Valorada con 5 estrellas sobre 5

Brukar aldrig bry mig om att HKH Carl Gustaf utser någon till kunglig hovleverantör, men för en gångs skull håller jag med honom: med Camicia och Pousada från Mille Notti sover man som en kung. Grym k... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter att till jul köpt badrumsmattor från flera olika leverantörer har jag skickat tillbaks alla och ersatt med ytterligare fler från Mille Notti. Vi är tre berörda familjer som är överens om att era... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

För ca 15 år sedan köpte jag 4 kuvertlakan från er som maken och jag använt och tvättat och använt igen. Nu hade vi nött hål på alla 4 ganska precis samtidigt. Vad göra? Köpa nya billigare eller köpa... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Örngott Lino har efter ca 100-150 dagars användande nötts och blivit håll i. Trots att det är av linne (som ju ska vara hållbart) så har liksom fibrerna nötts ut och tyget har tunnats ut och fått hå... Ver más

La empresa ha respondido

6. Tienda para la reforma del hogar

Sobre Mille Notti

Escrito por la empresa

A MARVELLOUS SLEEPING EXPERIENCE

Med passion för enastående kvalitet, erbjuder Mille Notti en unik känsla för alla sinnen, genom ett noga utvalt sortiment av textilprodukter till sovrum och badrum.

Den tidlösa designen av finaste material, skapar ett stilfullt och samtida intryck. Europeisk produktion och hållbar utveckling tillsammans med ett socialt ansvar är naturliga prioriteringar.

Familj, livsnjutning och passion för kvalitet har alltid varit grundläggande för Mille Notti.

Creating the place you never want to leave.

4,4

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Percale är skönast

Percale är skönast, lite dyrt men, varför är era underlakan alldeles för smala på bredden? Borde vara samma extralängd som på längden, gäller 180 bred säng.

Ja det är dom vi köper men men 240 blir FÖR smalt efter tvätten, borde vara like mycket "extra" som 270 ger på längden.

8 de octubre de 2023

Hej Johan,

Vad roligt att du gillar vår härliga percale kvalitet.

Vi brukar rekommendera att välja underlakan som är minst 60 cm bredare än sängens bredd, så att du får 30 cm att vika in under madrassen på vardera sida. Till en 180 säng rekommenderar vi därmed vårt underlakan i måttet 240x270 cm. Om du önskar bredare underlakan finns även måttet 270x270 cm.

Om man önskar att lakanet sitter mer på plats på bäddmadrassen har vi även andra modeller på underlakan som kuvertsytt lakan och formsytt lakan. Då väljer man samma mått som sängen har.

Vid fler frågor och funderingar hör gärna av dig till oss på online@mille-notti.com så besvarar vi era frågor.

Wilma
Mille Notti

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Örngott Lino har efter ca 100-150…

Örngott Lino har efter ca 100-150 dagars användande nötts och blivit håll i. Trots att det är av linne (som ju ska vara hållbart) så har liksom fibrerna nötts ut och tyget har tunnats ut och fått hål.

Dålig kvalitet trots högt pris i det här fallet. Reklamerades via Sova-butiken men gottogs inte av Mille Notti då det inköptes för 2,5-3 år sedan. Sänglinne borde hålla mycket längre än så, även vid dagligt användande.

1 de julio de 2023
Opinión espontánea

Hej Magnus!

Beklagar att ni inte är nöjd med kvaliteten på din produkt från oss.
Vår Lino är en mycket uppskattad serie. Om ni önskar reklamera varan är det enklast att inkomma med ett mail till online@mile-notti.com med namn, ordernr. och anledningen till reklamationen, så kommer vi att agera skyndsamt för att ersätta er.

Wilma, Mille Notti

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Om påslakan och örngott Casella:

Om påslakan och örngott Casella:
Percalen fin o mjuk men:
jag tycker att örngottet var lite för enkelt utformat till det priset, inte alls lika fint som era andra örngott med vingar.
Påslakanet saknade öppningar i överkanten, dessa underlättar vid påträdning.
Mvh
Maria

24 de mayo de 2023

Missnöjd

Tvättat de nya fina påslakanen jag köpte o skulle bädda rent o fint med de nya som vi suktat efter från Mille Notti.
Kvaliteten känns krispig o fin precis vad jag/vi förväntade mig/oss.

Blixtlås i fotändan helt ok men inga öppna hörnor i huvudändan vilket gör uppfinningen påslakan till något som inte går att hantera. Bättre utveckling Mille Notti!
Kan det vara därför de var nedsatta i pris? Förväntar mig inte Ellos kvalitet när jag köper från er. Tråkigt o missnöjd.

/Eva

9 de mayo de 2023

Hej Eva,

Tråkigt att höra att du upplever produkten på det sättet,

Vi har valt att tillverka våra påslakan i internationell standard utan hål i hörnen då vi säljer våra produkter på fler marknader än Sverige.

Det är framförallt i Sverige som påslakan tillverkas med hål upptill.

Angående priset så är Fiore Ljusblå en utgående design och därav till rabatterat pris.

Med Vänlig Hälsning,
Moa
Mille Notti

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.