Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

De kleren zijn op zich wel mooi en sommigen ook comfortabel alleen ik moet gezegd hebben dat de zwembroeken voelen als schuurpapier en echt niet lekker zitten. Ik krijg vaak rode plekken van de zwemb... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Seneste køb var lige som alle tidligere, altid tilfreds med køb/varens stand ift beskrevet/vist og levering (MOLO.com) Vi har igennem de sidste 6 år, udelukkende købt MOLO vinter overtøj (jakke, b... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Begge vores drenge elsker Molos prints og farver. Tøjet er af enormt høj kvalitet og super funktionelt designet. Fx. Er deres overtøj i virkelig slidstærke materialer med lækre små funktionelle detalj... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Tøjet 4,5 stjerner, Hjemmesiden 2 stjerner. Jeres tøj er lækkert, blødt og holder længe. Jeg ville ønske flere mønstre på bukser og mindre kønsopdelling i mønstre/temaer, f.eks.kjoler med dinosau... Ver más

Información sobre la empresa

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Echte aanrader

Echte aanrader! Zeer betrouwbare helpdesk, vriendelijk, snelle reactie, en zelfs na levering nog opvolging over tevredenheid👍🏻
Kleding is van zeer goede kwaliteit, valt op maat.

12 de julio de 2022

Dear Ellen,
Thank you so much for your kind words and very great review. I am happy to hear that you found our level of service high and that the clothes lives up to your expectations.
I wish you a nice summer and hope to see you soon again on our website.

Best regards,

Gitte from Molo

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har de sidste år købt en del varer på…

Har de sidste år købt en del varer på Molos hjemmeside, har ligeledes ombyttet en del. Hver gang jeg har talt med kundeservice, har jeg mødt søde og hjælpsomme mennesker. Superdejligt!

22 de marzo de 2022

Kære Sara
Tusind tak for din pæne anmeldelse og ord, vi er meget glade for, at du har været tilfreds med vores service. Det betyder rigtig meget for os, at du som kunde har fået en god oplevelse hver gang uanset om varen skal frem eller tilbage.
Vi ser frem til at "se" dig snart igen på vores hjemmeside.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I love the brand and their service

I love the brand and their service. Great quality, fashionable style, quick reply, easy to buy & return, and always customer friendly.

9 de febrero de 2022

Dear Yong Po,

Thank you very much for your kind words and review, it is all very appreciated, and we are very happy to hear, that you like our products and services no matter if it comes to the shipping/ return or the customer service.
We will be looking forward to "see" you on the website again soon.

Best regards, Gitte from Molo

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vanvittigt god kvalitet for pengene

Vanvittigt god kvalitet for pengene, og hurtig levering

30 de enero de 2022

Hej Kristoffer
Tusind tak for din flotte anmeldelse, den er vi meget glade for. Dejligt at høre, at kvaliteten har levet op til dine forventninger.
Vi håber snart at "se" dig igen på vores side.

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering, flot indpakning af pakke og lækkert produkt.

13 de enero de 2022

Hej SK

Tusind tak for din anmeldelse og ros, det er vi meget glade for, dejligt at vide, at varerne er kommet godt frem og stadig er pakket pænt selvom lagret har skyndt sig at få det afsendt.

Vi håber snart at se dig igen på webshoppen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beskidt tøj og helt elendig kundeservice

MOLO sendte en beskidt softshelldragt (og en anden vare med en fejl) til mig i min ordre. Da jeg reklamerede på softshelldragten, tilbød de mig, at jeg kunne vaske den for at se, om skidtet gik af. Jeg skal altså bruge tid og penge på at ordne op i deres fejl. Hvis ikke skidtet gik af, skulle jeg sende dragten tilbage til dem i løbet af SAMME uge, hvis jeg ville have pengene tilbage eller evt. have byttet dragten.

