Mobilier.ro Opiniones 647

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Foarte multumita! Produsul comandat a fost conform cu informatiile de pe site. Am avut parte si de o comunicare eficienta cu echipa mobilier.ro, au fost intelegatori si m-au tinut la curent cu stat... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Sunt mulțumită de produsul achiziționat. Îmi acoperă necesitatea de depozitare , se inadreaza bine în spațiul pe care îl am în baie. Se montează ușor. Coletul a fost fără defecte și a sosit în timp.... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Partea pozitiva este ca intr-adevar canapeaua arata ca in fotografiile de pe site. Un punct negativ - in loc de 10 zile termen livrare am avut aproape 20 zile Al doilea punct negativ - dupa despache... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

E frumoasa comoda dar am primit-o cu o zgârietură la colțul blatului și cu câteva zile întârziere față de termenul estimat pe site, ceea ce este destul de nepotrivit pentru o firma care se vrea seri... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles
  2. Tienda de muebles para dormitorio
  3. Tienda de mobiliario infantil

Escrito por la empresa

Alege mobilier online cu ușurință la Mobilier.ro. Suntem un magazin online de încredere care oferă o selecție largă de mobilier pentru fiecare cameră din casa ta. De la stiluri clasice la stiluri moderne, avem opțiuni pentru fiecare spațiu, indiferent dacă ești în căutarea unei canapele confortabile, a unui birou practic sau a unui dulap de hol. Bucură-te de livrare rapidă, de un serviciu atent pentru clienți și de o experiență de cumpărături perfectă. Găsește tot ce ai nevoie pentru casa de vis pe Mobilier.ro.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

The products are as beautiful in…

The products are as beautiful in reality as they’re in the photos. We ordered a bed and a dining table and both of them look and feel great

18 de febrero de 2026

Hello, Livia!

Thank you for your feedback! We are happy to hear that both the bed and the dining table exceeded your expectations and that they look just as good in your home as they do in our photos.
We hope these pieces bring much comfort and joy to your home!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Produsul este exact ca un…

Produsul este exact ca un descriere,solid si foarte frumos!doar livrarea se face cam greu...dar merita!10/10.

18 de febrero de 2026

Bună ziua, Ioana!

Vă mulțumim pentru recenzie! Ne bucurăm că produsul este pe măsura așteptărilor dumneavoastră.
Vă mulțumim și pentru răbdarea manifestată în ceea ce privește livrarea. Apreciem sincer feedback-ul referitor la timp de livrare. Ne bucurăm că, în final, considerați că așteptarea a meritat!

SUPER PROFI!

19 de febrero de 2026

Bună ziua, Laurentiu!

Vă mulțumim pentru feedback! Ne bucurăm că interacțiunea cu noi a fost la înălțimea așteptărilor dumneavoastră. Vă mulțumim pentru încredere.

Experiență foarte bună

Experiență foarte bună . Am
Cumpărat un obiect cu o componentă mare de sticlă și am avut emoții cu livrarea.Totul a decurs bine

19 de febrero de 2026

Bună ziua, Iulia!

Vă mulțumim mult pentru încredere și pentru feedback!

Ne bucurăm că totul a decurs bine și că produsul a ajuns în siguranță la dumneavoastră. Suntem mândri de echipa noastră de livrare, care tratează fiecare comandă cu maximă responsabilitate.

Instrucțiuni asamblare

Mobila calitate Ok, livrare la data estimată. De îmbunătățit Instrucțiunile de asamblare!

Bună ziua Anna!

Vă mulțumim pentru feedback și ne bucurăm că sunteți mulțumită de calitatea mobilierului și de respectarea termenului de livrare.

Apreciem sincer observația dumneavoastră referitoare la instrucțiunile de asamblare. Opinia clienților noștri este esențială pentru a ne îmbunătăți produsele, așa că am transmis deja departamentului responsabil.
Vă mulțumim pentru încredere!

