Købte et "Glowing LED color change Digital alarm clock" til 99 kr, som blev trukket på min konto samme dag.... Uret belv så leveret 3 dage efter lovet dato, og da jeg isatte de 4 batterie (for egen... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg købte gennem Dealhunter et bælte hos Mono Design, men modtog et bælte med mindre bredde end annonceret. Da det ikke passede til mine bukser returnerede jeg bæltet til Mono Design iflg. deres anv... Ver más
Efter LANG og besværlig kontakt frem og tilbage med diverse mere eller mindre ubehøvlede salgsassistenter, når vi idag frem til at det, implicit, er vores egen skyld at: - varen ikke er leveret... Ver más
Jeg købte gennem deal hunter et mobil cover hos mono design beløbet blev trukket med det samme , men efter 14 dage ikke have modtaget varen, kontaktede jeg firmaet, de påstod de havde sendt , men vill... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Langsom levering
Fik ikke den oplader jeg havde bestilt og ringede til firmaet efter ca 10 dage. Måtte så sende mit deal-bevis før de tog sig sammen til at levere varen. Uprofessionelt!
Hurtig - Let betjening
Man får hvad der står og meget hurtig betjening
Ærlig, hurtig .men at overskue
Jeg bestilte varen, fik den indenfor 14 dage, hvilket er meget hurtigt.
De er ærlige i deres udsagn om deres vare.
Køb trykt hos ovenstående firma.
Lis Sørensen
For længe undervejs
Tingene kommer ikke til den seneste dato som deal.dk lover. Men det er måske posten, men så skal man ikke love det.
Skøn imødekommenhed
Hej bestilte en pakke via dealhunter, og kom desværre til at skrive min gamle adresse på bestillingen. Efter at have kontaktet Mono sendte de en ny pakke uden merpris.
Jeg fik ikke svar på mine mails på 5 min, men jeg følte det gik hurtigt og at jeg blev godt behandlet
Useriøs og uduelig firma,
Jeg købte nogle strømkabler//batteriopladere til iPhone 5, men det jeg fik var to opladere fra Mono design, som ikke virkede. Jeg ringede til dem 2 dage efter og sagde, at de ikke virkede, men alt de gjorde, var at sende mig 1 oplader, der heller ikke virkede. Der var også ridser på den nye oplader de sendte til mig og den virkede heller ikke, så jeg vil i fremtiden ikke anbefale andre folk at købe hos dem, for det er et meget useriøst firma, der slet ikke lever op til kundernes krav.
Fantastisk service!!
Jeg bestilte en ring via Dealhunter, som efterfølgende skulle bruges i gave. Der var desværre lidt problemer med PostDanmark, hvilket resulterede i en smule leveringstid. Mono Design valgte derpå, at sende en ny pakke afsted. Kvaliteten afspejlede bestemt ikke den lave pris og fødselaren blev ovenud tilfreds. Mono design besvarede hurtigt mine mails og hele korrespondancen forløb smertefrit. Jeg er dog en smule overrasket over at se nogle af de øvrige anmeldelser - men på trods, så giver jeg Mono Design 5 stjerne for god kvalitet, kundeservice og venlighed. Tak for handlen :)
Utroværdigt firma
Jeg bestilte to iPhone covers.
Modtog kun det ene.
Skrev til dem, og de lovede at sende det manglende.
Det er 9 dage siden - og jeg har stadig ikke modtaget det.
Efter at have klaget to gange skrev de følgende 4.6:
Hej Hans
"Det beklager vi meget og jeg har nu undersøgt sagen og det viser sig at postdanmark har glemt vores bur men alt vores a-post på deres central men alt skulle være sendt afsted fra dem i går så jeg håber meget på de når frem til dig i dag det beklager vi meget men dvs blev vi ikke klar over det før i går dvs."
I dag - den 10.6 - har jeg stadig ikke modtaget det manglende cover....
Halskrave
Bestilte en halskrave - Skrev for en måned til dem og retunerede halskraven som var ubrugelig . har stadig intet hørt og også prøvet at kontakte dem uden held. Gør som andre anbefaler -HOLD JER LANGT VÆK FRA DET FIRMA

Respuesta de Mono Design
Amatører!!!
Jeg vil stærkt fraråde Mono Design. Deres produkter er meget ringe kvalitet. Skulle tro det var billige "kopi-varer". Lad dig IKKE snyde af "gode" tilbud.
