Avråder kraftigt från att beställa något från Möbeloutleten. Beställde en vara med 3 veckors leveranstid och har fortfarande inte fått den efter 11-12 veckor. Får ingen information från kundtjänst uta... Ver más
Bra priser men märklig service. Beställde 3 st vägghyllor i metall. Paketet som kom var trasigt och alla tre hyllorna i paketet hade blivit sneda. Jag skickade bilder och förklarade felen. Fick svar a... Ver más
Företaget visar inte alla fel och märken som möblerna har förrän man köpt det. Då fick man ett sms med bilder på alla skavmärken och annat som bordet hade, vilket inte framgick från början. Falsk mar... Ver más
La empresa ha respondido
Min mamma har vid två tillfällen handlat möbler där. Första gången gick väldigt smidigt. Andra gången hade vi lite bekymmer med soffan då det skulle göras nya hål. Vi var lite rädda att träet akulle... Ver más
La empresa ha respondido
Escrito por la empresa
Möbeloutleten är en fysisk och E-handel möbel outlet butik. Vi säljer varor som kommer från konkurslager, restpartier och E-handel returer och fotoexemplar varor.
per albin hanssons väg 40, 21124, Malmö, Suecia
- 073 502 36 80
- kundservice@mobeloutleten.se
- mobeloutleten.se
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 73% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Lång leveranstid
Längre leveranstider än vad som står på hemsidan, det tog 10 dagar. Fick inget meddelande om att det skulle ta längre tid vilket ställde till det rejält för oss.

“Missing Parts and Poor Customer Service
I ordered a chair from this store, but it arrived without screws. The package was half-open on one end, where the screws likely fell out. I contacted their customer service immediately, but I have yet to receive a response. In the end, I had to buy my own screws to assemble the chair. Very disappointing experience.

Respuesta de Möbeloutleten
Stolarna stämde överens med bild och…
Stolarna stämde överens med bild och text. Tog dock längre tid att få varorna än jag trodde. Först när jag frågade efter de som agerade, men då gick det fort!
Kan tänka mig att handla från de igen!

Respuesta de Möbeloutleten
Jehad är mycket BRA att handla med
Jehad är mycket BRA att handla med. Varorna var perfekta!!

Respuesta de Möbeloutleten
Trevlig personal och hög kvalitet på…
Trevlig personal och hög kvalitet på produkter.

Dessa kan man lita på
Under 2 veckors leveranstid på mattan jag beställde, kom väl förpackad och var bättre än jag hoppats på.

Respuesta de Möbeloutleten
Otydlig info, men det slutade helt okej
Otydlig info om vad det egentligen är man köper. Felaktig lagerstatus vilket resulterade i lång leveranstid. När stolarna väl levererades var de inte i förväntat skick, men de var mycket tillmötesgående och löste affären bra ändå till slut.

Lätt att handla
Lätt att handla, svarade på frågor via mail inom rimlig tid, varorna var i fint skick

Respuesta de Möbeloutleten
Wow, är så nöjd med mitt bord, servicen och priset!
Snygga möbler/inredning till hemmet, blandade stilar. Finns definitivt något för alla! Köpte ett bord av träslaget furu och jag är sååå nöjd! Sen är killarna som jobbar på Möbeloutlet mycket professionella och erbjuder högsta servicen! Och sist men inte minst, kanonpriser!!!

Respuesta de Möbeloutleten
Bra kvalité på möbler och bra…
Bra kvalité på möbler och bra service,snabb leverans

Pålitligt företag
Pålitligt företag. Smidig affär. Så nöjd över det vackra bordet!

I love this place
I love this place, super nice service, great furniture & great prices.

Respuesta de Möbeloutleten
Fick 4 stolar där en var i en annan…
Fick 4 stolar där en var i en annan nyans och en annan lägre och annan form. Skickade tillbaks dem med hjälp av en medarbetare i butiken som var till stor hjälp.