Købte et "Glowing LED color change Digital alarm clock" til 99 kr, som blev trukket på min konto samme dag.... Uret belv så leveret 3 dage efter lovet dato, og da jeg isatte de 4 batterie (for egen... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg købte gennem Dealhunter et bælte hos Mono Design, men modtog et bælte med mindre bredde end annonceret. Da det ikke passede til mine bukser returnerede jeg bæltet til Mono Design iflg. deres anv... Ver más
Efter LANG og besværlig kontakt frem og tilbage med diverse mere eller mindre ubehøvlede salgsassistenter, når vi idag frem til at det, implicit, er vores egen skyld at: - varen ikke er leveret... Ver más
Jeg købte gennem deal hunter et mobil cover hos mono design beløbet blev trukket med det samme , men efter 14 dage ikke have modtaget varen, kontaktede jeg firmaet, de påstod de havde sendt , men vill... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super god og effektiv service
Jeg har fået en super god behandling i forbindelse med et køb på Deal og senere en reklamation (en reklamation som på ingen måde var Mono-design's skyld)
De har svaret mig hurtigt og ydet en super god service.
Hvilket også har betydet at jeg har handlet der igen.
Kan klart anbefales
Godt men mangler et professionelt strejf
Jeg bestilte et Ipad cover gennem dealhunter.dk, men 30 dages leveringstid virkede ikke optimalt! Så jeg skrev en mail og fik hurtigt svar fra Jette i deres kundeservice. Hun forklarede mig, at det var fordi det pink cover jeg havde bestilt var i rest ordre, men at hun kunne sende med det samme hvis jeg ønskede en anden farve. Jeg ventede på det pink, og det lå i postkassen 3 uger senere. Kundeservicen er hurtig og god, men kunne måske godt gøre mere professionel og velformulerende - det var meget kort ("hvad dit ordrenummer?" uden noget hej eller tak for din henvendelse) Mvh Julia
Hurtig levering og fine produkter!
Købte to forskellige produkter via Dealhunter i midten af februar. Der stod tydeligt ved begge deals, at de ville blive leveret fra d. 17/3. Men allerede d. 4/3 modtog jeg det første af de to produkter, og idag, d. 12/3 har jeg modtaget det sidste.
Begge varer ser ud til at være lige som jeg havde forestillet mig.
Efter at jeg bestilte varerne tjekkede jeg Mono Design her på Trustpilot. Og fortrød med det samme mit køb - og at jeg ikke havde set efter inden jeg bestilte.
Men jeg er i dén grad blevet positivt overrasket - og kan kun anbefale at handle her.
Ingen retur ret v dårlig produkt
Rettet fra 1 til 3 stjerner, da M D efter anm her på siden valgte at rette fejlen og undskyldte forløbet! Købte 2 power bank t IPhone. Den ene var der ikke lys i, men virkede t en gang opladning, den anden lyste fint, men indeholdt kun en gang opladning, mod to lovede. Sendte retur, efter Sweet Deal anbefaling, og ville så få pengene retur.
Men Mono Design holder på de to produkter virker fint hos dem, men ombytter alligevel den ene og retur begge!
Dvs de tror kunderne lyver og at det er for sjov man klager og bruger krudt og penge på at returnerer.
Nu håber jeg så på Sweet Deal's hjælp!
De plejer at holde hvad de lover.
Hurtigt ekspedition
Vi bestilte 2 powerbank til opladning af mobiltelefon, gennem Dealhunter. Da vi stod og skulle rejse, skrev jeg til firmaet og forespurgte om de kunne sendes hurtigt.
2 dage efter blev de afsendt fra firmaet og modtaget kort efter.
Det er hvad vi kalder service :)
Hurtig og effektiv behandling
Købte en multipung der var defekt i lynlåsen. Ringede og forklarede problemet. Skulle sende et billede. Dagen efter modtog jeg med posten en ny pung samt en returseddel til den defekte pung. Det kalder jeg hurtig og effektiv sagsbehandling. Ingen vrøvl overhovedet.
Det hjælper at true med dårlig omtale!!
30. oktober 2013 skriver jeg til Mono-Design, da jeg gerne vil købe en "smart rygvest". [navn fjernet] oplyser det konto nr. jeg skal overføre pengene til.
31. oktober meddeler jeg, at jeg har overført pengene.
