Brukar aldrig bry mig om att HKH Carl Gustaf utser någon till kunglig hovleverantör, men för en gångs skull håller jag med honom: med Camicia och Pousada från Mille Notti sover man som en kung. Grym k... Ver más
Efter att till jul köpt badrumsmattor från flera olika leverantörer har jag skickat tillbaks alla och ersatt med ytterligare fler från Mille Notti. Vi är tre berörda familjer som är överens om att era... Ver más
För ca 15 år sedan köpte jag 4 kuvertlakan från er som maken och jag använt och tvättat och använt igen. Nu hade vi nött hål på alla 4 ganska precis samtidigt. Vad göra? Köpa nya billigare eller köpa... Ver más
Örngott Lino har efter ca 100-150 dagars användande nötts och blivit håll i. Trots att det är av linne (som ju ska vara hållbart) så har liksom fibrerna nötts ut och tyget har tunnats ut och fått hå... Ver más
La empresa ha respondido
- Tienda de ropa de cama
- Proveedor para baños
- Tienda de colchones
- Tienda de decoración e interiorismo
- Tienda de artículos para el hogar
- Tienda para la reforma del hogar
Sobre Mille Notti
Escrito por la empresa
Med passion för enastående kvalitet, erbjuder Mille Notti en unik känsla för alla sinnen, genom ett noga utvalt sortiment av textilprodukter till sovrum och badrum.
Den tidlösa designen av finaste material, skapar ett stilfullt och samtida intryck. Europeisk produktion och hållbar utveckling tillsammans med ett socialt ansvar är naturliga prioriteringar.
Familj, livsnjutning och passion för kvalitet har alltid varit grundläggande för Mille Notti.
Creating the place you never want to leave.
Södra Fiskartorpsvägen 30, 114 33, Stockholm, Suecia
- 08-700 00 01
- info@mille-notti.com
- mille-notti.com
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
La gente también ha visto
Rask levering👍
Fantastisk kvalitet och snabb leverans
Fantastisk kvalitet och snabb leverans
Med vänlig hälsning, Lena
Supersköna sängkläder
Supersköna sängkläder och snabba leveranser. Hög nivå av kundservice med snabb återkoppling
Snabb leverans och fantastiskt sköna…
Snabb leverans och fantastiskt sköna lakan!
Bra kvalitet på både service och produkt
Ni löste på ett mycket bra sätt problemet med leverans av en vara som visade sig vara slutsåld men hade gått att lägga beställning på. Produkten i sig var dessutom helt i linje med mina förväntningar. Hög kvalitet som alltid.
Snabb leverans. Snyggt överkast. Däremot var kuddfodralen en besvikelse, färgen inte som på bilden och i överlag motsvarar kvaliteten inte priset
Ingen paket på udleveringsstedet. FIK DEN NU
Ingen paket på udleveringsstedet, ja, et paket med andet nummer, så kunne ikke udleveres. Jeg savner også direkte sms til mig, måtte gå ind og tracke pakken fra første mail. Ingenting har fungeret. Pengene retur eller ny forsendelse direkte til min hjemmeadresse
Fik idag med forsinket post korrekte leveringsnummer/kode fra Bring, og kunne få pakken ud. (DHL INFORMATIONEN VAR INTERN TYDELIGVIS) Men det var to døgn efter levering. Ikke godt nok. Inget SMS

Respuesta de Mille Notti
Fantastiska sängkläder och snabb…
Fantastiska sängkläder och snabb leverans. Bästa lakanen som finns 🤩
Fantastisk kvalitet i allt jag har köpt!
Lätt att boka och betala!
Lätt att boka och betala!
Samt väldigt snabb leverans!
Tack
Snabb leverans och topp kvalitet på…
Snabb leverans och topp kvalitet på kudden
Fantastisk kvalitet
Fantastisk kvalitet på mille nottis påslakan och sköna att sova i. Kan verkligen rekommendera deras produkter.
Jag beställde 2 sängkappor för drygt 3…
Jag beställde 2 sängkappor för drygt 3 000 och får 2 örngott

Respuesta de Mille Notti
Nu har jag bytt ut allt mot Mille notti…
Nu har jag bytt ut allt mot Mille notti !!
Efter att ha testat flera andra märken - så vet jag nu att de här är de som är skönast!
Lakanen är så fantastiskt svala och sköna 🥰
Más información sobre otros tipos de reseñas.