Mobilier.ro Opiniones 643

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Foarte multumita! Produsul comandat a fost conform cu informatiile de pe site. Am avut parte si de o comunicare eficienta cu echipa mobilier.ro, au fost intelegatori si m-au tinut la curent cu stat... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Sunt mulțumită de produsul achiziționat. Îmi acoperă necesitatea de depozitare , se inadreaza bine în spațiul pe care îl am în baie. Se montează ușor. Coletul a fost fără defecte și a sosit în timp.... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Partea pozitiva este ca intr-adevar canapeaua arata ca in fotografiile de pe site. Un punct negativ - in loc de 10 zile termen livrare am avut aproape 20 zile Al doilea punct negativ - dupa despache... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

E frumoasa comoda dar am primit-o cu o zgârietură la colțul blatului și cu câteva zile întârziere față de termenul estimat pe site, ceea ce este destul de nepotrivit pentru o firma care se vrea seri... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles
  2. Tienda de muebles para dormitorio
  3. Tienda de mobiliario infantil

Escrito por la empresa

Alege mobilier online cu ușurință la Mobilier.ro. Suntem un magazin online de încredere care oferă o selecție largă de mobilier pentru fiecare cameră din casa ta. De la stiluri clasice la stiluri moderne, avem opțiuni pentru fiecare spațiu, indiferent dacă ești în căutarea unei canapele confortabile, a unui birou practic sau a unui dulap de hol. Bucură-te de livrare rapidă, de un serviciu atent pentru clienți și de o experiență de cumpărături perfectă. Găsește tot ce ai nevoie pentru casa de vis pe Mobilier.ro.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Good quality product

The couch is exactly as advertised, nice quality and sturdy product. I am very pleased.

Hello, Simona!

Thank you for your feedback! We are happy to hear that your new couch is exactly as advertised and that you are pleased with its quality and sturdiness.

Thank you for your trust, and enjoy your new comfort!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

I find my experience with mobilier.ro…

I find my experience with mobilier.ro very good. I was impressed to experience honesty and very good organization, rapid answer, involvement and competence. I felt respected.

Hello, Iulia!

Thank you for your feedback! We are happy to hear that your experience with Mobilier.ro was defined by honesty, competence, and respect.

Thank you for your trust, and we look forward to being at your service again in the future!

Seriousness

Seriousness, the quality and appearance of the purchased sofa, as well as the fact that it was delivered inside the apartment, not at the building's door

Hello, Felicia!

Thank you for your feedback! We are happy to hear that you are satisfied with the quality and appearance of your new sofa.
Thank you for choosing us, and we hope you enjoy your new sofa!

Foarte frumos biroul

Foarte frumos biroul, usor si foarte intuitiv la montaj. Recomand cu incredere

Bună ziua, Gabriel!

Vă mulțumim pentru feedback și pentru recomandare! Ne bucurăm să aflăm că noul birou este pe placul dumneavoastră și, mai ales, că procesul de montaj a fost unul ușor și intuitiv.

Vă mulțumim pentru încredere și vă dorim mult spor la lucru la noul dumneavoastră birou!

Seriozitate

Seriozitate , baietii de la livrare super ok , produsul foarte bun , mulțumesc! !

13 de marzo de 2026

Bună ziua, Mihaela!

Vă mulțumim pentru feedback și pentru că ați ales Mobilier.ro! Ne bucurăm să aflăm că experiența dumneavoastră a fost marcată de seriozitate și că echipa noastră de livrare s-a ridicat la înălțimea așteptărilor.
Vom transmite cu drag aprecierile dumneavoastră colegilor de la logistică.

Mulțumesc

Exact ca in poze,așteptarea a meritat,mulțumesc!!!

13 de marzo de 2026

Bună ziua, Dumitru!

Vă mulțumim pentru feedback! Ne bucurăm să aflăm că produsul este ca în poze și că a meritat fiecare moment de așteptare.
Vă mulțumim pentru încredere și vă așteptăm cu mare drag oricând pe Mobilier.ro!

Raportul calitate-pret excelent.

Raportul calitate-pret excelent.

5 de marzo de 2026

Bună ziua, Alina!

Vă mulțumim pentru feedback! Ne bucurăm enorm să aflăm că sunteți mulțumit de alegerea făcută și că raportul calitate-preț a fost pe măsura așteptărilor dumneavoastră.

Calitate pret CORECT

Mobilier de o calitate foarte bune.Peste asteptarile noastre.Schita usor de inteles si urmarit.

Bună ziua, Ioana!
Vă mulțumim pentru feedback! Ne bucurăm să aflăm că produsele noastre v-au depășit așteptările și că raportul calitate-preț a fost cel pe care îl căutați.
De asemenea, ne bucură faptul că schița de montaj a fost ușor de urmărit.

Foarte bine

Foarte buna,si usor de instalat

Bună ziua, Marin!

