Bestelling geplaatst, levertijd 3 weken. Ondertussen 2 maanden verder, halve bestelling ontvangen waarvan een artikel nu al kapot is. Geen tot amper reactie, als je belt word je weggedrukt. Zeer onte... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Na onze vraag of deze tafel nog leverbaar was hebben jullie onderzoek gedaan. Na bevestiging besteld. Voor de kerst hadden wij de tafel in top conditie. Aan alle kanten voldaan aan onze verwachti... Ver más
Wij zochten een keramische tafel en vonden een mooi exemplaar bij mooimodern. Maar ja spannend, hij was niet in een winkel te bekijken. Toch gekocht en niets dan lof! De foto’s kloppen met de werkelij... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Mooi Modern is uw betrouwbare specialist voor exclusieve design meubelen en woonaccessoires. Wij zijn een dynamisch en ervaren bedrijf met langdurige internationale contacten en constant op zoek naar nieuwe producten en innovatieve woonideeën wereldwijd. Een volwassen totaalconcept stelt ons in staat om onze klanten een grote selectie moderne en klassieke meubelen van uitstekende kwaliteit aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Mooi Modern volgt alle actuele trends in de meubelindustrie, daarom krijgen onze klanten altijd de nieuwste en hoogste kwaliteit designmeubelen. Wij maken exclusief design betaalbaar en bieden u de mogelijkheid om bijzondere en moderne meubelen te kopen. Uitstekende productselectie en beste prijs-prestatieverhouding bij Mooi Modern.
Información de contacto
Wiltonstraat 11, 9403AV, Assen, Holanda
- info@commerceonline.nl
- mooimodern.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Meubels zijn fantastisch
Meubels zijn fantastisch, alleen de wachttijd is langer als de vermelde 3 weken
mooie meubels in massief hout
mooie meubels in massief hout, levering wel een paar weken later dan gedacht.
Fijne klantenservice en goede kwaliteit
mooi modern was erg behulpzaam en we konden de bank op de gewenste datum laten bezorgen! Fijne bezorging, de bezorger checkte nog met ons of we het juiste artikel en kleur hadden. Mooie bank, stevig, goede kwaliteit. Erg fijne klantenservice, reageren snel en zijn goed te bereiken oa met whatsapp.
Helaas slechte ervaring
Voor dik duizend euro 4 stoelen gekocht. Nu blijken de schroeven niet goed vast te blijven zitten. Contact opgenomen en met bekende kluitje in t Riet gestuurd. Dat was eens maar nooit meer
Lange levertijd, weinig informatie
Na 4 maanden wachten eindelijk mijn bestelling ontvangen. Bureau zou na 3 weken geleverd worden, dan uitgesteld naar 3 maanden omwille van vertraging bij de leverancier. Nu eindelijk geleverd, en ik moet zeggen het bureau is mooi en van goede kwaliteit. We zijn er heel blij mee. Ik heb alle begrip voor vertragingen in de levering, kan gebeuren, maar communiceer hier dan duidelijk over. Nu krijg je pas bericht als je zelf informeert. Dat kan anders en moet beter. Het lange wachten zonder adequate informatie over de levertijd maakt dat ik hier niet snel meer zou bestellen. Dat is jammer, want de meubels zijn mooi.
Het bgoederen van topkwaliteit, maar geen communicatie over leveringestelde artikel is echt…
Het bestelde artikel is echt onberispelijk, ik ben heel blij met mijn aankoop. Wanneer je echter een bestelling plaatst op de site, heb je geen informatie over de levering. Ze zeggen dat het 3 weken duurt. Wanneer je schrijft voor informatie, antwoordt niemand.
De levering heeft echter wel plaatsgevonden. Vreemd genoeg was het op een zondag en gaven ze dezelfde dag nog bericht. Bovendien sprak de persoon alleen Nederlands.
Jammer, maar ik zou de stoelen aanraden, ze zijn prachtig!
Product voldoet aan verwachtingen
Er was een langere levertijd bij voorbaat aangekondigd en dat klopte ook. Gelukkig wel weken minder dan aangegeven.
Product kom vrij nauwkeurig overeen met de foto's en dat is ook erg fijn als je het enkel met foto's moet doen.