1. november skriver [navn fjernet]: "Super jeg sender den afsted ;)"
6. november spørger jeg: "Har du sendt vesten?"
8. november skriver [navn fjernet]: "Hej du skulle gerne modtage den i morgen ;)"
Så langt, så godt.
Jeg modtager vesten et par dage senere. Vesten er one size men alligevel for stor, så jeg beslutter at returnerer den. Jeg ser at de har en returseddel på deres hjemmeside som man skal udfylde og sende med - NB: Tilføjer desuden mit konto nr. Jeg returnerer vesten den 18. november.
1. december besvarer jeg vores tidligere mail korrespondance: "Den 18/11-13 returnerede jeg vesten, da den er for stor til mig. Hvornår kan jeg forvente at få pengene retur?
2. december svare [navn fjernet]: "Der går ca. en uge ;)"
16. december skriver jeg: "Vil du venligst give en opdatering på hvornår jeg får mit returbeløb."
17. december skriver [navn fjernet]: "Er den sendt med returseddel?"
(Hvorfor overhovedet spørge om det, når hun den 2. december meddelte mig at der ville gå ca. en uge før jeg modtog returbeløbet).
17. december svarer jeg: "Ja det gjorde jeg den 18. november (som jeg skrev den 1. december)".
17. december skriver [navn fjernet]: "kan du sende dit konto nr. så ordner vi det ;)"
(Igen er vi tilbage til den 2. december, hvor hun skriver at der vil gå en uge før jeg modtager returbeløbet - først nu har hun brug for mit konto nr.).
17. december sende jeg mit konto nr.
18. december skriver [navn fjernet]: "Det er modtaget ;)"
30. december spørger jeg: "Hvad bliver pengene af?? Nu er der gået 12 dage..."
6. januar 2014 skriver [navn fjernet]: "Vi holder lukke her mellem jul og nytår med de er snart på vej ;)"
19. januar mister jeg for alvor min tålmodighed og skriver:
"Så er vi hvis et godt stykke forbi jul og nytår, synes du ikke?
Har du overhovedet tænkt dig at overføre de penge!?
Nu er det en måned siden jeg sendte dig mit kontonummer!
Hvis pengene ikke står på min konto senest fredag den 24. januar 2014, ser jeg ikke anden udvej end at skrive advarende indlæg på relevante forums så som Trustpilot! "
20. januar skriver [navn fjernet]: "Jeg tager lige fat i hende der sidder med dette så skal jeg sørge for at det bliver gjort i dag det beklager jeg ;)".
21. januar står pengene på min konto - Det tog jo "KUN" to måneder!!
Rigtig god servuce
Rigtig god service, også i tilfælde a kunde reklamation som det var i min tilfælde.
Jeg havde bestilt 2 cover til iPhone 4 hvor der så blev leveret 2 til en iPhone 5. Jeg fik dem send tilbage og fik udover de 2 cover også en af de ny iPhone headset.:-)
Rigtig god og hurtig service
Jeg havde bestilt to stk. Shatterproof skærmbeskyttelse gennem en deal. Desværre var den ene ved modtagelsen gået i stykker. Jeg kontaktede Mono Design for ombytning - lidt skeptisk, da der jo var tale om en deal - men alle mine bekymringer blev gjort til skamme.
Jeg belv bedt om at fremsende foto af "skaden" og derefter fik jeg besked om, at jeg ville modtage en ny i posten snarest inklusiv returseddel til den defekte vare.
Hurtig, nemt og meget venligt - Super!!
Er dårlig omtale bedre end ingen omtale? - Det tror Mono-Design vist!
For at være fair skriver jeg min rettelse til nedenstående anmeldelse her øverst på siden. Jeg har i dag den 27/1 modtaget min præmie. Kuverten var dateret den 24/1 på frankeringsstemplet.
Derfor får firmaet nu 2 stjerner fra mig.
Jeg deltog i en konkurrence på Facebook den 23/12 2013, som Mono-Design havde lavet. Jeg var 1 ud af 3 heldige, som vandt en præmie via lodtrækning. Jeg blev selvfølgelig meget begejstret og ventede spændt på at blive kontaktet af firmaet via Facebook som lovet i deres opslag.
Tiden gik uden jeg hørte noget, hvorfor jeg sendte en mail til deres kundeservice kort efter nytår. De svarede hurtigt, at min præmie ville blive sendt mandag den 6/1.