Dette skrev MOLO:
"Som nævnt i min tidligere mail så skal varerne sendes retur til vores lager i Nordhavn. Du bedes sende varerne afsted i løbet af denne her uge så vores lager kan modtage dem inden for vores 30 dages retur ret".

Selv om det var en reklamation, gjaldt altså kun den 30-dages fortrydelsesret, som følger med et køb. Hvor vidt de havde en anden dragt, de kunne sende til mig, oplyste de mig ikke om.

MOLO skriver, at de pakker ens ordre med stor omhu. Dette er tydeligvis løgn, når de sender varer, som er beskidte. Eller måske sender de beskidte varer med vilje for at få dem solgt? Oven i det beder de én om selv at ordne op i det.

13 de diciembre de 2021

Hej Lotte

Tak for din anmeldelse. Vi beklager bestemt, at der har været fejl på den vare, du har fået tilsendt. Vi kan med det samme afvise, at vi naturligvis ikke har til hensigt at sende varer behæftet med fejl.

Som du blev oplyst foreslog vi, at du kunne forsøge med en vask, da du har valgt at sende varen til Norge og dermed ikke kunne returnere den før til sommer og fandt det problematisk at få den returneret.

Hvis ikke dette var en mulighed, så tilbød vi, at du kunne returnere varen og få dine penge retur eller få den ombyttet, såfremt vi har den på lager, når vi modtager din returpakke - men hvis du ville have en ny dragt magen til kan det desværre ikke vente til sommer.

Du har fået oplyst, at vi godt var klar over, at det kunne tage lidt tid at få den retur fra Norge, derfor gjorde det ikke noget, at det overskred de 30 dages retur vi normalt har med nogle ekstra fragt dage. Din ordre er blevet afhentet af dig for 18 dage siden. Vi beklager hvis ikke vi har været klare nok i kommunikationen omkring returfristen, så du har fået opfattelsen af, at den skulle være os i hænde inden for en uge.
Vi har oplyst, at vi desværre ikke kan betale en returfragt fra Norge til Danmark, da pakken ikke er sendt til Norge, men til en dansk adresse (vi levere slet ikke til Norge) - men at du er velkommen til at gøre brug af det gratis returlabel, der er medsendt, som gælder fra leveringsadressen i Danmark og til vores lager.

Du er natuligvis stadig meget velkommen til at sende den retur og få dine penge refunderet eller få tilsendt en ny inden for rimelig tid.

DÅRLIG STIL hos MOLO !

DÅRLIG STIL hos MOLO !
Jeg havde bestilt tøj hos molo.dk, som blev videresendt til Norge (Julegaver). Molo sender desværre ikke selv til Norge ???
Da min datter modtager pakken og pakker det nye tøj ud. (Jeg har ikke pakket det ud herhjemme, da det jo er gaver), ser hun, at dragten til deres lille pige er beskidt, tydeligvis brugt !!!.
Det ene par af de "nye" bukser har også været brugt?. Hun modtager 5 identiske par bukser og de er alle med et krøllet luk på nær det ene par, som har været pakket ud og er strøget?? Muligvis også vasket ???
Da vi kontakter Molo, beklager de fejlen, og min datter får TILBUDT at vaske dragten til deres datter, for at se om den kan blive ren.
Vi får også tilbudt at sende tøjet retur jævnfør Deres reklamation. De beklager selvfølgelig fejlen, det er nu også meget nemt.
Jeg er virkelig rystet over at ud af de 6 stykker tøj jeg har sendt til min datter, er 2 som har været "brugt"eller ihvertefald ikke nye!!
Hvis det bliver standarden for Molo fremover, at de ikke tjekker deres tøj ,som de få retur, inden de sender det videre, bliver det virkelig skidt for virksomheden!!
Efter mange gode handler, stopper vi naturligvis indkøb hos Molo :-(

13 de diciembre de 2021
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Lang leveringstid og manglende produktinformation

Jeg købte et flyverdragt til min søn den 24. november. To dage senere modtog jeg en meddelelse om, at varerne var afsendt. Det er alt. Stilhed. I morgen er det 1. december. Ingen information om placeringen af ​​min ordre nu. Varerne er stadig på vej. Et eller andet sted...
Dette var mit første bekendtskab med siden Molo.dk. Jeg er skuffet og ked af leveringstiden og mangel på information ((Den længste levering, jeg nogensinde er stødt på.

