Brukar aldrig bry mig om att HKH Carl Gustaf utser någon till kunglig hovleverantör, men för en gångs skull håller jag med honom: med Camicia och Pousada från Mille Notti sover man som en kung. Grym k... Ver más
Efter att till jul köpt badrumsmattor från flera olika leverantörer har jag skickat tillbaks alla och ersatt med ytterligare fler från Mille Notti. Vi är tre berörda familjer som är överens om att era... Ver más
För ca 15 år sedan köpte jag 4 kuvertlakan från er som maken och jag använt och tvättat och använt igen. Nu hade vi nött hål på alla 4 ganska precis samtidigt. Vad göra? Köpa nya billigare eller köpa... Ver más
Örngott Lino har efter ca 100-150 dagars användande nötts och blivit håll i. Trots att det är av linne (som ju ska vara hållbart) så har liksom fibrerna nötts ut och tyget har tunnats ut och fått hå... Ver más
La empresa ha respondido
- Tienda de ropa de cama
- Proveedor para baños
- Tienda de colchones
- Tienda de decoración e interiorismo
- Tienda de artículos para el hogar
- Tienda para la reforma del hogar
Sobre Mille Notti
Escrito por la empresa
Med passion för enastående kvalitet, erbjuder Mille Notti en unik känsla för alla sinnen, genom ett noga utvalt sortiment av textilprodukter till sovrum och badrum.
Den tidlösa designen av finaste material, skapar ett stilfullt och samtida intryck. Europeisk produktion och hållbar utveckling tillsammans med ett socialt ansvar är naturliga prioriteringar.
Familj, livsnjutning och passion för kvalitet har alltid varit grundläggande för Mille Notti.
Creating the place you never want to leave.
Södra Fiskartorpsvägen 30, 114 33, Stockholm, Suecia
- 08-700 00 01
- info@mille-notti.com
- mille-notti.com
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
La gente también ha visto
Säger bara wow!!
Underbart sköna sängkläder och snabb…
Underbart sköna sängkläder och snabb leverans!
Älskar Mille Notti
Älskar Mille Notti! Mycket hög kvalitet, och snabb leverans. Prydligt paketerat.
Sovit som en prinsessa efter jag köpte…
Sovit som en prinsessa efter jag köpte dunmadrassen
Percale är skönast
Percale är skönast, lite dyrt men, varför är era underlakan alldeles för smala på bredden? Borde vara samma extralängd som på längden, gäller 180 bred säng.
Ja det är dom vi köper men men 240 blir FÖR smalt efter tvätten, borde vara like mycket "extra" som 270 ger på längden.

Jättebra produkter och service
Rask levering og gode produkter!
God kvalitet og rask levering 👍
Snabb leverans,fina produkter,kvalitet
Örngott Lino har efter ca 100-150…
Örngott Lino har efter ca 100-150 dagars användande nötts och blivit håll i. Trots att det är av linne (som ju ska vara hållbart) så har liksom fibrerna nötts ut och tyget har tunnats ut och fått hål.
Dålig kvalitet trots högt pris i det här fallet. Reklamerades via Sova-butiken men gottogs inte av Mille Notti då det inköptes för 2,5-3 år sedan. Sänglinne borde hålla mycket längre än så, även vid dagligt användande.

Superbra och snabbt!!
Bra bemötande!
Om påslakan och örngott Casella:
Om påslakan och örngott Casella:
Percalen fin o mjuk men:
jag tycker att örngottet var lite för enkelt utformat till det priset, inte alls lika fint som era andra örngott med vingar.
Påslakanet saknade öppningar i överkanten, dessa underlättar vid påträdning.
Mvh
Maria
Kvaliteten och färgen
Högsta betyg!
Missnöjd
Tvättat de nya fina påslakanen jag köpte o skulle bädda rent o fint med de nya som vi suktat efter från Mille Notti.
Kvaliteten känns krispig o fin precis vad jag/vi förväntade mig/oss.
Blixtlås i fotändan helt ok men inga öppna hörnor i huvudändan vilket gör uppfinningen påslakan till något som inte går att hantera. Bättre utveckling Mille Notti!
Kan det vara därför de var nedsatta i pris? Förväntar mig inte Ellos kvalitet när jag köper från er. Tråkigt o missnöjd.
/Eva

Respuesta de Mille Notti
Más información sobre otros tipos de reseñas.