Servicii excelente

Livrarea s-a facut inainte de termen in conditii de seriozitate si profesionalism. Am primit toate informatiile privind livrarea si modalitatile de plata din timp. Mobila arata foarte bine, totul a fost impecabil. Felicitari!

17 de febrero de 2026

Bună ziua!
Vă mulțumim pentru feedbak și pentru apreciere! Ne bucurăm că am reușit să vă surprindem plăcut cu livrarea înainte de termen și că totul a fost la înălțimea așteptărilor dumneavoastră.

Vă mulțumim pentru încredere și vă mai așteptăm oricând cu mare plăcere pe Mobilier.ro!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Șifonierul a fost livrat în timp util…

Șifonierul a fost livrat în timp util si e conform descrierii. Noi am ales varianta alba pt camera copilului si e superb. Punctul slab ar fi usile care fac mult zgomot cand le inchizi insa o banda adeziva cu perie de la mambricolaj a rezolvat situația.

Bună ziua, Aliona!
Vă mulțumim pentru feedback și ne bucurăm mult că șifonierul arată superb în camera copilului și că livrarea a fost promptă!
Vă mulțumim de asemenea pentru sugestia legată de banda cu perie, este un sfat foarte util pentru ceilalți clienți care își doresc o închidere mai silențioasă a ușilor.

Foarte mulțumită

Foarte mulțumită

Bună ziua, Francesca!
Vă mulțumim mult pentru feedback-ul pozitiv!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Este foarte firava si a venit rupta…

Este foarte firava si a venit rupta intr un colt

Respuesta de Mobilier.ro

Bună ziua, Robert! Ne pare rău pentru experiența neplăcută și ne cerem scuze pentru faptul că produsul a ajuns deteriorat. Am trimis deja un e-mail către dumneavoastră pentru a ne furniza câteva fotografii, să găsim o soluție de remediere cât mai rapidă. Ne dorim ca fiecare client să primească produsele noastre în stare perfectă.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nici un săltar numa formă

Respuesta de Mobilier.ro

Bună ziua, Alina! Vă mulțumim pentru feedback.
Dorim să menționăm faptul că acest model de mobilier este proiectat conform imaginilor de prezentare, având depozitare pe bază de rafturi interioare și uși, fără sertare în componență. Detaliile despre compartimentare sunt vizibile în pozele produsului pentru a ajuta clienții să aleagă varianta potrivită nevoilor lor. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

foarte frumos si exact ca in poze

foarte frumos si exact ca in poze, usor de montat

Bună ziua, Iulia!
Vă mulțumim mult pentru feedback-ul pozitiv! Ne bucurăm enorm să știm că produsul a fost pe măsura așteptărilor dumneavoastră și că experiența montajului a fost una ușoară.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Livrarea a fost conform celor promise

Livrarea a fost conform celor promise. Comunicare si abordare foarte amabila si profesionista. Cei care au livrat mobilierul au fost foarte deschisi si cooperativi,
Felicitari echipei

Bună ziua, Andrei!

Vă mulțumim pentru acest feedback minunat! Ne bucurăm să aflăm că experiența dumneavoastră cu Mobilier.ro a fost una completă, de la comunicare și abordare, până la livrarea propriu-zisă.

Vă mulțumim pentru încredere și vă mai așteptăm cu drag!

Time to delivery was ok

Time to delivery was ok, the quality of product was ok!

Hello, Andreea!
Thank you for your feedback! We are happy to hear that both the delivery time and the quality of our furniture met your expectations.

We appreciate your support and hope to see you again soon at Mobilier.ro!

Nu se merita

13 de febrero de 2026

Respuesta de Mobilier.ro

Bună ziua, Roxana! Ne pare sincer rău că ați avut o experiență care v-a dezamăgit. Ne dorim ca fiecare client să fie mulțumit de alegerea făcută, de aceea v-am transmis un e-mail pentru a afla mai multe detalii despre situația întâmpinată. Sperăm să ne oferiți ocazia de a înțelege ce a mers greșit și de a remedia lucrurile.

