Mooimodern Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelling geplaatst, levertijd 3 weken. Ondertussen 2 maanden verder, halve bestelling ontvangen waarvan een artikel nu al kapot is. Geen tot amper reactie, als je belt word je weggedrukt. Zeer onte... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

mooi modern was erg behulpzaam en we konden de bank op de gewenste datum laten bezorgen! Fijne bezorging, de bezorger checkte nog met ons of we het juiste artikel en kleur hadden. Mooie bank, stevig,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na onze vraag of deze tafel nog leverbaar was hebben jullie onderzoek gedaan. Na bevestiging besteld. Voor de kerst hadden wij de tafel in top conditie. Aan alle kanten voldaan aan onze verwachti... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles

Escrito por la empresa

Mooi Modern is uw betrouwbare specialist voor exclusieve design meubelen en woonaccessoires. Wij zijn een dynamisch en ervaren bedrijf met langdurige internationale contacten en constant op zoek naar nieuwe producten en innovatieve woonideeën wereldwijd. Een volwassen totaalconcept stelt ons in staat om onze klanten een grote selectie moderne en klassieke meubelen van uitstekende kwaliteit aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Mooi Modern volgt alle actuele trends in de meubelindustrie, daarom krijgen onze klanten altijd de nieuwste en hoogste kwaliteit designmeubelen. Wij maken exclusief design betaalbaar en bieden u de mogelijkheid om bijzondere en moderne meubelen te kopen. Uitstekende productselectie en beste prijs-prestatieverhouding bij Mooi Modern.

Medio

TrustScore: 3.5 sobre 5

87 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

17 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het contact over een latere levering…

Het contact over een latere levering was ronduit belabberd. Er werd niet opgenomen op het 06 nummer en op appjes werd niet gereageerd. Ook via de mail was er geen contact. We hebben de bank uiteindelijk binnen en kregen wel goed contact via de chauffeur. De communicatie is echt een punt van aandacht
Was er eerder gereageerd was de frustratie niet zo groot geweest.

19 de junio de 2023

Topresultaat voor wat tilwerk

We hebben meerdere betonnen eettafels voor onze kantine besteld.
Het waren zware tafels dus moesten het handmatig tillen met de bezorger..
Bovendien goed verpakt ook.

4 de junio de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Selchte bereikbaarheid en verkeerd product

Ik heb een eettafel bij MooiModern besteld. Deze zou binnen 3 weken geleverd worden. Uit de drie weken werden 5 weken. Geen probleem. Helaas werd de verkeerde kleur geleverd en werd de eettafel onmiddelijk retour gestuurd. Dit was 4 dagen geleden. Tot op het heden, heb ik ondanks, dat ik een mail en een bericht via WhatsApp heb gestuurd, nog geen reactie mogen ontvangen.

20 de mayo de 2023

nachtkastjes van goede…

De bestelde nachtkastjes zijn van goede kwaliteit en werden na 3 weken geleverd. Wordt je bij veel webwinkels overstelpt met mails over alle stappen, dat is bij deze winkel niet. Maar het komt wel bij je thuis. De diverse aangeboden betaalmogelijkheden werkten bij mij niet allemaal.

21 de marzo de 2023

Wat een oplichters!!!

Wat een oplichters!!!
Ja het zal vast een prima zaak zijn als je product in orde is maar verwacht geen service als ze iets leveren dat al stuk is.
Echt niet mee te communiceren.

Ik zou hier nooit meer kopen.

2 de abril de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij zochten een keramische tafel en…

Wij zochten een keramische tafel en vonden een mooi exemplaar bij mooimodern. Maar ja spannend, hij was niet in een winkel te bekijken. Toch gekocht en niets dan lof! De foto’s kloppen met de werkelijkheid, deugdelijk en mooi materiaal, correcte communicatie, betaalbare prijs en vriendelijke en vlotte aflevering. En de tafel is prachtig!!!

