Bestelling geplaatst, levertijd 3 weken. Ondertussen 2 maanden verder, halve bestelling ontvangen waarvan een artikel nu al kapot is. Geen tot amper reactie, als je belt word je weggedrukt. Zeer onte... Ver más
mooi modern was erg behulpzaam en we konden de bank op de gewenste datum laten bezorgen! Fijne bezorging, de bezorger checkte nog met ons of we het juiste artikel en kleur hadden. Mooie bank, stevig,... Ver más
Na onze vraag of deze tafel nog leverbaar was hebben jullie onderzoek gedaan. Na bevestiging besteld. Voor de kerst hadden wij de tafel in top conditie. Aan alle kanten voldaan aan onze verwachti... Ver más
Wij zochten een keramische tafel en vonden een mooi exemplaar bij mooimodern. Maar ja spannend, hij was niet in een winkel te bekijken. Toch gekocht en niets dan lof! De foto’s kloppen met de werkelij... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Mooi Modern is uw betrouwbare specialist voor exclusieve design meubelen en woonaccessoires. Wij zijn een dynamisch en ervaren bedrijf met langdurige internationale contacten en constant op zoek naar nieuwe producten en innovatieve woonideeën wereldwijd. Een volwassen totaalconcept stelt ons in staat om onze klanten een grote selectie moderne en klassieke meubelen van uitstekende kwaliteit aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Mooi Modern volgt alle actuele trends in de meubelindustrie, daarom krijgen onze klanten altijd de nieuwste en hoogste kwaliteit designmeubelen. Wij maken exclusief design betaalbaar en bieden u de mogelijkheid om bijzondere en moderne meubelen te kopen. Uitstekende productselectie en beste prijs-prestatieverhouding bij Mooi Modern.
Wiltonstraat 11, 9403AV, Assen, Holanda
- info@commerceonline.nl
- mooimodern.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Bestelling geplaatst
Bestelling geplaatst, levertijd 3 weken.
Ondertussen 2 maanden verder, halve bestelling ontvangen waarvan een artikel nu al kapot is. Geen tot amper reactie, als je belt word je weggedrukt. Zeer ontevreden over deze webshop.
Geen contact en waardeloze service
Een mooi dressoir besteld werd eerst pas later geleverd dan beloofd maar toen begonnhet feest pas echt bij het open maken van de verpakking bleek het bovenblad gebroken. Hierop meteen gereageerd maar antwoord liet enige tijd op zich wachten maar uiteindelijk werd er beloofd dat hij zou worden omgeruild maar dit drie weken zou duren.hiermee akkoord gegaan maar na die weken was er nog niets uiteindelijk ons geld terug gehad maar hrt kspotte dressoir staat nu nog steeds in een grote doos in de kamer en op mails met de vraag krijg je geen of na lange tijd pas antwoord en wordt er gezegd dat hij wordt opgehaald door de transporteur als die in de buurt is. Ze bezorgen zelf met een personen auto maar goed.
Inmiddels heb ik een advocaat ingeschakrld om te kijken wat die voor ons kan doen .ook nu weer beloofd dat hij deze week zal worden opgehaald maar weer niets gehoord of gezien er wprdt alleen plots gereageerd als je hier iets schrijft toch een vreemde vorm van communiceren. Hoop dat mensen dit lezen en geen zaken doen met dot bedrijf geeft alleen maar elende en frstraties

Respuesta de Mooimodern
Lange levertijd, slechte communicatie, en kwaliteitsprobleem met de bank
Op 30 november meubels besteld. Levertijd stond aangegeven als "direct leverbaar binnen 3 weken" (vreemde zin die zichzelf tegenspreekt maar dat terzijde). Uiteindelijk pas op 21 februari geleverd, bijna drie maanden later. Dat kan gebeuren, en ik heb er begrip voor als je als kleinere onderneming afhankelijk bent van leveranciers. Maar dan moet je wél communiceren.
En daar zit het grootste probleem: de communicatie is echt ondermaats. Ik moest keer op keer zelf achter updates aan, soms werd er pas na weken gereageerd op berichten. Dat is niet acceptabel, ongeacht de grootte van je bedrijf. Een kort berichtje met een update kost geen moeite en voorkomt veel frustratie.
De stoelen die we hebben ontvangen zijn goed, zeker voor de prijs. Daar geen klachten over. Helaas kraakt de bank na ongeveer een maand normaal gebruik enorm. Dat wijst wat mij betreft op een fabrieksfout. Ik heb dit eind maart gemeld inclusief video, maar tot op heden geen inhoudelijke reactie ontvangen.
Ik hoop dat MooiModern dit alsnog netjes oplost via reparatie, omruiling, of een gedeeltelijke terugbetaling zodat ik het zelf kan laten repareren. Tot die tijd kan ik ze helaas niet aanraden.
Zoals andere reviews ook aangeven
Zoals andere reviews ook aangeven; valt niet mee te communiceren. Enige contact mogelijkheid is via Whatsapp en hier wordt niet of laat op gereageerd. Product besteld op website waarbij staat dat het op voorraad is, na enkele weken alleen bericht dat het niet leverbaar was en of ik andere kleur wilde. Aangegeven dat ik dit niet wil en mijn aankoopbedrag teruggestort wil hebben. Verder geen communicatie meer, gevraagd via mail en Whatsapp. Ik heb dus alleen toen ik net mijn bestelling plaatse een Whatsapp bericht ontvangen dat de levertijd 3 weken zou duren. Verder stil gevallen. Ik hoop via deze weg een bericht te ontvangen wanneer ze mijn aankoopbedrag terugstorten. Ordernummer is: 50899, mochten ze mijn aankoopbedrag binnen de originele termijn terugstorten dan zal ik dat hier ook eerlijk aangeven maar communicatie is niet echt fijn!
21-4-26 Na contact via Whatsapp ben ik erg snel geholpen is mijn aankoopbedrag netjes teruggestuurd.
Keurig gebracht naar waar ik het meubel…
Keurig gebracht naar waar ik het meubel neer ging zetten. Alleen geen bericht gehad wanneer ze kwamen. Wel gebeld op de dag dat er bezorgt werd.
Geen levering, geen geld terug, zeer beperkt contact!
Na plaatsen van deze review is er direct contact geweest en is het geld dezelfde dag nog naar me overgemaakt. Met de nadrukkelijke tip van mij om beter te communiceren en bereikbaar te zijn, want de producten zijn het zeker waard!
"Na een deellevering lang lang wachten op het laatste deel. Dat is nog steeds niet binnen. Bestelling begin november 2025 gedaan voor een kerstcadeau. Nog steeds niets... Uiteindelijk de opdracht geannuleerd in maart. Ik heb een mail ontvangen dat de opdracht geannuleerd is en de betaling onderweg is... uiteraard nu het lange lange wachten op geld terug. Het is nog steeds niet binnen!! Communicatie zeer beperkt.. en alleen via app of mail. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit, had graag alles ontvangen! Maar de service, contact en afhandeling zijn waardeloos"
Slechte communicatie
Al sinds januari bezig over hetzelfde, 3 maanden verder zonder resultaat.
Jammer!