30 de noviembre de 2021

Kære Olena

Tak for din anmeldelse. Jeg er frygtelig ked af at høre du ikke har modtaget din pakke endnu.
Det ville have være en stor hjælp, hvis du havde rettet henvendelse til os omkring evt. forsinkelser i transporten, så har vi bedre mulighed for at reagere og hjælpe dig.
Jeg kan se, at vi, som du skriver, har sendt pakken den 26. november med postnord, så pakken er kommet rettidigt afsted fra vores lager.
Det er naturligvis beklageligt hvis ikke Postnord har leveret den endnu. Du må meget gerne skrive til os på webshop@molo.dk så vi kan hjælpe dig herfra.

Det er altid en god ide at tage kontakt til os med det samme, så har vi de bedste forudsætninger for at kunne hjælpe dig.

Jeg ser frem til at høre fra dig og håber vi kan få hjulpet dig på bedste vis.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et godt sted at handle børnetøj!

Jeg kan kun anbefale Molo.dk da jeg aldrig har haft dårlige oplevelser med at handle hos dem eller at der skulle være fejl og mangler ved deres tøj.

12 de agosto de 2021

Hej Anders

Tusind tak for din gode anmeldelse, den er vi meget glade for. Det er skønt at høre, at du kun har haft gode oplevelser, og at handlen har været problemfri for dig hver gang, da det bestemt er vores mål.

Vi håber snart at "se" dig igen på vores webshop.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækker kvalitet og hurtig betjening

Jeg har købt noget lækkert Molo tøj til min dreng på 1 år - jeg er VILD med farverne, motiverne og udvalget på hjemmesiden, den er nem, let og overskuelig. Tøjet blev afsendt få timer efter bestilling og jeg fik tøj er på rekordtid! Det var flot pakket ind og det er super super kvalitet. Vi kommer igen igen og igen og kan kun anbefale mærket.

15 de abril de 2021

Kære Mette-Lucia

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den er vi meget glade for. Det er dejligt at høre, at det har været let og overskueligt at handle på vores side, og det glæder os at tøjet er kommet hurtigt frem. Der er et stort hold bag hver style, som arbejder benhårdt for at kvaliteten er høj samtidig med at så mange varer er bæredygtige som muligt, så vi også tænker på vores efterfølgere.

Vi håber snart at se dig igen på siden.

Hilsen Gitte fra Molo.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ich habe am 25.02 bestellt

Ich habe am 25.02 bestellt, Bestellnummer Web128947intl.
Am 28.02 wurde meine Bestellung laut Molo versandt. Bis heute, 08.03, nichts bekommen. Laut GLS „28.02.2021 09:59
The parcel data was entered into the GLS IT system; the parcel was not yet handed over to GLS.“
Naja, Nach dem Versand hat Molo kein Einfluss mehr auf das Paket. Aber wenn der Versandienst nicht in der Lage ist, innerhalb einer Woche das Paket in das Nachbarland zuzustellen, muss man Versandkonzept umdenken oder Versandpartner wechseln. Heutzutage ist das nicht mehr akzeptabel, auf das Paket 2 Wochen zu warten. Das war meine erste Bestellung von Molo und leider nicht so positiv.
UPD: Kundenservice hat schelle Lösung gefunden

6 de marzo de 2021

Dear Maria,

Thank you for your review, I am sorry to hear that your parcel has been taken 2 weeks to arrive, this is not normal procedure. As you mentioned we have shipped your order the 28th of February which is in time according to our terms and conditions. Unfortunately we experience that it takes more days with the forwarder than ususal due to COVID-19. GLS has informed us that they are a bit delayed due to tests of the drivers at each boarder.
I am sorry it has affected your shipment but at the same time we are only supporting the joined effort to fight this pandemic.
I hope next time you will join our site the shipment will go as we know before Corona within a few working days.