Tiden gik videre uden gevinst, så jeg skrev igen den 20/1 til Jette i kundeservice for at høre, hvornår jeg ville modtage min præmie. Jette svarede, at varen var sendt.
Nu skriver vi den 26/1, og jeg har stadig intet modtaget.
Min nysgerrighed fik mig til at kontakte 2 andre vindere af forskellige konkurrencer, som fortæller, at de heller intet har modtaget.
Jette fra kundeservice har jeg skrevet til igen i dag, selvom jeg efterhånden har skudt en hvid pil efter min præmie. Det er jo ikke verdens undergang, da jeg heldigvis ikke har nogle penge i klemme. Jeg finder det bare yderst groft, at et firma udnytter folk på Facebook til at dele opslag og "synes godt om" dem, uden at gøre som lovet.
HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE?
FÅ NU SENDT DEN PRÆMIE AF STED!
Nul stjerner herfra.
Hilsen
Eva Løven

Godt firma
Bestilt gennem dealhunter og det gik ikke længe før varen var postkassen.
God bytte-service, og meget venlig og imødekommende telefonisk service
Fortrød et køb, og der ævar ingen problemer med at returnere varen.
Fantastisk venlig kundeservice.
Kan varmt anbefales.
God service og hurtig levering!
Jeg bestilte en pung via en deal hos dealhunter. Dog stod der at levering ville tage op til 30 dage, og da jeg rejser væk i 3 måneder om lidt går det ikke. Jeg skrev derfor en mail til dem med dette problem, og de var så flinke at sende mit produkt samme dag som jeg købte dealen. Dette er super god service! jeg har modtaget den, og alt er som lovet.
uacceptabelt!
Jeg bestilte en halskæde fra mono design omkring d. 10/12/13 til min svigermor i julegave. I dealen stod der at hvis man bestilte inden d 15/12/13 så ville den komme inden jul. Onsdagen før juleaften begynder jeg at blive ret nervøs og skriver en mail til mono design, som svarer at den er sendt.
Her d. 5/01/14 har jeg stadig ikke modtaget nogen halskæde, det er for dårligt og det giver mig ikke lyst til at handle ved jer igen!!

Respuesta de Mono Design
Bestilte 5 ure på dealhunter da de efter et par uger ikke var kommet frem kontaktede jeg mono design, urene var gået tabt i posten men de ville fremsendes nogle nye der så desværre blev fanget i Hongkong... Men i dag modtog jeg så en pak med 5 ure dog ikke de rigtige men som et plaster på såret for at de andet ikke er nået frem og nå de engang får de andet fri fra Hong kong efter sendes disse... Det er da god service trods de uheldige omstændigheder...
Fint tilfreds
Er ok tilfreds, dog måske for lang tid for levering, men dette blev jeg også bekendt med da jeg købte varen. Glædelig jul
Ligner "Kina-kopier"
Ja man får som sagt hvad man betaler for ;)
(Jeg har i forvejen et cover af mærket Targus til min Ipad, det koster 500kr)
Så er der en sweatdeal på et cover, førpris 400kr nu 200kr.
Så jeg tænker at kvaliteten må være nogenlunde den samme, men nu hvor jeg har produktet i hånden er et eneste ord der falder mig ind "Kina-kopi"
Så jeg tvivler stærkt på at dette nogensinde har kostet 400kr, og selv hvis det har er det en helt enormt for høj pris i forhold til kvaliteten.

Dårligt produkt
Jeg modtog en PoweBank bestilt gennem SweetDeal. Leveringen var i orden, men da jeg pakker PowerBanken ud, viser det sig, at ledningen er defekt. Der medfølger heller intet stik til en alm stikkontakt. Jeg har heldigvis et stik og en ledning med usb og mini-usb fra et andet apparat. Der er dog aldrig strøm til mere end ½ opladning af min mobil selvom jeg har ladet min PoweBank fuldt op... Den er ikke pengene værd!

tak til mono design
Hurtig levering, billigt, lækkert og stilrent design.
Jeg havde et par spørgsmål og det gik som smurt. Tak til Jette fra Kundeservice.
super service
Har bestilt meget fra Mono design, jeg kan kun anbefale det til andre. Super fede produkter til rigtig gode priser. Tak for hurtig levering.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.