Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

De kleren zijn op zich wel mooi en sommigen ook comfortabel alleen ik moet gezegd hebben dat de zwembroeken voelen als schuurpapier en echt niet lekker zitten. Ik krijg vaak rode plekken van de zwemb... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Seneste køb var lige som alle tidligere, altid tilfreds med køb/varens stand ift beskrevet/vist og levering (MOLO.com) Vi har igennem de sidste 6 år, udelukkende købt MOLO vinter overtøj (jakke, b... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Begge vores drenge elsker Molos prints og farver. Tøjet er af enormt høj kvalitet og super funktionelt designet. Fx. Er deres overtøj i virkelig slidstærke materialer med lækre små funktionelle detalj... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Tøjet 4,5 stjerner, Hjemmesiden 2 stjerner. Jeres tøj er lækkert, blødt og holder længe. Jeg ville ønske flere mønstre på bukser og mindre kønsopdelling i mønstre/temaer, f.eks.kjoler med dinosau... Ver más

Información sobre la empresa

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et mærke som lever op til deres kvalitet 🤩

Med 3 unger og en garderobe som skal kunne rumme lidt af hvert, så må ‘molo brands’ vinde den titel, det er solidt tøj - alt fra overtøj til tøj dele, kvaliteten er i top, holdbar i farven, de fineste print til piger og de sprøde print til drenge, generelt bare anbefalelsesværdigt.

Hej Nanna

Tusind tak for din anmeldelse, den betyder meget for os. Dejligt at høre, når kollektionen kan dække alle behovene til børnegarderoben.

Vi håber på fortsat at kunne fylde jeres skabe op til børnene, og håber på snart at se dig igen på vores webshop.

Vi er vilde med MOLO

Vi har igennem de sidste 6 år, udelukkende købt MOLO vinter overtøj (jakke, bukser og flyverdragt). Har aldrig oplevet kolde eller våde børn også elsker jeg deres design/farver.
Tøjet er også super lækkert, holder facon og farve rigtig flot, selv efter meget vask.

Hej A. Sjöblom

Tak for din fine anmeldelse, den værdsætter vi højt. Dejligt at hører fra trofaste kunder, at vores tøj og overtøj "holder hvad vi lover" sæson efter sæson.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super lækkert børnetøjsmærke i høj…

Super lækkert børnetøjsmærke i høj kvalitet. Lige fra deres jersey styles til deres overtøj. Jeg har gennem mange år købt Molo til mine piger og jeg vil til hver en tid anbefalde deres produkter til andre.
Deres levering er super hurtig og man kan ikke sætte en finger på deres kundeservice, som altid står til rådighed og er enormt hjælpsomme.
Til sidst vil jeg også gerne rose dem for deres bæredygtige indsats. Dejligt at se et brand tage bæredygtighed så alvorligt! Så vi kan give en bedre verden videre til vores små poder.

Hej Marie-Louise

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det betyder meget for os at modtage. Dejligt at høre, at leveringen af din ordre er kommet hurtigt frem og servicen har levet op til dine forventninger.

Vi er meget glade for at du sætter pris på den store indsats vi har gjort, for at gøre vores kollektion så bæredygtig som overhovedet muligt. Da dette er meget vigtigt for os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og god kvalitet 🤩

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har netop modtaget en hel masse lækkert tøj til både vores dreng og pige.

Vi køber hovedsagelig molo tøj herhjemme da det beholder pasformen og de flotte farver selv efter mange ture i vaskemaskinen 🤩 og så er der bare så mange lækre prints at man slet ikke kan vælge 🦁⚽️🚙

Hej Lykke Camilla

Mange tak for din anmeldelse. Den er vi rigtig glade for at modtage. Skønt at høre, at både pasform og prints lever op til dine forventninger og vores normale høje kvalitet.

Vi håber på at se dig snart igen på webshoppen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og service!

Skulle bruge en flyverdragt, bestilte om aftenen og havde den dagen efter 🙏 tak for altid hurtig og god service!

