Foarte multumita! Produsul comandat a fost conform cu informatiile de pe site. Am avut parte si de o comunicare eficienta cu echipa mobilier.ro, au fost intelegatori si m-au tinut la curent cu stat... Ver más
La empresa ha respondido
Sunt mulțumită de produsul achiziționat. Îmi acoperă necesitatea de depozitare , se inadreaza bine în spațiul pe care îl am în baie. Se montează ușor. Coletul a fost fără defecte și a sosit în timp.... Ver más
La empresa ha respondido
Partea pozitiva este ca intr-adevar canapeaua arata ca in fotografiile de pe site. Un punct negativ - in loc de 10 zile termen livrare am avut aproape 20 zile Al doilea punct negativ - dupa despache... Ver más
La empresa ha respondido
E frumoasa comoda dar am primit-o cu o zgârietură la colțul blatului și cu câteva zile întârziere față de termenul estimat pe site, ceea ce este destul de nepotrivit pentru o firma care se vrea seri... Ver más
La empresa ha respondido
Alege mobilier online cu ușurință la Mobilier.ro. Suntem un magazin online de încredere care oferă o selecție largă de mobilier pentru fiecare cameră din casa ta. De la stiluri clasice la stiluri moderne, avem opțiuni pentru fiecare spațiu, indiferent dacă ești în căutarea unei canapele confortabile, a unui birou practic sau a unui dulap de hol. Bucură-te de livrare rapidă, de un serviciu atent pentru clienți și de o experiență de cumpărături perfectă. Găsește tot ce ai nevoie pentru casa de vis pe Mobilier.ro.
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Una dintre uși avea furnirul fisurat. La unul dintre minere.

Multumita de tot!!!
Mobilierul este foarte bun!
Transoport/amabilitate!

Respuesta de Mobilier.ro
Am comandat o canapea Muncie. Canapeaua corespunde perfect cu ceea ce mi-am dorit, este comoda si foarte frumoasa. Cred ca si are o calitate cu adevarat buna.
Din pacate, desi am bifat la comanda ca voi plati cu cardul Star in 3 rate soferul mi-a spus ca el nu stie sa seteze POS-ul, deci eu voi plati o dobanda in plus.
Oricum soferul si ajutorul cu o atitudine total neplacuta. S-au plans ca trebuie sa urce canapeaua la etaj, desi am platit pentru asta si desigur ca le-am dat si niste bani in plus pentru efort. Nici macar un multumesc...

Respuesta de Mobilier.ro
Produs conform descrierii. Respectarea termenului de livrare.
Curier ok.

Respuesta de Mobilier.ro
Produse de foarte bună calitate,livrare în termenul dat!

Respuesta de Mobilier.ro
Servicii prietenoase, de la comanda in special livrarea( șoferul)!
Calitate superba!

Respuesta de Mobilier.ro
Am comandat o mobila de baie de la ei care trebuia sa vina in maxim 10 zile lucrătoare. A venit in 20. Pe langa întârzie, a venit spart/rupt doar in interior. Cutia in care era ambalat nu era lovita, deci asa a fost ambalat. Am sunat la eu si mi-au spus sa trimit un mail cu o reclamatie si sa astept raspuns. Am primit raspunsul următor: problema tine de garantie si indicati piesele de mobilier stricate pentru a fi inlocuite in termen de 20 zile lucrătoare. Daca nu doriti va putem rambursa banii dupa ridicarea coletului de catre colegii noștri in termen de 2 săptămâni.
Acesti indivizi fac evectiv misto de clienti. Sa astepti 40 zile pentru o comanda/retur este imposibil.
Nu comandati de la ei. Nu sunt seriosi iar prosusele sunt de slaba calitate!!

Respuesta de Mobilier.ro
Deși la telefon mi s- a spus că băieții vor așeza canapeaua la locul indicat din casa ( noi am plătit extra pentru acest serviciu) când au venit cu ea , ei au vrut s o lase în hol. Abia la Insistențele mele au pus canapeaua la loc. M- a deranjat atitudinea livratorilor. Canapeaua nu se poate demonta, intra greu pe ușă Nu voi recomanda mobilier.ro-canapele.

Respuesta de Mobilier.ro
Produsul comandat a ajuns in timpul estimat si corespunde cu ceea ce este prezentat pe site.

Respuesta de Mobilier.ro
Comanda primita a fost o frumoasa surpriza, de la ambalarea cu grija a elementelor la materialul de calitate, inclusiv schema de montaj, totul facut cu profesionalism. Felicitari pentru producator!

Respuesta de Mobilier.ro
Buna ziua. Am achizitionat o canapea AMALIA II extensibila de care sunt foarte multumit. Este confortabila, se incadreaza perfect in studio-ul meu si este perfecta pentru scopul pentru care am achizitionat-o.
Experienta livrarii a fost groaznica din cauza conditiilor meteo insa aceasta nu este vina nimanui, ofer in continuare 5 stele.

Respuesta de Mobilier.ro
Mai seriosi decat orice firma locala. Am peste 10 comenzi la ei, totul vine repede, e mai calitativ decat pretul, iar o singura problema intampinata a fost remediata super repede. Recomand!

Respuesta de Mobilier.ro
Sunt incantata de produse (pat si noptiere). Arata exact ca in pozele de pe site

Respuesta de Mobilier.ro
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.