23 de enero de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Gebrek aan klantgerichtheid

Rond de negenhonderd euro uitgegeven voor een dressoir en salontafel. Beide zijn naar wens op wat schoonheidsfoutjes na (afwerking lak).

Daarnaast had ik aangegeven om het bezorgmoment van de bestelling met mij af te stemmen. Zodat ik hiervoor thuis kon zijn. Afgelopen weekend kreeg een berichtje van de bezorger dat hij over twintig minuten bij mij zou zijn. Dit terwijl ik net in het vliegtuig stapte om een weekendje weg te gaan.. Gelukkig was mijn buurvrouw thuis. Owja, acht weken wachten vond ik ook wat aan de lange kant.

26 de enero de 2023
Logotipo de Mooimodern

Respuesta de Mooimodern

Bedankt voor uw bericht. Wij hebben u de dag voor de bezorging contact met u gezocht of het mogelijk zou zijn de bezorging de volgende dag te doen. Dit omdat u had aangegeven de bezorging per email af te stemmen met u. Hierop hebben wij geen reactie ontvangen. De bezorging is daarom alsnog ingezet, mocht u niet thuis zijn kwamen wij een andere dag opnieuw proberen.

Tijdens de dag van de bezorging hebben wij vriendelijk contact met u gehad over de bezorging. U heeft daarin niet aangegeven dat het niet uit kwam, wel dat wij het bij de buurvrouw mochten afleveren. Dit hebben wij dan ook netjes gedaan.

Over de levertijd hebben wij enkele keren contact gehad per email. Daarop hebben wij u netjes op de hoogte gehouden van de levertijd waarop u geen klachten heeft gehad, u had immers de bestelling gewoon kunnen annuleren. De 8 weken levertijd die u vermeld zijn ronduit een leugen.

De bestelling is geplaatst en betaald op 19 december, de bezorging was op 27 januari. Gezien de feestdagen, jaarwisseling, sluiting van onze leverancier en het vele mailcontact dat wij hebben gehad over de levertijd hebben wij netjes op tijd geleverd.

Het is dan ook jammer dat na al onze moeite, mailcontact, telefonisch contact en bezorging in huis (en niet aan de voordeur zoals DHL dat bezorgd, waar u overigens voor gekozen had).

Industriële tafel

Na onze vraag of deze tafel nog leverbaar was hebben jullie onderzoek gedaan.
Na bevestiging besteld.
Voor de kerst hadden wij de tafel in top conditie.
Aan alle kanten voldaan aan onze verwachting, top.
Wij kunnen jullie absoluut aanbevelen.
Ga zo door.

21 de diciembre de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het meubel werd perfect afgeleverd

Het meubel werd perfect afgeleverd, goed ingepakt. Wat ik wel raar vond was dat ik 20 euro moest betalen voor DHL, terwijl een eigen bezorger kwam.
Ook de levering duurde lang, zonder info. Had haast mijn geld terug willen boeken via MasterCard. Gelukkig kreeg ik een mail, dat de tafel binnen was. Ook de bezorging was goed geregeld, met voldoende info.

16 de diciembre de 2022
Logotipo de Mooimodern

Respuesta de Mooimodern

Bedankt voor uw bericht.

U heeft uw bestelling geplaatst op 15 november, deze is geleverd op 9 december. De levertijd is van te voren aangegeven en wij zijn altijd bereikbaar om meer informatie te geven over uw bestelling.

Wij bezorgen met eigen bezorgdienst omdat dit veel veiliger is voor uw meubelstuk. DHL gaat niet altijd juist om met zware bestellingen of brengt het op een pallet voor uw huis (of tot de voordeur). Mocht het mogelijk zijn binnen onze route, bezorgen wij graag zelf zodat we zeker weten dat het meubelstuk bij u thuis in huis netjes en veilig afgeleverd wordt. Dit is overigens geen goedkopere optie voor ons maar een premium aflevering. Ik snap dan ook niet zo goed waarom het een probleem is dat wij voor een betere bezorg optie hebben gekozen.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.