Mellow Studio er en af mine yndlingsbutikker. Dels pga at det fineste univers, man træder ind i, som er fyldt med de skønneste styles i så god kvalitet, at de holder de næste mange år. Men også pga se... Ver más

Butikken har virkelige flotte og lækre vare. Jeg ønsker mig altid ting og gavekort dertil, da det er lidt ekstra luksus. Det er et dejlig sted at finde værtindegave og Therese der har den, er fantast... Ver más

Den fineste forretning med masser af lækre varer. Der er altid noget man liiige må have. Også fantastisk, hvis man skal finde en gave. Super betjening og vejledning i forhold til størrelser og kvalite... Ver más

1. Tienda de ropa

CARE MORE - BUY BETTER. Sådan er vores holdning i Mellow Studio. Det betyder, at vi fokuserer på kvaliteten af tøjet og historien bag brandet. Vi er stolte af at kunne repræsentere de brands, der er en del af vores butik og vores webshop. Vi gør meget ud af at finde produkter, som du ikke finder på hvert et gadehjørne. Det er brands, der tænker mere på bæredygtighed, materialer og holdbar mode - end de tænker på fast fashion og trends. Lad dig endelig friste af vores produkter, som holder længe i garderoben - alle vores produkter er cherry-picked af os til Jer. Håber at Mellow Studio og vores produkter bringer glæde til dig eller en du har kær.

4,8