Smooth communication

Overall, I am very happy with mobilier.ro. The communication was smooth, the delivery process was clear and it gave me the flexibility I needed to make sure someone was home to receive the order. Great experience!

13 de febrero de 2026

Respuesta de Mobilier.ro

Hello, Marius! Thank you so much for your feedback! We are happy to hear that you had such a great experience with Mobilier.ro.
It’s wonderful to know that our efforts helped make your purchase easier. Enjoy your new furniture, and we look forward to your next visit!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Produsul e raport calitate pret ok

Produsul e raport calitate pret ok, dar curierii lasa de dorit..

Respuesta de Mobilier.ro

Bună ziua! Vă mulțumim pentru aprecierea raportului calitate-preț.
În același timp, ne pare sincer rău că experiența cu echipa de livrare nu a fost una pozitivă. Am dori să aflăm mai multe detalii despre ce s-a întâmplat. V-am transmis un e-mail în acest sens și sperăm să ne ajutați să îmbunătățim acest serviciu.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Didn't send all the screws needed to…

Didn't send all the screws needed to build a desk I ordered. Desk was good thought

Respuesta de Mobilier.ro

Hello, Victor! We are glad to hear you like the desk, but we sincerely apologize for the missing screws.
We have already sent you an email to resolve this by refunding the cost of any parts you had to buy locally. Looking forward to your reply!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Livrarea a durat mai mult decât au…

Livrarea a durat mai mult decât au estimat, despre mobilă nu pot spune încă nimic ptr ca nu am despachetat-o inca

28 de enero de 2026

Bună ziua, Anca!

Vă mulțumim pentru feedback!
Sperăm ca produsul să fie măsura așteptărilor după montaj.

Referitor la termenul de livrare, dorim să vă prezentăm scuzele noastre pentru așteptare. Comanda fiind plasată în preajma sărbătorilor de iarnă, au existat decalări cauzate de pauza de producție a fabricii și de zilele libere legale din acea perioadă.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Good quality of the product

Good quality of the product, delevery in time!

Hello!
Thank you for your feedback! We are glad to hear that you are satisfied with the quality of our products and that the delivery was on time.

We hope you enjoy your purchase and we look forward to serving you again soon at Mobilier.ro!

Pare sa fie bun

Pare sa fie bun, dupa montaj, dar cat despre livrare, sunt ingrozitori. N-au nici un interes. Normal era sa livreze in aprox 9 zile lucratoare. Ei dupa 15 zile lucratoare mă trimiteau de la unul la altul. Mobilier spunea ca e preluata comanda de livrator de cateva zile, livratorul ca nu poate lua coletul pentru ca nu este gata la producator, si ca sa mai revin peste o saptamana. In cele din urma au urgentat cumva lucrurile, am sunat de pe alt numar, ca le apareau nr meu si nu mai raspundeau. Pacat ca pare sa fie bun ce am comandat, dar dezinteresati cu livrarea, ceeia ce vor avea de pierdut. Cand astepti si tot te amanana.....

11 de febrero de 2026

Bună ziua, Corneliu!

Vă mulțumim pentru feedback și ne pare sincer rău pentru experiența neplăcută.
Ne bucurăm că produsul este pe măsura așteptărilor după montaj, însă regretăm că entuziasmul achiziției a fost umbrit de aceste probleme logistice.

Am verificat istoricul comenzii dumneavoastră și, deși coletul a fost preluat de firma de curierat colaboratoare, regăsim că procesul de livrare a fost unul întârziat și deficitar.

Vă mulțumim pentru răbdare și pentru că ne-ați semnalat aceste aspecte, oferindu-ne șansa de a ne îmbunătăți serviciile.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.