Mobilier.ro Opiniones 647

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Foarte multumita! Produsul comandat a fost conform cu informatiile de pe site. Am avut parte si de o comunicare eficienta cu echipa mobilier.ro, au fost intelegatori si m-au tinut la curent cu stat... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Sunt mulțumită de produsul achiziționat. Îmi acoperă necesitatea de depozitare , se inadreaza bine în spațiul pe care îl am în baie. Se montează ușor. Coletul a fost fără defecte și a sosit în timp.... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Partea pozitiva este ca intr-adevar canapeaua arata ca in fotografiile de pe site. Un punct negativ - in loc de 10 zile termen livrare am avut aproape 20 zile Al doilea punct negativ - dupa despache... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

E frumoasa comoda dar am primit-o cu o zgârietură la colțul blatului și cu câteva zile întârziere față de termenul estimat pe site, ceea ce este destul de nepotrivit pentru o firma care se vrea seri... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles
  2. Tienda de muebles para dormitorio
  3. Tienda de mobiliario infantil

Escrito por la empresa

Alege mobilier online cu ușurință la Mobilier.ro. Suntem un magazin online de încredere care oferă o selecție largă de mobilier pentru fiecare cameră din casa ta. De la stiluri clasice la stiluri moderne, avem opțiuni pentru fiecare spațiu, indiferent dacă ești în căutarea unei canapele confortabile, a unui birou practic sau a unui dulap de hol. Bucură-te de livrare rapidă, de un serviciu atent pentru clienți și de o experiență de cumpărături perfectă. Găsește tot ce ai nevoie pentru casa de vis pe Mobilier.ro.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mai seriosi decat orice firma locala

Mai seriosi decat orice firma locala. Am peste 10 comenzi la ei, totul vine repede, e mai calitativ decat pretul, iar o singura problema intampinata a fost remediata super repede. Recomand!

24 de febrero de 2026

Bună ziua, Jozsef!
Vă mulțumim pentru această recenzie minunată și pentru încrederea pe care ne-o acordați! Este o adevărată onoare să știm că suntem alegerea dumneavoastră constantă.
Ne bucurăm mult că apreciați atât calitatea produselor noastre, cât și rapiditatea livrării.
Să vă bucurați cu drag de toate achizițiile!

Recomand

Sunt incantata de produse (pat si noptiere). Arata exact ca in pozele de pe site

Bună ziua, Ana-Maria!

Vă mulțumim pentru recomandare și pentru feedback-ul oferit! Ne bucurăm enorm să aflăm că sunteți încântată de noul dormitor și că setul format din pat și noptiere arată exact așa cum v-ați așteptat vizionând site-ul nostru.

Să vă bucurați cu drag de noul decor și vă așteptăm oricând cu drag pe Mobilier.ro!

Good

Profesionalism

Bună ziua, Ionel!

Vă mulțumim pentru feedback! Ne bucurăm că interacțiunea cu noi a fost una caracterizată prin profesionalism și că experiența generală a fost una pozitivă.

Vă mulțumim pentru încredere!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dulapul frumos dar cu defect

Dulapul frumos, ca in poze, venit rapid dar partea de sus a foar crapata pe mijloc

Bună ziua, Florin!

Vă mulțumim că ați apreciat estetica dulapului și rapiditatea livrării. În același timp, ne pare sincer rău pentru faptul că placa de sus a ajuns crăpată la dumneavoastră.

V-am trimis deja un e-mail pentru a ne ajuta cu fotografiile necesare și pentru a identifica piesa.
Imediat ce primim un răspuns, vom reveni cu mai multe detalii de soluționare către dumneavoastră.

✨ Un colț de relaxare perfect ✨

✨ Un colț de relaxare perfect ✨

Acest colțar împreună cu măsuța au transformat complet livingul nostru într-un spațiu modern, luminos și extrem de primitor. Designul elegant, liniile curate și nuanța caldă a materialului creează o atmosferă rafinată, dar în același timp foarte confortabilă.

Colțarul este incredibil de comod — spațios, bine proporționat și ideal atât pentru momentele de relaxare în familie, cât și pentru serile petrecute cu prietenii. Pernele sunt ferme exact cât trebuie, oferind susținere excelentă și senzația aceea de confort premium pe care o cauți după o zi lungă.