Enige kleine verbeterpunt is dat de emails met melding dat product verzonden en onderweg is op dezelfde dag verstuurd werden als dat het geleverd werd. Ofwel, in mijn geval zat er hooguit een halve dag tussen. Voor je eigen planning en om thuis te zijn bij de levering handig om het een dag van tevoren te ontvangen die melding.
De producten zijn mooi en van een goede…
De producten zijn mooi en van een goede kwaliteit
top aankoop
De tafel is mooier dan op de afbeelding, voldoet aan wat wij willen en goede prijs en kwaliteit
Lange levertijd, geen/weinig communicatie
Levertijd zou 1 tot 3 weken zijn stond op de website. Uiteindelijk heeft het 2 tot 3 maanden geduurd. Informatie over vertraagde levering wordt niet gegeven. Dit moet je zelf opvragen. Ook is de reactietijd op vragen niet snel. Meubels zijn mooi, maar ik zou er niet nog een keer bestellen.
Kwaliteit!
Na lang zoeken naar een mooie en betaalbare teddy loveseat, kwam ik terecht bij mooimodern. Levering zoals afgesproken. Na ontvangst van de loveseat, was ik erg tevreden. Kwaliteit erg goed, niet te vergelijken met andere woonwinkels. Dit is de eerste keer en zeker niet de laatste keer dat ik wat bestel bij ze!
Prijs kwaliteit correct en mooi
Items zoals beschreven, qua kleur en duidelijkheid over de mogelijke schakeringen van kleuren. Levering op datum en zeer vriendelijk en behulpzame courier
Mooi, modern, maar niet in communicatie.
Mooi-Modern.nl is de naam van de internet meubel aanbieder zónder showroom.
Op 07-10-2023 hebben we daar een salon- en bijzettafel vanaf de strakke website besteld. Daarna bleef het even stil. Op 07-11-2023 ontvingen we een eindelijk een eerste bevestiging dat de bestelling onderweg was. (De grote stilte die toen weer volgde zou te wijten zijn geweest aan een vakantie waarvan geen melding op de website.)
In december ontvingen we uiteindelijk weer een melding. De levering zou binnen 2 weken bij ons binnen zijn. Dat gebeurde zowaar. De Aziatische producten bleken vanuit een groothandel in Duitsland te komen. Over de kwaliteit in eerste instantie geen klachten. In februari ‘24 ontdekten we echter hoopjes peperachtig houtvijlsel op ons tapijt. Een houtworm/-kever was naarstig bezig de salontafel op te peuzelen. Via internet het contactformulier maar weer ingevuld en twee foto’s bijgevoegd. Opnieuw liet het antwoord lang op zich wachten en volgde na weken een vaag verhaal met een verontschuldiging maar met de conclusie: geen enkele garantie. Opnieuw via de directe email plús het contactformulier de leverancier gewezen op zijn eigen garantieteksten. Hierop…….geen reactie. De respons kwam pas na het posten van deze review. De ‘vergeefse pogingen’ om mij te bellen kon ik overigens nergens vinden in mijn gemiste oproepen. Die telefoontjes volgden pas direct na deze review. Gezegd moet worden dat deze eenmanszaak toen wèl direct aanbood een nieuwe tafel te zullen bestellen. Service met enige hindernissen dus.

Respuesta de Mooimodern
Spiegel vorige maand besteld
Spiegel vorige maand besteld, levertijd zou 3 weken zijn.
Contact opgenomen via WhatsApp (enige optie) waar hij blijft, na 2 dagen werd gereageerd dat ze hier binnen 24 uur op terug zouden komen...nooit meer iets gehoord, op appjes wordt geheel niet gereageerd en ook de mail met annulering van mijn kant is onbeantwoord gebleven.
Gelukkig via Klarna besteld, al contact met hen gehad, ook om hen te laten weten dat de bedrijfsvoering niet in orde is.
Indien morgen nog geen reactie rechtsbijstand er op om annuleringsbevestiging te ontvangen. Kortom, waardeloos. Echt niets kopen.
Zeer goede communicatie
Zeer goede communicatie, en goede prijs kwaliteit verhouding.
Glasplaat voor eettafel besteld
Glasplaat voor eettafel besteld, prijs was heel goed, bezogen ging ged, glasplaat werd keurig op tijd geleverd.
Mooie tafel en van goed kwaliteit en…
Mooie tafel en van goed kwaliteit en nette prijs
Más información sobre otros tipos de reseñas.