Hej Maria

Tusind tak for din anmeldelse, den er vi meget glade for. Dejligt at høre, at pakken kom hurtigt frem.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fandt nogle vildt lækre tilbud på…

Jeg fandt nogle vildt lækre tilbud på vinter overtøj og tøj så trods at butikker ellers er lukket her i januar så var det muligt at finde nogle gode januar tilbud sikkert hjemme i stuen så skidt pyt med vi er lukket ned når bare børnene stadig kan forkæles med lækkert molo kvalitet 😍

Hej Claus

Tak for din anmeldelse - dejligt at høre du har fundet nogle gode ting trods nedlukning mange steder. Det glæder os at vi har kunne bringe lidt forkælelse og positivitet ind i hjemmet i en ellers stille tid.

Vi håber på snart at se dig igen på vores webshop.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig lækkert tøj som holder…

Jeres tøj er rigtig lækkert og holder godt til en meget aktiv dreng, både jeres inde og ude tøj. Dog må jeg indrømme at jeg "kun" køber jeres tøj på tilbud. Men et godt holdbart mærke skal jo koste.:)
Jeg vil helt klart anbefale jeres tøjmærke.

Hej Trine

Tak for din anmeldelse og rosende ord. Dejligt at høre, vores tøj holder til alt slags vejr og til de sunde aktive børn. Både vores design og produktionsteam har arbejdet hårdt for at få mode og funktionalitet til at kunne gå hånd i hånd uden at gå på kompromis med nogle af delene.

Uanset om man "kun" køber på tilbud eller til fuld pris, så er man altid velkommen på vores webshop eller I en af vores butikker- og vi glæder os til at kunne byde dig velkommen i en af vores butikker eller online.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi elsker Molo herhjemme -især alt…

Vi elsker Molo herhjemme -især alt overtøjet som holder godt og tåler alt 😍

Hej Katrine

Tak for din anmeldelse, den er vi meget glade for - men mest er alt glæder det os at vores overtøj har levet op til dine forventninger og har kunnet holde kulden og regnen ude.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og altid hurtigt levering.

Hej Christina

Mange tak for din anmeldelse - dejligt at høre både service og levering har levet op til dine forventninger.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uden tvivl det lækreste brand

Uden tvivl det lækreste brand. Flotte prints, og altid den bedste kvalitet, plus gode tilbud 😍

Hej Camilla Simone

Tak for din anmeldelse og pæne ord, det er vi meget glade for.

Vi håber snart at se dig igen på webshoppen.

Afhængig af Molo…

Jeg bestilte i forgårs to par bukser samt to trøjer på hjemmesiden. Ganske få minutter efter modtog jeg en mail om at varen var sendt afsted fra deres lager.
I går morges modtog jeg det bestilte tøj, og ungerne kunne med det samme hoppe i det og se yndige ud.
Stadig efter 9 år i Molo elsker vi det herhjemme. Tøjet holder sig fint, også efter mange vaske, og kan efter brug sendes videre til næste generation.
Og selvom ungerne bliver større og mere kræsne, så kan vi gang på gang finde nyt og fedt tøj til dem.
Tak for afhængighed af jeres dejlige stoffer!!

Hej Sille

Tak for din fine anmeldelse, dejligt at høre, at pakken er kommet godt og hurtigt frem. Det glæder os når vi hører fra kunder der har været trofaste kunder hos os, hvad enten det er på webshoppen eller i en af vores butikker.

Vi glæder os til at kunne give dig et nyt "fix" med vores nye forår/ sommer kollektion, som så småt er ved at lande i butikkerne og på webshoppen.

En gang Molo, altid Molo

En gang Molo - altid Molo

Jeg har til dato ikke fortrudt et eneste køb hos Molo. Uanset hvor meget jeg vasker og tørrer tøjet holder det både facon og farve👌🏻
Og kundeservicen. Den er ikke til at tage fejl af🙌🏻🙌🏻🙌🏻

Hej Louise

Mange tak for din fine anmeldelse - og vi kan kun være enige i dit motto 🤩
Dejligt at både kvalitet og servicen har levet op til dine forventninger, det betyder rigtig meget for os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har de sidste 8 år kun købt Molos…

Jeg har de sidste 8 år kun købt Molos lækre overtøj til mine børn, plus deres tøj i øvrigt, vi elsker det, og kvaliteten er i top. Samtidig har de tit knaldgode tilbud. Molo får kun de bedste anbefalinger. Og så findes der bare ikke federe og bedre skitøj

Hej Bettina

Mange tak for din fine anmeldelse, den er vi meget glade for. Dejligt at høre I har været trofaste kunder i mange år og stadig finder kvaliteten tilfredsstillende.