Măsuța completează perfect ansamblul: modernă, practică și elegantă, cu un design minimalist care adaugă un plus de stil fără să încarce vizual spațiul. Este piesa centrală care leagă armonios întregul decor.

Calitate, confort și estetică într-o combinație perfectă. O alegere excelentă pentru oricine își dorește un living modern, aerisit și primitor. Recomand cu toată încrederea! 🤍

11 de febrero de 2026

Bună ziua, Ramona!

Vă mulțumim din suflet pentru această recenzie minunată! Este o adevărată plăcere să citim cum produsele noastre au reușit să transforme livingul dumneavoastră într-un spațiu atât de armonios și primitor.
Vă mulțumim pentru recomandarea plină de încredere:) și ne onorează faptul că am putut contribui la crearea colțului dumneavoastră de relaxare perfect. Să vă bucurați de el în cele mai frumoase momente!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Comodă practică și de calitate

Comoda este exact ceea ce îmi trebuia. Materialele sunt de calitate. Instrucțiunile de montaj sunt foarte detaliate și chiar ajută pe cei fără experiență în domeniul asamblării obiectelor de mobilier.

Bună ziua, Florin!

Vă mulțumim mult pentru recenzie și pentru detaliile oferite! Ne bucurăm să aflăm că noua comodă este exact ceea ce vă trebuia și că materialele s-au ridicat la înălțimea așteptărilor.
Ne-a bucurat în mod special feedback-ul dumneavoastră legat de instrucțiunile de montaj.
Să vă bucurați cu drag de noua achiziție.

Excelent service.

The company was serious about everything.

Hello, Radu!

Thank you for your feedback! We are happy to hear that you had an excellent experience with us.

We look forward to serving you again in the future!

Am achiziționat de la Mobilier

Am achiziționat de la Mobilier. Ro a treia oara doua canapele di o măsuță de cafea de buna calitate va pot spune, livrare la timp este o companie excepțională

Bună ziua, Aurelia!

Vă mulțumim pentru că ați ales Mobilier.ro pentru a treia oară!
Ne bucurăm mult că suntem parte din amenajarea casei dumneavoastră și că atât canapelele, cât și măsuța de cafea sunt pe măsura așteptărilor.
Să vă bucurați de noile achiziții.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

A late arrival at a job interview leads;…

A late arrival at a job interview leads to an unexpected hire by an enigmatic CEO. As power games and seduction blur professional boundaries, a young woman finds herself caught between desire and danger in a web of corporate intrigue.

28 de octubre de 2025

Respuesta de Mobilier.ro

Hello, Georgiana! Thank you for the message, but it seems there has been a mistake.
We are a furniture retailer. We believe you might have posted this text here by accident.
If you did purchase furniture from us and would like to share your actual experience, we would be happy to hear it!

Livrare prompta

Livrare prompta, amabilitate, profesionalism

Bună ziua Nicoleta!

Vă mulțumim pentru recenzia oferită! Ne bucurăm că ați avut o experiență pozitivă și că echipa noastră a reușit să vă impresioneze prin promptitudine și profesionalism.

Vă mulțumim pentru încredere!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Design foarte divers și frumos

Design foarte divers și frumos, ușurință în comandă și comunicare bună dar nu este extraordinar dpdv al calității.

Bună ziua, Mihaela!
Vă mulțumim pentru feedback-ul sincer și pentru aprecierile legate de designul produselor noastre și de ușurința procesului de comandă. Ne bucurăm că interacțiunea cu echipa noastră a fost una pozitivă!
Referitor la observația dumneavoastră privind calitatea, ne pare rău că produsul nu a fost la nivelul pe care îl așteptați.
Dacă există un aspect specific care v-a nemulțumit sau dacă putem face ceva pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați.

Perfect ca.ntodeauna

Perfect cantodeauna. F.multumit

Bună ziua, Florin!
Mulțumim pentru feedback-ul oferit!
Vă mulțumim de asemenea că ne sunteți client fidel și vă așteptăm cu drag și data viitoare!

