We hebben een tafel gekocht lang moeten wachten na de afgesproken tijd. Betaald en dan ook nog zeggen dat je twee termijnen moet betalen. De tafel is slecht geïmpregneerd heeft nu al grote vlek ero... Ver más
Moonmarble
Consulta las opiniones de los clientes
Vorig jaar kochten we een marmeren tafel na uitgebreid overleg met Pim. We wilden de tafel namelijk buiten neerzetten. Geen probleem, mits we een coating van 250 euro extra zouden kiezen. Dit hebben w... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Moonmarble brengt de mooiste marmersoorten uit landen als Italië, Spanje, India en Brazilië naar Nederland. Eettafels, salontafels of maatwerk, alles is mogelijk en het meeste zelfs op voorraad. De beste kwaliteit voor een glanzend mooie prijs. Buitenaards mooi noemen we dat.
Información de contacto
La gente también ha visto
Topservice , vriendelijk en snel geleverd
Wij hebben 2 tafels voor onze winkel gekocht bij Moonmarble en zijn meer dan tevreden. Wij werden uiterst vriendelijk ontvangen in hun showroom in Breukelen en er werdt goed meegedacht in het samen stellen van onze tafels. Binnen enkele dagen werdt alles bij ons geleverd .. de mannen dachten mee waar het neergezet moest worden en wat een prachtig resultaat. Ik zal iedereen aanbevelen om hier iets te kopen. Mijn complimenten 👌
Extremely chaotic!
Extremely chaotic!
I purchased my dining table on May 5th, and till TODAY (August 8th) i haven't received anything or heard a word!
I contacted their WhatsApp numbers (yes, 2 numbers) with no response!
One of them actually read the message and did not reply (the check marks turn blue)! And then stopped looking at the incoming messages
Phone calls: NO response! I am immediately transferred to voice mail and the call ends in 10 seconds!!
They were all nice and supportive until i paid for the order, and then: vanished!!!
In short: i have not had my product after waiting much longer than the agreed time, there is nobody to respond to your call (let alone address your complaint)
Your money is probably gone!
Komen afspraken niet na!!
Vandaag om 14.30 een afspraak.
Helemaal van Rotterdam, aangekomen in showroom Breukelen.
Er is gewoon niemand aanwezig. Telefonisch ook helemaal niet bereikbaar.
Voor saus er naar toe gereden. Jongens pas op voor dit bedrijf.
GEWELDIG!
Geweldig! Buitengewoon goede service. Het gevoel van zeer hoge exclusiviteit is zeker aanwezig.. Nee dit is top of the notch!
We hebben een marmer eettafel en een…
We hebben een marmer eettafel en een marmer salontafel besteld. We zijn super blij de kwaliteit, de service en de snelle levering!
Heel erg tevreden. Personeels waren super behulpzaam en hebben heel erg goed geholpen. Zeker een aanrader! Blij met alle service en klantvriendelijkheid bij Moonmarble ;))
Wachten beloond
Tafels besteld en er even op moeten wachten. Maar wachten meer dan de moeite waard- super mooie tafels en ter plekke in elkaar gezet en geïmpregneerd. In het echt bladen nog mooier dan op de foto’s te zien was.
Uitstekende service en mooi materiaal
Zooitje ongeregeld
Waar zal ik beginnen...
Toen ik mijn order nog niet had geplaatst verliep het contact heel erg soepel, er werd dezelfde minuut nog gereageerd en alle opties die mogelijk waren werden uitgebreid uitgelegd. Nadat ik mijn definitieve keuze had gemaakt voor een Titanium eettafel met bijpassende salontafel en de helft had aanbetaald ging het helemaal mis.
Er werd mij verteld dat ik de tafels binnen 4/5 weken in huis zou hebben omdat zij de productie in eigen beheer hadden.
Nadat 5 weken voorbij waren ben ik zelf maar eens contact gaan zoeken daar ik vanuit hun zelf niks hoorde. Ik heb een aantal dagen lang berichten gestuurd of ik een update over de tafels kon ontvangen maar werd compleet genegeerd. Nadat ik een verzoek indiende om mijn aanbetaling terug te krijgen werd er opeens wél gereageerd. Meneer was op vakantie en zijn collega zou de gesprekken met de klanten overnemen maar dit was niet helemaal goed gegaan. De terugbetaling zou niet mogelijk zijn gezien het maatwerk was. Als ik het goed begreep is alles maatwerk, je kiest je eigen blad met een onderstel naar wens. Een week later heb ik contact opgenomen met de andere medewerker om te vragen hoe nu verder. Daar ik weer geen reactie ontving. Wat toevallig! Deze meneer was ook op vakantie. Hij vertelde mij daarna dat hij van zijn collega had begrepen dat de order was geannuleerd. Ik heb hier zelf geen akkoord op ontvangen. Ze zouden dit 15 maart in orde maken en hier zou 14 dagen over heen kunnen gaan. Ik heb de volle 14 dagen afgewacht en nog steeds geen geld ontvangen. Gisteravond heb ik weer een bericht gestuurd om te vragen waar mijn geld bleef. Nadat ik dit stuurde stond het geld binnen 2 minuten op mijn rekening.. Kort samengevat, ik hoop dat jullie in de toekomst beter communiceren met jullie klanten. Dit is geen manier van handelen. Zeker niet voor zulke hoge bedragen die men bij jullie achter laat. Als jullie mij updates hadden gegeven dat het langer zou duren dan gepland had ik hier alle begrip voor gehad. Maar niet op deze manier!

