på fejlen der sætter sig og gør at Meiniche - ikke gør mig glad. Men Meiniche er måske ligeglad!

Stor anbefaling herfra.
Fik god sparring og vejledning i valg af bil.
Hurtig levering og god grundig gennemgang af bilen da den blev udleveret

Service helt i top
Service helt i top!
Super flinke og meget behjælpelige med alle de spørgsmål, som man kan have som førstegangskøber af en bil.

Respuesta de Meiniche - gør dig glad!
Altid Prof forklaring om tingene og…
Altid Prof forklaring om tingene og behagelige samtaler.jeg kan bestemt anbefale meniche,og altid hyggelige snakke med Jesper og lars. Mvh Hans Foldby Sørensen

Respuesta de Meiniche - gør dig glad!
Service LANGT ud over det sædvanlige
Service LANGT ud over det sædvanlige. Har lige handlet med Jesper Meiniche selv, og det var da en virkelig god oplevelse. Handlen tog nogle dage, fordi JEG kan være rigtigt besværlig. Jesper gik ikke bare den ekstra meter, med adskillige ekstra km for min skyld og alt er faldet på plads nu. Stor stor tak og de varmeste anbefalinger herfra.
"bilsælgere" af værste skuffe.
"bilsælgere" når de er værst købte en nyere bil som viste sig at have en motor defekt, reklamerede over fejl inden for det 1/2 år og det blev "Udebedret" troede vi, men da der var gået 7 måneder gik det helt galt, vi kontaktede Steen som vi købte bilen af, ang. det videre forløb, telefonisk og han var ikke særlig hjælpsom, vi kørte bilen til autoiseret værksted som kunne konstatere at det var alvorligt, vi kontaktede Steen igen skriftligt, og forventede svar inden for 10 dage, men høre ikke fra dem, de ønsker åbenbart ikke at være en del af dette problem, så kan kun sige BILSÆLGERE AF VÆRSTE SKUFFE er meget skuffet over den service, så kan ikke anbefale andre at handle der.

Service i top
Et super værksted med en service i verdensklasse..
kan stærkt anbefales
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.