Vă mulțumim pentru feedback! Ne bucurăm să știm că ați avut o experiență foarte bună și că procesul de instalare a fost unul ușor și rapid.
Vă mulțumim pentru încredere și vă așteptăm cu drag oricând pe Mobilier.ro!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ecelent !Mobila foarte frumoasa si de calitate !

Mobila foarte frumoasa si de calitate !
Sunt deosebit de incintat de tot ce am cumparat !
Livrarea si instalarea surprinzator de buna !

Bună ziua, Flavius!

Vă mulțumim pentru acest feedback minunat! Ne bucurăm să aflăm că sunteți încântat de produsele achiziționate și că experiența cu echipa noastră de livrare a fost o surpriză atât de plăcută.

Vă mulțumim pentru încredere și vă dorim să vă bucurați de noul decor!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Recomand cu încredere..mulțumesc foarte…

Recomand cu încredere..mulțumesc foarte serioși..🤗

Bună ziua, Carmen!
Vă mulțumim pentru recomandare și pentru feedback! Ne bucurăm mult că am reușit să vă demonstrăm seriozitatea noastră și că aveți încredere în serviciile Mobilier.ro.
Vă mulțumim că ne-ați ales și vă așteptăm cu mare drag și data viitoare!

Buni

foarte prompți! produs exact ca în poze

Bună ziua, Andrei!

Vă mulțumim pentru feedback! Ne bucurăm să aflăm că promptitudinea noastră a fost pe măsura așteptărilor și, mai ales, că produsul primit corespunde cu imaginile de pe site.

Excelent

Fast delivery, quality product.

Hello!

Thank you so much for your feedback! We are happy to hear that you had an excellent experience with us and that both the speed of delivery and the quality of the product met your expectations.
We look forward to helping you with your future home furnishing projects on Mobilier.ro!

Great experience!

Very beautiful and good product, delivery in Time, good price.

Hello!
Thank you so much for your feedback!
We are happy to hear that you had a great experience with us, also it's wonderful to know we met your expectations regarding delivery time as well.

We look forward to seeing you again on Mobilier.ro!

Very good furniture

Very good furniture

9 de marzo de 2026

Bună ziua, Alina!

Vă mulțumim pentru feedback-ul oferit! Ne bucurăm enorm să știm că sunteți mulțumită de calitatea mobilierului nostru.

Vă așteptăm cu drag oricând pe Mobilier.ro!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

incurca pachetele intre comenziand incurca pachetele…

e a doua oara cand incurca pachetele intre comenzi.

Bună ziua, Lucian!

Vă mulțumim pentru feedback-ul oferit. Ne pare sincer rău că ați trecut prin această experiență neplăcută cu pachetele încurcate.

Ne bucurăm că, imediat ce ne-ați semnalat problema, am putut interveni și am soluționat situația. Opinia dumneavoastră a fost foarte importantă pentru noi și a fost deja transmisă departamentului de logistică pentru a corecta erorile de sortare semnalate.

Vă mulțumim pentru răbdare și pentru că ne-ați oferit oportunitatea de a îndrepta lucrurile.

Servicii de calitate

Foarte multumita de produse si servicii.

Bună ziua, Mara!

Vă mulțumim pentru feedback și pentru încrederea acordată! Ne bucurăm să aflăm că sunteți foarte mulțumită atât de calitatea produselor, cât și de serviciile noastre.
Vă așteptăm cu drag oricând pe Mobilier.ro!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Am primit repede comanda,Măsuță…

Am primit repede comanda,Măsuță achiziționată se potrivește perfect cu restul mobilei achiziționate de la d-voastră.Este de calitate și arată f bine !

6 de marzo de 2026

Bună ziua, Catalin!

Vă mulțumim pentru feedback-ul pozitiv! Ne bucurăm să aflăm că noua măsuță s-a integrat perfect alături de celelalte piese.
Vă mulțumim pentru încrederea continuă și vă dorim să vă bucurați din plin de noul decor al casei dumneavoastră!

Forte multumit

10 de marzo de 2026

Bună ziua, Marius!

Vă mulțumim pentru feedback-ul oferit și pentru că ați ales Mobilier.ro! Ne bucurăm enorm să știm că sunteți foarte mulțumit de experiența dumneavoastră cu noi.

Vă așteptăm cu drag.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Una dintre uși avea furnirul fisurat

Una dintre uși avea furnirul fisurat. La unul dintre minere.

10 de marzo de 2026

Bună ziua, Cristian!

Ne pare sincer rău pentru neplăcerea cauzată de defectele constatate la ușa și mânerul produsului. Vă asigurăm că ne dorim ca fiecare client să primească piesele în stare perfectă, însă, din păcate, pot apărea situații izolate pe parcursul transportului sau al procesului de producție.

V-am trimis deja un e-mail pentru a solicita fotografiile necesare în vederea soluționării reclamației prin garanție.

Vă mulțumim pentru înțelegere și rămânem la dispoziția dumneavoastră până la rezolvarea situației!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.