Respuesta de Mooimodern
Snelle levering ook op zondag.practige…
Snelle levering ook op zondag.practige meubels.kwaliteit
Efficiënte klantenservice/ levering
Efficiënte klantenservice, mooie producten van hoge kwaliteit.
En een zeer efficiënte levering (in België): ik belde 's ochtends vroeg om de beschikbaarheid te controleren en ze leverden dezelfde dag nog. Kortom, zeer goede service en producten.
Pracht tafels
3 verschillende tafels besteld.
Levertijd van 2 tafels ongeveer 3 weken een salontafel zou week 16 worden.
Na 3 weken mail gestuurd of er zicht was wanneer de levering eventueel zou komen.
Kreeg diezelfde dagbericht van de bezorger dat hij in de avond zou komen.
Heeft mij netjes op de hoogte gehouden hij rond 19.50 uur er zou zijn.
Hij was er ook rond die tijd.
Hij heeft netjes geholpen om de zware dozen naar binnen te brengen gaf uitleg hoe we het beste de volgorde konden doen van uitpakken en als kers op de taart bleek dat de gehele zending al compleet was, geen levering nog in week 16.
Zijn zeer tevreden met de tafels, ze staan super en zijn prachtig
Onprofessionele en gebrekkige communicatie
Op gebied van communicatie heeft dit bedrijf nog veel te leren. Na bestelling en betaling krijg je een bevestigingsmail van je aankoop, verder word je in het ongewisse gelaten. Na de aangegeven 3 weken levertermijn contact opgenomen, wat blijkbaar overigens enkel kan via whatsapp, met de vraag waar mijn bestelling bleef. Hier te horen gekregen dat ik mijn bestelling spoedig mag verwachten en ze ook op zaterdag leveren. Vrijdags wordt dan ineens, zonder voorafgaande waarschuwing of communicatie, mijn bestelling geleverd op het factuuradres in plaats van op het gevraagde afleveradres. Bij het ineen zetten van de meubels draaide een vijs zot en brak een andere af. Hiervoor contact opgenomen, ik kon nieuwe vijzen ontvangen, helaas heb ik niet enkel vijzen maar volledig nieuwe poten nodig. Dit zou op eigen kost zijn, tot op heden nog altijd aan het wachten op het antwoord op de vraag hoeveel dit dan zou zijn... Gelukkig wel mooie en op het eerste zicht, met uitzondering van 2 poten, kwaliteitsvolle meubels.
Er was een fout gemaakt met de…
Er was een fout gemaakt met de bestelling maar dat is heel gauw opgelost door
Mooi modern
Blij met de kast
Blij met de kast. Communicatie zou sneller en zorgvuldiger mogen, maar heb ik wel als behulpzaam ervaren
We zijn heel erg tevreden over de service
We zijn heel erg tevreden over de service. Volgen bestelling zeer goed op. Ook heel vriendelijk! Ook de meubeltjes zijn heel mooi! Een aanrader!
Waardeloze communicatie
Communicatie en bezorging moet veel beter. Na een kleine 7 weken en dat ik aangifte ging doen werd de lamp toch bezorgt en weliswaar niet door post nl maar hun zelf.
Nooit meer voor mij.

Slechte communicatie!!
Fijne service
Nadat we onlangs verhuisd zijn heb ik bijna geheel mijn interieur hier gekocht!
Wat ben ik blij dat ik voor hun heb gekozen. Zéér attent en goede hulp gekregen, ook bij de levering. Omdat het een grote bestelling was zijn ze zelf met korting mogelijkheden gekomen. Dat is voor mij echt een pluspunt
Jullie kunnen mij wel dit sturen en…
Jullie kunnen mij wel dit sturen en geen antwoord op mijn mail.
Ik koop een lamp en krijg alleen de poot zonder kap die wel gewoon benoemd wordt in de advertentie.
Daarnaast zijn jullie alleen maar via de mail te bereiken en krijg je mondjesmaat antwoord.
Kortom, ik zal iedereen voor jullie waarschuwen om niet bij jullie te kopen
Más información sobre otros tipos de reseñas.