Canapea foarte confortabilă

Canapea foarte confortabilă, din materiale de calitate, exact ce căutam.

25 de febrero de 2026

Bună ziua, Carmen!

Vă mulțumim pentru feedback-ul oferit! Ne bucurăm să aflăm că noua canapea este exact ceea ce căutați și că sunteți mulțumită de calitatea materialelor și de nivelul de confort.

Să o folosiți cu drag și vă mulțumim că ați ales Mobilier.ro!

Excellent product

25 de febrero de 2026

Bună ziua, Ramona!

Vă mulțumim pentru feedback! Suntem încântați să aflăm că produsul nostru s-a ridicat la înălțimea așteptărilor dumneavoastră.

Vă mulțumim pentru încredere.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Un produs ce și a meritat banii

Transport prompt, preț-calitate foarte bun

24 de febrero de 2026

Bună ziua, Paul!
Vă mulțumim pentru recenzie! Ne bucurăm că ați apreciat rapiditatea transportului și că raportul preț-calitate al produselor noastre s-a ridicat la înălțimea așteptărilor dumneavoastră.
Vă mulțumim că ați ales Mobilier.ro și vă mai așteptăm cu drag!

Experienta exceptionala!

Comunicare exceptionala!

De la operator la sofer ni s-a comunicat fiecare pas! Confirmari constante telefonice, livrare la fix!
Bravo!

Mai mult decat atat, doamna (foarte draguta de altfel), care a receptionat comanda, a facut tot posibilul ca livrarea sa fie mai rapida- situatie de apreciat!
Rar intalnesti pe cineva care sa se “dea peste cap pentru tine”…

Bravo echipei!

Respuesta de Mobilier.ro

Bună ziua! Vă mulțumim pentru review!

Ne bucurăm să știm că experiența oferită de echipa noastră , de la operator până la șofer, a fost la nivelul așteptărilor și că fiecare pas al livrării a fost comunicat.

Implicarea și atenția la detalii fac parte din modul nostru de lucru și ne bucurăm că ați remarcat efortul depus.

Vă mai așteptăm cu drag!

Raft bucatarie

Foarte multumita, calitatea produsului foarte buna ! Va multumesc

Bună ziua, Mihaela!
Vă mulțumim pentru aprecierea acordată și pentru feedback-ul pozitiv! Ne bucurăm să aflăm că sunteți mulțumită de calitatea produsului achiziționat.
Vă mai așteptăm cu drag!

Foarte multumit

Livrare la timp, produs calitativ, foarte ușor de montat

Bună ziua, Ionut!
Vă mulțumim pentru feedback!

Ne străduim constant ca experiența clienților noștri să fie cât mai simplă, de la primirea coletului la timp până la asamblarea rapidă a produsului. Este o satisfacție pentru noi să știm că montajul a fost ușor și că sunteți încântat de calitatea primită.

Vă mai așteptăm cu drag pe Mobilier.ro!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Am achiziționat mai multe produse de la…

Am achiziționat mai multe produse de la această firmă, însă în ultima perioadă timpul de livrare a devenit foarte mare. Deși am luat legătura cu reprezentanții, răspunsurile primite au fost neclare, iar livrarea a întârziat considerabil, chiar dacă produsele se află în depozitul din București. Din păcate, experiența mea nu a fost una pozitivă, iar impresia este că recenziile bune sunt mai vechi și nu reflectă situația actuală. Personal, nu pot recomanda această firmă.

3 de febrero de 2026
Opinión espontánea

Bună ziua, Cristian!

Vă mulțumim pentru că ne-ați semnalat aceste aspecte și ne pare sincer rău pentru experiența neplăcută prin care treceți în acest moment. Apreciem faptul că ați ales produsele noastre de mai multe ori și regretăm că, de data aceasta, nu ne-am ridicat la standardele cu care v-am obișnuit.

Am verificat situația comenzii dumneavoastră și, într-adevăr, am identificat o întârziere cauzată de o suprapunere a unor fluxuri de producție cu dificultăți logistice.
Am luat deja legătura cu departamentul de logistică pentru a urgenta livrarea produselor aflate în depozit.

Vă mulțumim pentru răbdare.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.