We hebben een tafel gekocht lang moeten wachten na de afgesproken tijd. Betaald en dan ook nog zeggen dat je twee termijnen moet betalen. De tafel is slecht geïmpregneerd heeft nu al grote vlek ero... Ver más
Moonmarble
Vorig jaar kochten we een marmeren tafel na uitgebreid overleg met Pim. We wilden de tafel namelijk buiten neerzetten. Geen probleem, mits we een coating van 250 euro extra zouden kiezen. Dit hebben w... Ver más
Wij hebben 2 tafels voor onze winkel gekocht bij Moonmarble en zijn meer dan tevreden. Wij werden uiterst vriendelijk ontvangen in hun showroom in Breukelen en er werdt goed meegedacht in het samen st... Ver más
Prachtige tafel, op maat gemaakt helemaal naar onze voorkeuren (onderstel op kleur gespoten). We zijn er heel blij mee. De levertijd was goed te doen (die is momenteel in veel winkels 10-16 weken). De... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Moonmarble brengt de mooiste marmersoorten uit landen als Italië, Spanje, India en Brazilië naar Nederland. Eettafels, salontafels of maatwerk, alles is mogelijk en het meeste zelfs op voorraad. De beste kwaliteit voor een glanzend mooie prijs. Buitenaards mooi noemen we dat.
La gente también ha visto
Vriendelijk een op tijd :)
Goede persoonlijke service
Wij zijn heel tevreden met onze prachtige ronde titanium tafel, een graniet soort dat tegen een stootje kan. Philip heeft ons goed en snel van advies voorzien via de chat functie en telefonisch. Het is fantastisch dat er de mogelijkheid is om onze ronde tafel te personaliseren met een matrix onderstel in plaats van de op de website aangeboden kruispoot. Daarnaast werd de tafel persoonlijk geleverd en in elkaar gezet. Hij was wel een aantal weken later dan gepland, maar dat heeft Philip heel netjes opgelost met een heerlijke Limburgse vlaai. Kortom, je krijgt waar voor je geld en een goede persoonlijke service.

Respuesta de Moonmarble
Moonmarble ronde, zwarte tafel met matrix poot
Onze ronde, graniet zwarte tafel is gisteren geleverd. Het blad is echt prachtig. Wij hebben de zwarte titanium versie gekozen. De aderen zijn fantastisch. Er zit wit, bruin en gouden stukjes in. Tevens lopen de aderen door aan de zijkant. Wij zijn echt heel blij met het resultaat.
In aanloop van de levering hebben wij met de eigenaar gesproken over een matrix poot ipv het onderstel zoals standaard op de website. Dit was geen enkel probleem. Gespreid betalen was ook geen probleem. De tafel wordt netjes thuisbezorgd en in elkaar gezet (of eigenlijk op het onderstel gelegd). Het blad gaat geen kant meer op met die +100kg.
Wij hebben een goede ervaring gehad met Moonmarble. Onze enige kritiek punt is een stukje verwachtingsmanagement. De tafel zou binnen 4 weken geleverd worden. Dit is 7 weken geworden. 8-12 weken is vrij normaal in meerdere winkels. Echter als je 4 weken verwacht, dan valt dat wel tegen. De eigenaar heeft het goed gemaakt met een heerlijke Limburgse vlaai.
Absoluut een aanrader als je een natuurstenen tafel wil. Onze tip is de zwarte titanium tafel. Dit is ook nog eens een graniet ipv een marmer soort. Steviger en beter bestand tegen vlekken en zuur.
Vriendelijke groet 🖖🏻

Respuesta de Moonmarble
Top tafel!
Vandaag is mijn prachtige tafel geleverd. Erg goede service en een snelle levering. Ik zou hier zeker nog eens een tafel kopen!
Goed product keurig geleverd.sterkte…
Goed product keurig geleverd.sterkte met jullie bedrijf. HF Aberson
Prima bedrijf
Prima bedrijf. Erg vriendelijke jongens. Snelle levering. En zo blij met de mooie tafel
Goede service en hele aardige jongens!
Eettafel Nero Marquina
Zeer tevreden ben ik over mijn bestelling bij Moonmarble. De bestelling werd snel geleverd, en ik word op een persoonlijke wijze te woord gestaan bij de bezorging van mijn eettafel. Een ieder zou ik aanraden hier te bestellen.
Más información sobre otros tipos de reseñas.