Best regards
Gitte from Molo

Very satisfying purchasing process

Very satisfying purchasing process. Professional. On spot delivery. And, of course, beautiful clothes!

4 de marzo de 2021

Dear Jose,

Thank you so much for your positive feed back - we are very happy to hear that you like the clothes from us and that the experience of shopping on our online shop has been easy, good and with a fast delivery.
We hope to see you soon again on our online shop.

Best Molo regards,
Gitte

Ekstrem dårlig kundeservice.

Ekstrem dårlig kundeservice.
Har købt en jakke til min søn den 1/12-20, den gik op i ærmetgabet 20/2-21, det vil sige mindre end 3 måneder har den holdt. Jeg skrev til kundeservice om at få jakken repareret eller byttet, da vi har været glad for jakken. Det vil de ikke, men I stedet fik jeg at vide at jeg kunne sende den tilbage og købe en ny jakke. Det vil sige en merudgift til mig på mindst 200kr, da jeg ikke kan købe en tilsvarende jakke og størrelse til samme pris.
Mega dårlig service, når jeg endda tilbyder at selv finde et sted at få den repareret, og Molo bare skulle betale for reparationen en lille udgift for dem, og vi ville være glade for at vi stadig havde en jakke til resten af sæsonen.
I stedet vælger man åbentbart at smide en varer væk som kunne være blevet brugt mere og på den måde, belaste miljøet mere end nødvendigt.
Meget sjovt når der på jeres hjemmeside står at I har fokus på ansvarlig tøjproduktion!!!!!

24 de febrero de 2021

Hej Naja

Tak for din anmeldelse, beklager at du ikke har fundet de løsninger vi har kunne give tilfredsstillende. Det er dog ikke korrekt, at vi ikke ønskede at ombytte jakken, men da den ikke er på lager har vi ikke mulighed for at sende dig en magen til.
Vi har tilbudt dig at lade handlen gå tilbage, så du får dit beløb refunderet da vi ikke kan ombytte til en jakke magen til, og muligheden for at reparerer den ikke er en holdbar løsning, da de tekniske egenskaber forringes når man stikker nålen igennem stoffet som har en vandafvisende behandling, og dermed kan vi ikke stå inde for det. Skaden vil ikke være udbedret uden værdiforringelse af jakken.
Dette er også oplyst i den mail korrespondance der har været, og muligheden for at lade handlen gå tilbage står stadig åben hvis du ønsker at benytte dig af dette.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtigt levering af mine varer

Hurtigt levering af mine varer, lækkert pakket ind. og rigtig god service, kan klart anbefale Molo.dk

22 de febrero de 2021

Hej Mads

Tak for din fine anmeldelse, den er vi meget glade for. Det betyder meget for os, at oplevelsen hele vejen rundt er god når du handler på vores webshop.

Vi håber snart at se dig igen på vores shop.

Hilsen Gitte fra Molo.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Disappointed in the quality of the finish

I bought some Rochelle long sleeve tops through a third party website. I was so pleased to find some girls tops with thumb holes as my daughter has a sensory quirk and uses her sleeves over her hands for comfort.
They weren’t cheap, about twice what I’d normally pay for a child’s top, so I was really disappointed in the quality of the finish. The bottom hem of these stretchy tops aren’t finished in anyway so are already starting to fray. The stitching stops around the thumb holes, and the threads weren’t tied off at all so the seams had begun to unravel before the first wear. I’ve had to finish the seam myself. I’m really gutted as I thought I’d found the holy grail for my daughter and would have been a repeat customer.

19 de febrero de 2021

Dear Kitty,
Thank you for your review and feed back on our style Rochelle. The edge of the blouse should be raw and have an unfinished look but if you think it is more than described please contact the shop from where you have bought it so they can look into it.