Salon tafel titanium
Allereerst met de tafel zijn we ontzettend blij.
Maar het contact verliep erg moeizaam. We moesten continue blijven bellen en mailen, ze beloofde ons foto’s te sturen van de verschillende keuze bladen, hier moesten we ze continue aan herinneren.
De levering liep ook niet zoals gepland, ook hier moesten we achterna lopen, zelf contact zoeken over de levering. Toen de tafel geleverd zou worden, is het gecanceld door een kapotte bus, kan gebeuren ze zouden ons een nieuwe datum sturen, ook dit werd niet gedaan en konden we hier zelf weer achteraan bellen. Uiteindelijk is de salontafel geleverd en zijn we er heel blij mee maar in de communicatie is zeker nog wat te verbeteren.

Respuesta de Moonmarble
Wat een geweldig fijn bedrijf
Wat een super fijn bedrijf! Titanium salontafel besteld, goede opvolging van levertijd en informatie over het product. Product geleverd en het is werkelijk prachtig! Hele vriendelijke en kundige bezorger die het volstrekt volgens tijdsplanning afleverde en monteerde. Kortom een geweldig product, goede service en ook nog eens perfecte aflevering! 10/10
Unieke tafels en montage op locatie
Het is nog een jong bedrijf heb ik begrepen, dus logisch dat nog niet alle processen vlekkeloos verlopen. Ingezoomd op de positieve zaken: erg mooie, kwalitatieve tafels (hij staat net, dus we wachten de lange termijn uiteraard nog even af), elke tafel is uniek én het zijn vriendelijke heren die de tafel voor je monteren op locatie. De tafel had wat vertraging, maar dat was achteraf geen wereldramp. Al met al zijn we erg blij met onze mat-zwart granieten salontafel.
Mooie tafels, helaas verder geen positieve ervaring.
Allereerst de titanium eettafel en salontafel zijn prachtig!
Tijdens het bestellen bleek dat de prijs niet hoger werd bij een grotere maat, dit netjes vooraf gemeld en besteld voor de juiste prijs. Deze functionaliteit was nog in ontwikkeling gaven zij aan.
Helaas was de levertijd van de eettafel (de salontafel hadden wij pas na deze levering bij besteld) erg vertraagd en hadden wij 28 juli besteld en op 10 oktober werd hij pas geleverd. In de tussentijd kregen wij geen updates vanuit hen, maar door hier zelf naar te vragen. Erg vervelend. Het was erg druk gaven zij aan en de vrachtwagen uit Italië was vertraagd. Wij kregen geen tijdelijke tafel helaas.
Wij hebben sowieso pech met dit bedrijf lijkt wel, want er is nu zelfs een stukje van de tafel afgebroken zonder dat wij weten hoe dit is gebeurd. Hier doet moonmarble niets mee, enigszins begrijpelijk, maar wel heel jammer bij een tafel van bijna 1700 euro.
Dat er bij levering nog tijdens het impregneren een goedje op onze vloer is gekomen en vlekken achterliet hebben ze netjes opgelost gelukkig!
Al met al prachtige tafels, maar alles erom heen was in ons geval niet echt positief en los hiervan hadden we ook nog te maken met dikke vette pech en 0 compensaties. Die klanten moet je er ook tussen hebben hé.
Prachtig geen andere woorden voor!!
Vandaag onze bestelling gehad. Wat een ongelooflijk mooie tafel precies zoals gesproken. Al onze wensen is perfect behandeld.
We waren met de eerste blik verkocht!! Het heeft even geduurd maar was zeker het wachten waard. Medewerkers zeer vriendelijk en behulpzaam. Alleen miste ik een kleine uitleg over gebruik van de tafel over wat wel/ niet mag. Verder beveel ik ze zeker aan.. Dankjewel MoonMarble🖤
Super tevreden!
Super tevreden! We hebben een groene marmeren ovale eettafel besteld, die iets vertraging had in levertijd. We hebben tot die tijd een mooi zwart marmeren blad gekregen, die een aantal weken later is omgewisseld voor ons eigen blad. Super service. Het is dat we aan 1 eettafel genoeg hebben en al een mooie salontafel hebben, maar zou zeker weer iets kopen wanneer ik het nodig zou hebben én zeker een aanrader!

Aanrader!
Ik kwam deze marmer leverancier tegen op Instagram en besloten om o.b.v. de prijs en grote keuze hier een salontafel te bestellen. Ik was erg tevreden over de heldere en persoonlijke communicatie vooraf en na het bestellen. De tafel werd mooi op tijd geleverd en tijdens de levering was er ook goed contact. Netjes is de tafel in mijn woonkamer in elkaar gezet en nu geniet ik elke dag van mijn prachtige nieuwe marmeren salontafel. Aanrader!
Prachtige tafel
Prachtige tafel, op maat gemaakt helemaal naar onze voorkeuren (onderstel op kleur gespoten). We zijn er heel blij mee. De levertijd was goed te doen (die is momenteel in veel winkels 10-16 weken). De communicatie was heel goed en persoonlijk. Maar wel even vergeten om te melden wanneer ze precies kwamen bezorgen. Gelukkig waren we thuis!
Wij zijn zeer tevreden over de tafel
Wij zijn zeer tevreden over de tafel. Het staat heel mooi . De service vanaf de bestelling tot aan de levering is ook heel goed en volgens afspraak gegaan.
Persoonlijke goede service en top kwaliteit!
Wij zijn ontzettend blij met de mooie tafel via moonmarble. De service is persoonlijk en goed.
Het is zeker de prijs waard!
Het is zeker de prijs waard!
Als je opzoek bent naar een leuke kleine onderneming zou ik zeker bestellen bij deze 2 jongens. Ze reageren snel en houden je als je dat wilt goed op de hoogte over je product. De eettafel is prachtig die ik heb besteld en ik zou hier zeker ook mijn salontafel willen bestellen. Ben er echt heel tevreden over!
Más información sobre otros tipos de reseñas.