Har haft lidt problemer med min bil, hvilket gjorde mig frustreret og irriteret, men valgte endnu engang at sende bilen til midtvejs auto, da de før har løst mine problemer med mine biler. Først... Ver más
La empresa ha respondido
Vi vil takke Midtvejs for en suveræn service ved vores bilkøb hos jer. Desværre stødte vi på udfordringer undervejs ved vores elbil som intet havde med Midtvejs at gøre, men hos producenten. I h... Ver más
La empresa ha respondido
Fordi ved Midtvejs Auto får man en yderst god behandling med et stort glimt i øjet i en fantastisk atmosfære - helt nede på jorden i gode omgivelser. Ingen smarte salgstaler eller forsøg på oversal... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har i over 40 år solgt og repareret biler ud fra troen om at tillid og ærligheden er måden man kommer længst. Det har gennem tiden givet os trofaste kunder, og et omdømme, som har skabt et stort bilhus – helt ude på landet.
Bejstrupvej 182, 9690, Fjerritslev, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Stor erfaring. Stor tillid til veludført aftalt fornyelse, reparation. Videoklip mailes under arbejdets udførelse, så man får godt indblik i bilens tilstand. Gratis lånebil (evt. forsikring 85 kr). Kan hjælpe med syn (5 år).
Flinke folk og i møde kommede på alle måder ikke noget at klage over .
Meget tilfreds , mekaniker udskød sin middags pause, så jeg kunne komme videre .👌
Hvis nu i har været lidt bedre til at huske, så har i sgu fået 5 stjerner ;-)
..men overordnet et super godt værksted og ligeledes personale med stor expertise
super service , låne bil også varebil og hurtig reparation
Super service og godt håndværk tillige med nogle medarbejdere, som man kan føle gerne vil gøre en forskel for os som kunde.
Super godet værksted, kommer der gerne da jeg syntes de er gode til at løse de opgaver de får.
Uovertruffen service. Påkørte dyr onsdag morgen med efterfølgende skade af frontparti, som beløb sig til langt over 50000. Kofanger, pyntelister, frontklap, forlygte, intercooler, kølegitter, køler, kobling og meget mere skulle skiftes og/eller males. To dage efter, fredag eftermiddag, ringede de og sagde jeg godt måtte komme og hente min bil. For den var færdig😊
inden jeg fandt vej til Bejstrup auto var jeg omkring maibom de vidste ikke hvad kunde venlighed var fandt jeg vejen til bejstrup og fik 100% venlighed og glæder mig til når jeg skal have den til eftersyn igen de er så flinke hos BEJSTRUP går i i tanker mmed en ny bil kom først til dem i BejstrupM V H Dan Kallesøe
Jeg er meget tilfreds med service Midtvejsauto i Bejstrup yder. Alle medarbejdere er hjælpsomme, efektive, professionelle og dygtige!
...ens bil opgi'r ævred lørdag eftermiddag! Men så er det jo godt, man har Midtvejs Auto i baghånden. Endnu en gang overgår I jer selv - tak med tak på!
Fremragende service, altid.
Altid til aftalt tid 😊👍
Super top service ringer altid undervejs hvis der opstår noget uventet, hurtig tilbage melding hvis der er spørgsmål, kan varmt anbefales.
Perfekt sted at handle bil, alle medarbejdere er helt nede i øjenhøjde fra man træder ind. Især en stor tak til Micheal for at sørger for alt
Mvh. Ida og Alexander:-)
Vi som familie er super glade for at bruge Midtvejs Auto til reparation af vores biler. Dette har vi/jeg gjort i et par år efterhånden.
De (Midtvejs Auto) ser lige nye folk an, men er super flinke, snaksaglige og utrolig hjælpsomme.
Min mand har også op til flere gange, købt bil der.
Dette gør han absolut gerne igen.
Min svigerforældre har også brugt dem, i rigtig mange år. Det er jo absolut et godt tegn.
Har også kun godt at sige om stedet. Hvad enten det er bogholder, salg eller værkstedet man snakker med, så er der smil og hjælpsomhed.👍
Første klasses behandling, både af bilen og som kunde.
PS. Imponerende kaffemaskine i venteområdet!
Más información sobre otros tipos de reseñas.