Best Molo regards,

Gitte

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Godt produkt og hurtig levering!

Godt produkt og hurtig levering!
Vi bestilte vores 2. fleecedragt og er super glade for begge to; de er praktiske med indbyggede hånd og fod”luffer” og nemme at få baby ind og ud af + ret så lækre i designet:) Hurtig levering og medfølgende returlabel+nem instruks til returnering (der så meget nemt ud - har dog ikke returneret noget selv)

9 de febrero de 2021

Hej Mia

Tusind tak for din fine anmeldelse, den er vi meget glade for. Det er så dejligt at høre, at både tøjet og leveringen har levet op til dine forventninger. Vores ønske er at kunne servicere jer med lækkert tøj og en problemfri levering, så det er dejligt at høre, at det er lykkedes.

Vi håber at se dig på webshoppen snart igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk (økologisk) kvalitet og altid god kundeservice

Jeg har igen igen lagt en ordre hos Molo, som jeg har brugt til mine børn i mange år. Kvaliteten har jeg altid har været meget begejstret for, men specielt efter en stor del af kollektionen er overgået til GOTS certificeringen. Nu kan jeg give mine børn tøj på med god samvittighed, både overfor miljøet og skadelige kemikalier på mine børns kroppe.
Derudover er der altid lynhurtig levering samt nem (og gratis) returneringen, de få gange jeg har haft behov for det.
Kæmpe anbefaling herfra.
Vh Maria

28 de enero de 2021

Hej Maria

Tusind tak for din flotte anmeldelse den er vi virkelig glade for. Dejligt at høre, at det ikke kun er os, som er begejstret for vores GOTS certificering og, at flere og flere af vores produkter tager hensyn til miljøet samtidig med at være funktionelle og uden kompromis med kvaliteten.

Vi håber snart at se dig igen på vores webshop.

Fantastisk design og kvalitet

Jeg har handlet på Molos hjemmeside et par gange i nedlukning og jeg har intet andet en ros til alle på Molo. Jeg købte en jakke der var for lille, intet problem at bytte den til en tilsvarende, da modellen var udsolgt, det blev gjort med den bedste service, man kan tænke sig. Jeg elsker designet og kvaliteten af Molos tøj og overtøj, mine børn har mere eller mindre ikke gået i andet i de sidste 10+ år. Vi er fuldstændig afhængig af Molo 😊

26 de enero de 2021

Hej Lili Josephine

Tusind tak for din anmeldelse, den er vi meget glade for. Det er dejligt at høre at vores service og kvalitet har levet op til dine forventninger, og ombytningen har været problemfri.
Vi håber at se jer snart igen på webshoppen og gerne 10+ år mere;-)

Hilse Gitte fra Molo

Bedste overtøj til børn

Molo laver det absolut bedste overtøj til børn - især deres flyverdragter og vinterjakker. Kvaliteten er super god og vi kører på 9. år i træk med deres flyverdragter. Lufferne er også gode - meget fleksible og nemme at folde ind og ud af ærmerne.

19 de enero de 2021

Hej Misha

Tusind tak for din fine anmeldelse af vores produkter, det glæder os meget, at vores overtøj har kunnet levet op til dine forventninger i snart et årti. Vi håber at kunne glæde dine/ dit barn på i mange år endnu.

Kom endelig snart og besøg os på vores webshop igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super tilfreds med mine varer jeg…

Super tilfreds med mine varer jeg bestilte fra Molo som altid, elsker kvaliteten af ​​tøjet og farverne, der også forbliver så pæne efter mange vask! Mange tak

15 de enero de 2021

Hej Maja

Tusind tak for din anmeldelse, den betyder meget for os, men det betyder endnu mere for os, at vores kvalitet lever op til dine forventninger og du er tilfreds med dine varer.

Vi håber på snart at se dig igen på vores webshop.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.