Vi håber at få besøg af dig på webshoppen i mange år endnu.

Herhjemme elsker vi ❤️Molo❤️

Herhjemme elsker vi ❤️Molo❤️, altid god kvalitet, fede prints og hurtig levering👍🏼 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hej Michelle

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at I kan lide tøjet og vores høje kvalitet har levet op til dine forventninger.

Vi håber at se dig snart igen på vores webshop.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget glad og tilfreds kunde

I 9 år har vi været meget glade og tilfredse Molo kunder.
Alle vintre har vi tørre og varme børn, takke været Molos super lækre overtøj, som ud over god kvalitet også er super flot. Det samme gælder al deres tøj og accessories.
Jeg tør slet ikke tænke på hvor mange penge jeg har brugt hos Molo. Men vigtigst af alt, har jeg aldrig fortrudt en krone af dem. Oplever altid virkelig god kundeservice og hurtig levering.

Hej Karina

Tak for din anmeldelse - hvor er det dejligt at høre at du har været glad for vores tøj og overtøj til dine børn - og vi er også meget glade for at både service og leveringen har lavet op til dine forventninger.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Både Webshop og butik er fantastisk!

Molos varer er af højeste kvalitet, og så er de samfundsansvarlige i deres produktion - og medarbejdere. Deres fysiske butikker yder altid en fantastisk service, og ser pæn og indbydende ud. Webshoppen leverer sindssygt hurtigt, og jeg har aldrig haft problemer med varer derfra. 👌🏽 Fem stjerner fra mig!

Hej Julie

Tusind tak for din anmeldelse den er vi meget glade for, men endnu mere dejligt er det at vide, at du har haft gode oplevelser hos os hvad enten det har været i vores fysiske butikker eller på vores webshop.

Butikkerne glæder sig til at kunne byde dig velkommen igen når de må åbne op igen, og webshoppen byder dig også velkommen 24 timer i døgnet.

Favorit børnetøjs mærke

Overtøj, huer, handsker, undertøj, bluser, bukser, trøjer, nattøj, svømmetøj. Ja, nærmest alt af vores 6 åriges tøj er Molo.
Både mor og søn er super glade for både kvaliteten, printet, pasformen og prisen.
Glad og hjælpsom kundeservice med hurtig levering af varer. Når vi er i tvivl om størrelsen, er der super nem returnering af det vi ikke kan passe.

Hej Anna

Mange tak for din fine anmeldelse. Dejligt at både store og små i familien er glade for vores tøj og designs.
Dejligt at høre, at du har fået en god service og varerne er kommet hurtigt frem til dig.

Super !!

Det er uden sammenligning det bedste tøj og den bedste service!
Vi har aldrig haft problemer med tøjet, ligemeget om det er købt i butik eller på lagersalg. Ekspedienterne er altid hjælpsomme og imødekommende.

Hej Kristian

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det er dejligt du har haft en god oplevelse både i vores butikker og på vores lagersalg.

Vi håber at se dig igen når vi kan åbne op i vores butikker ellers kan du altid besøge os på vores webshop.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak for det lækker tøj jeg har modtage…

Tak for det lækker tøj jeg har modtage idag fra jer, elsker Molo og altid super lækkert kvalitet ..

Hej Nina

Tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget for os, at høre du er tilfreds med kvalitetet på vores varer, da vores design og produktions team arbejder hårdt for at opnå så høj en kvalitet som muligt.

Vi glæder os til at se dig snart igen på webshoppen.

Helt klart 5 stjerner!

Altid super hurtig levering, og god service!
Vi elsker Molo herhjemme, både til det daglige tøj og årstidernes overtøj!
Helt klart 5 stjerner herfra...

Hej Marie

Tusind tak for din fine anmeldelse - dejligt at tøjet er kommet hurtigt frem, men mest af alt dejligt at hele jeres familie elsker Molo.

Vi håber snart at se jer igen på vores webshop.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.