Deres kundeservice er den mest amatøragtige jeg til dato har oplevet: ordrer forsvinder og varerne kommer ikke. Man må rykke flere gange og gensende dokumenter og mails.
Deres returpolitik stinker.
Har lige fået "Bubbles" vandflasker og filtre leveret. De er mindre end de originale og er produceret i Kina, hvor original-varen er produceret i USA.
Sikkert fine produkter - hvis man ellers får det rigtige?
Har nu to gange bestilt et cover til iphones 4/4S hos mono-design via dealhunter. Første gang har jeg bestilt et limegrønt, og får leveret et lyseblåt. Jeg skriver ind til dem, og forklarer sagen. Svaret er, at de har sendt mig dette cover, da den anden farve var udgået, trods det at dealen stadig var aktiv og helt uden at kontakte mig og spørge. Desuden forklarer mailen, at skal jeg have et nyt skal jeg selv betale for returfragt.
Anden gang for nyligt, bestilte jeg en ny deal via dealhunter, stadig i mangel af det cover jeg aldrig fik som bestilt og ønsket, denne gang et enkelt cover til iphone 4/4s i limegrøn. Jeg modtager hurtigt min ordre...... eller gør jeg.... Denne gang modtager jeg to hvide covers, et til iphone 5 og et til iphone 4. IGEN står jeg med en uønsket vare.
Denne gang er meldingen dog noget mere positiv, efter blot en enkelt dag får jeg det svar, at de sørger for at sende en returlabel og et nyt cover (måske fordi jeg i denne mail, fortalte om min sidste oplevelse).
Så alt i alt, rigtig dårlig service og behandling første gang, hvor jeg følte mig lidt snydt og nogle ikke så pæne mails havnede i min mailboks, og en rigtig fin behandling anden gang.
Jeg fraråder ikke folk at købe derfra, men man skal blot være forberedt på lidt ekstraarbejde og ekstra korrespondancer.
Dejligt stof men virkeæig dårlig syet tøj:(
Købte to oversize tanktoppe, via dealhunter. Begge var syey skævt og sidder længere ned under armhulen i den ene side. Og de er selvfølgelig på messe, så ingen kontakt til kundeservice, for kan heller ikke finde ud af at udfylde retursedlen korrekt:( og med alle de dårlige anmelderser, tør man så sende retur og man sksl oven i købet selv betale selvom det er deres tøj det er forkert syet. Handler ikke her igem.
Rigtig god service!
Jeg bestilte noget fra Mono Design via Dealhunter og pakken blev sendt ud som den skulle fra Mono Design, men postbuddet kunne så ikke finde min adresse og sende pakken retur til Mono Design, som er så søde at sende den til mig igen uden ekstra beregning. Kort svartid på mails og fin kundeservice og produktet er også godt! Jeg kan ikke sætte en finger på noget dårligt :)
Ringe service
Købte en deal med 2 bumpers fra denne side, bestilte en grå med sort kant og en lyserød med hvid kant, jeg modtager en hvid med hvis kant og en sort med hvid kant, tager kontakt til dem og får at vide at dem vi oprindeligt havde bestilt havde de ikke mere (det er på trods af at dealen stadig kan købes)
Vi vil derfor gerne have vores penge retur da vi har fået noget vi ikke vil have, så vil de have vi sender dem retur fair nok, men det skal gøres for egen regning! Det er ikke ok! Jeg har ikke fortrudt mit køb, jeg har bare ikke modtaget det jeg troede jeg købte! Så skal jeg sgu ikke selv betale retur fragten.
Køber ALDRIG noget fra denne side igen og vil fraråde alle jeg kender at gøre det!
Utrolig ringe
Efter modtagelse af vare var der ikke vedlagt brugsanvisning med produktet som iøvrigt var defekt.
Priserne på deres side bære tydeligt præg af at varene som hovederegel kun sælges med 50% rabat på dealsites, da vi har kunne finde det købte produkt andet sted over 50% billigere, og deres returformular er også KUN skrædersyet til reklamationer fra dealsites.
Derforuden skiltre de med at modtage dankort hvilket ikke er muligt, og på deres facebookgruppe er markedsføringen noget lemfældig eftersom kun 1,1% af deres mange tusinde fans er virkelige brugere fra danmark.
Så et godt råd herfra er at vurdere andre alternativer, for den købsoplevelse vi har haft er virkelig elendig.
Har fået en rigtig god service fra Mono Design. God kundepleje - Kan varmt anbefale Dem
La experiencia Trustpilot