Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

In februari een bestelling geplaatst en die snel ontvangen. Helaas bleek de kleur van een pak in het echt totaal anders te zijn dan op de foto (misleidend!), dus geretourneerd. Net als vele andere kla... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele leuke site! Alles is overzichtelijk, maar ook de kleding is van erg goeie kwaliteit, en natuurlijk niet duur! Erg betaalbaar

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Echt een geweldige winkel,al vaak wat besteld, super leuke en goede kwaliteit kleding voor een zacht prijsje.Aandrader Kayleigh

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik heb eerder besteld wat goed ging maar mijn 2e bestelling heb ik al meer dan een week niet en ik krijg al een week lang geen reactie van de klantenservice. Memali is alleen per email te bereiken ver... Ver más

Información sobre la empresa

1. Compras y moda

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Online fashion shop je bij de leukste musthave platform! Shop bij Memali de laatste trends op het gebied van kleding, schoenen en accessoires. Voór 16.00 uur besteld? Morgen al in huis! | Veilig betalen | Achteraf betaling mogelijk! | Modemusthave item...

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik wacht al weken op mijn geld van een…

Ik wacht al weken op mijn geld van een retour pakket.
Ik heb al meerdere mails verstuurd o.a. 2 mails van ingebrekestelling.
Ik ga serieuze stappen ondernemen als ik het geld niet terug krijg na dit weekend, het gaat om een fors bedrag.
Bij deze raad ik je aan hier niet te bestellen als je twijfelt over maten etc. En als je dus moet retourneren

8 de febrero de 2026

27 december bestelling geplaatst

27 december bestelling geplaatst, werd oppeens een pre-order. Afgewacht , 26 januari e-mail gestuurd hoe het er mee voor stond. Ze gaven aan dat ze de week daarna binnen zouden komen en ik hem ontvang.. tot op heden niks ontvangen, gaat volgensmijj een hoop mis hier

7 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nooit geld terug ondanks retour is ontvangen

Bestelling 28 december besteld, 30 december bezorgd, 31 december retour gestuurd en 15 januari ontvangstbevestiging van de retour. Maar nooit mijn geld terug gekregen. Klantenservice reageert niet. Ik bestel hier nooit meer, gewoon €100 kwijt.

6 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

WAARSCHUWING BESTEL HIER NIKS!!

WAARSCHUWING BESTEL HIER NIKS!!! Helaas heb ik zelf van te voren geen revieuws gecheckt dan had ik hier nooit besteld. Ook ik heb mijn artikelen retour gestuurd maar de terugbetaling blijft uit. Via de mail en Instagram krijg je netjes een antwoord wat het ordernummer is en daarna stopt alle communicatie. OPLICHTERS

5 de marzo de 2026

BESTEL HIER NIKS!!!!!!

BESTEL HIER NIKS!!!!!!! (OPLICHTINGSZAKEN)

21 januari een pre order besteld, zou voor 10 februari binnen komen in die week gemaild en bericht dat het de volgende week binnen zou komen.
Gewacht... geen pakket weer gemaild en via insta een bericht gestuurd totaal geen reactie meer mogen ontvangen. Op instagram nog steeds actief aan het posten maar reageren op mails ho maar.
Ik ben echt zo boos!!! ik vind dit zooo slecht!!!
Het geld ben ik gewoon kwijt en ben gewoon opgelicht.
Mensen bestel hier niets en lees de vele slechte recensies van andere die ook geen geld terug krijgen of de pre order niet binnen krijgen. Er is geen contact te krijgen met deze mensen.

3 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen terugbetaling bij retour product

Ik heb op 20 december 2025 een pakket retour verzonden en zij hebben mij op
14 januari 2026 geïnformeerd dat zij dit ontvangen hebben, op 29 januari hebben zij geïnformeerd dat de retour is doorgezet, het is vandaag 2 maart en ik heb nog geen betaling ontvangen?
Dit kan niet een normale retour procedure zijn toch?
Andersom zouden jullie dit ook niet wensen als klanten jullie niet betalen.

2 de marzo de 2026

Bestel hier niets!!!!!

Bestel hier niets!!!!!! Ik heb op 7 januari een retour gedaan. Ik heb een bevestiging gehad op 19 januari dat ze m’n retour in goede orde hebben ontvangen. Ondertussen heb ik nog steeds m’n geld niet terug. Meerdere mails gestuurd en via Instagram bericht. Ooit een mail terug gehad met de vraag wat ik retour heb gestuurd. Snel dit bericht beantwoord en vervolgens hoor je weer weken niets!!!!

1 de marzo de 2026

Hele slechte service

11 februari een blazer besteld en nog steeds niks ontvangen... Ook nog geen mail dat het verzonden is.. Daarnaast wordt er niet gereageerd op mails, insta-dm en facebookmessenger… is toch schandalig. Wat een slechte service!!!!

1 de marzo de 2026

Geld pas na meer dan 2 maanden ontvangen

Ik had een bestelling geplaatst en alles teruggestuurd. Ik kreeg mijn geld maar niet terug en geen reacties op de mail of via Instagram DM. Na heel lang proberen (al 2 maanden nadat ik een bevestiging heb gehad dat mijn retour ontvangen is!) heb ik aangegeven indien het geld niet binnen 48 uur op mijn rekening stond ik juridische stappen ging ondernemen. Toen reageerde ze ineens wel direct maar wisten ze niet meer wat ik terug had gestuurd dus moest ik dit zelf doorgeven. Na meer dan 2 maanden heb ik nu eindelijk mijn geld teruggekregen, als ik hier niet zelf achteraan had gezeten had ik dit waarschijnlijk nooit teruggekregen. Ik bestel hier nooit meer iets.

28 de febrero de 2026

Retourneren is drama

Ik heb begin januari mijn bestelling geretourneerd. 19 januari de mail gekregen dat mijn retour in goede orde is ontvangen. Inmiddels nog steeds mijn geld niet terug. Al meerdere keren gemaild of een berichtje gestuurd via Instagram DM, krijg steeds de reactie dat de retour is doorgezet maar verder niks. Zonde want vond de kleding altijd erg leuk maar ga niet meer bestellen....

27 de febrero de 2026

Bestelling niet ontvangen

Op 12 februari een bestelling geplaatst en betaald. Helaas tot op heden nog steeds geen pakket ontvangen. Vorige week een mail gestuurd en daarin werd verteld dat de bestelling deze week binnen zou komen. Maar nu ik een mail stuurde wordt mijn mail terug gestuurd en dus niet ontvangen?

Op de website staat: voor 17:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden.

Onwijs teleurstellend hoe omgegaan wordt met klanten die enthousiast iets kopen. Hopen dat ik nog een reactie krijg via de socials.

27 de febrero de 2026

Bestel hier niks!

Bestel hier niks!! Kleding dik een maand geleden retour gestuurd, maar helemaal geen reactie hierop. Al heel veel mails verder maar wordt gewoon niet op gereageerd.. Echt absurd! Kan fluiten naar je geld denk.. iemand een idee hoe je contact kan krijgen?

Update.. na slechte recensies en ook via Instagram een mail gehad. Alles is nu wel netjes afgehandeld

25 de febrero de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.