Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter att till jul köpt badrumsmattor från flera olika leverantörer har jag skickat tillbaks alla och ersatt med ytterligare fler från Mille Notti. Vi är tre berörda familjer som är överens om att era... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

För ca 15 år sedan köpte jag 4 kuvertlakan från er som maken och jag använt och tvättat och använt igen. Nu hade vi nött hål på alla 4 ganska precis samtidigt. Vad göra? Köpa nya billigare eller köpa... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Örngott Lino har efter ca 100-150 dagars användande nötts och blivit håll i. Trots att det är av linne (som ju ska vara hållbart) så har liksom fibrerna nötts ut och tyget har tunnats ut och fått hå... Ver más

La empresa ha respondido

6. Tienda para la reforma del hogar

Sobre Mille Notti

Escrito por la empresa

A MARVELLOUS SLEEPING EXPERIENCE

Med passion för enastående kvalitet, erbjuder Mille Notti en unik känsla för alla sinnen, genom ett noga utvalt sortiment av textilprodukter till sovrum och badrum.

Den tidlösa designen av finaste material, skapar ett stilfullt och samtida intryck. Europeisk produktion och hållbar utveckling tillsammans med ett socialt ansvar är naturliga prioriteringar.

Familj, livsnjutning och passion för kvalitet har alltid varit grundläggande för Mille Notti.

Creating the place you never want to leave.

4,4

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kungen har rätt (jo, faktiskt)

Brukar aldrig bry mig om att HKH Carl Gustaf utser någon till kunglig hovleverantör, men för en gångs skull håller jag med honom: med Camicia och Pousada från Mille Notti sover man som en kung. Grym kvalitet. Värt varenda krona (förlåt).

5 de diciembre de 2025

Love my sheets from Mille Notti

Love my sheets from Mille Notti! They feel like sleeping on clouds.
I was also really impressed by the outstanding customer service – quick, friendly, and super helpful.

16 de septiembre de 2025

Supernöjd

Supernöjd, snabbt svar via kundservice och fint bemötande! Kommer definitivt fortsätta handla hos Mille Notti! Kvalité!

16 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Reklamation - 5 stjärnor!

Vi hade en reklamation på en dragkedja som satt på ett påslakan. Vid kontakt med Mille Notti löstes detta på ett mycket enkelt och smidigt sätt.
Att deras produkter sedan är helt outstanding gör ju saken bara bättre!

14 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Urdålig kvalitet.Stort underlakan för…

Urdålig kvalitet.Stort underlakan för dubbelsäng trasigt efter två år!!!

12 de julio de 2025

Respuesta de Mille Notti

Hej, Det var väldigt tråkigt att höra. Du får gärna höra av dig till online@mille-notti.se så ska vi se till att hjälpa dig vidare.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Rosa kantdetalj som missfärgar hela tvätten…

köpt ett helt vitt lakanset med rosa rand för 6000kr i butik. Allt måste slängas. Fick ingen information om att speciellt tvättmedel behövs för att rosa inte ska färga av sig. Tvättade enl instruktioner i 60 grader med vanligt tvättmedel och allt totalt förstördes. Detta inkl ett till set som var helt vitt måste slängas. Åkte till butik och lämnade in och Millenotti återkom att det står i finstilt tvättinfo att det inte får tvättas med tvättmedel för vittvätt. Är randen såå känslig bör man be personal infomera om detta vid köp. Otroligt dålig kvalitet och bemötande. Väldigt besviken och förvånad verkligen. Ingen kompensation alls.

7 de junio de 2025

Hej Lisa,

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension om ditt köp.

Så tråkigt att läsa att dina lakan har blivit missfärgade. Vi har angivit som skötselråd för dessa lakan - både på förpackningen, produktens etikett samt vår hemsida - att denna produkt inte ska tvättas med blekmedel. Vi har sålt denna produkt i flertalet år och aldrig hört talas om något liknande fall. Verkligen olyckligt att det slutade upp på detta vis.

Vår policy är att om man har handlat hos någon utav våra återförsäljare, som i ditt fall, måste reklamationen ske där köpet har skett. I detta fall gör vi dock gärna ett undantag och skulle vilja ta oss en titt på dina lakan då detta är en så pass ovanlig reklamation. Vi kommer att kontakta vår återförsäljare för att be om dina kontaktuppgifter för att sedan be de att leverera lakanen till oss för granskning. Sedan kontaktar vi dig för ett utlåtande och se om vi kan göra något.

Återigen är vi hemskt ledsna för denna situation och är tacksamma för din värdefulla feedback.

Så besviken Mille Notti

Så besviken. Påslakan setet med örngott levde inte upp till några större förväntningar. Återgått till Ikeas sortiment, mjukt och fluffigt.

30 de octubre de 2024

Hej Åsa,

Beklagar att du inte är nöjd med kvaliteten på dina produkter från oss.

Vi vill gärna komma i kontakt med dig gällande ditt köp. Hör gärna av dig till oss på mailadress: online@mille-notti.com eller telefonnummer: +46 (0)8-700 00 01 så hjälper vi dig vidare.

Ha en fortsatt fin dag!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kvaliteten är inte så bra

Jag har fler uppsättningar Satinasängkläder från Mille Notti. Dessa har använts ca 1 v i månaden, tvättats i 60 grader, aldrig torktumlats. Döm om min förvåning när jag upptäckte att ett Satinapåslakan inköpt i mars 2023 har hål i tyget då sömmen har luckrats upp längs öppningen där täcket ska in. Sobrioörngottet inköpt i augusti 2023 har hål på samma vis. Visst att båda seten köpts på nedsatt pris, men ett set landar ändå på ca 2000 kr på rea exklusive lakan och håller inte ens ett år? Jag har sängkläder inköpta på Hemtex för 20 år sen som fortfarande håller måttet som jämförelse. Ger dock plus för att Mille Nottis sängkläder att helt fantastiska att sova i, men hållbarheten sett till priset (även rea) är tyvärr under all kritik.

13 de abril de 2024

Respuesta de Mille Notti

Tack för att du hör av dig till oss!

Så ska det såklart inte vara! Vi hjälper dig gärna vidare med detta. Hör gärna av dig till oss på mailadress: online@mille-notti.com eller telefonnummer: +46 (0)8-700 00 01 så hjälper vi dig vidare.

Ha en fortsatt fin dag!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.