Moving Intelligence NL Opiniones 588

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Daar krijg je bericht dat je uit de inbraak- en diefstal verzekering geflikkerd bent omdat je auto-alarm niet meer is gekeurd en je geen (werkend) voertuigvolg-systeem hebt. Ohjee; wat nu? Moving Inte... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Totally untrustworthy and unreliable.. I will never trust this company with the safety of my personal belongings again. The reviews on google are even worse then here.. Reactie op moving Intell... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zojuist weer eens ingelogd op de tacho-website van Europetrack. In een paar klikken de tachodata inzien. Rapporten uitdraaien voor de chauffeurs, dan kunnen zij zien wat er nog fout gaat. Het is... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gisteren werd mijn nieuwe BMW beveiliging bij Moving Intelligence aan gemeld.Echt prettig en vriendelijke helpdesk medewerkers en het maakt niet uit wie je aan de telefoon krijgt, je wordt klant geri... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de telemática
  2. Proveedor de alarmas para automóvil
  3. Instalador de sistemas de seguridad automóviles
  4. Compañía de software

Acerca de Moving Intelligence NL

Escrito por la empresa

Al ruim een kwart eeuw ontwikkelen we de slimste tools voor alles wat beweegt. En we staan nooit stil. We verbinden vertrouwen en gedrevenheid met daadkracht. Het resultaat? Een innovatief systeem van hard- en software dat belangrijke informatie zichtbaar maakt. Informatie die u helpt efficiënter, veiliger en duurzamer te werken.

We zijn gespecialiseerd in:
- Voertuigbeveiliging
- Rittenregistratie
- Wagenparkbeheer
- OEM-voertuigdata

Voertuigdata zonder hardwareinstallatie Met OEM-voertuigdata heeft u met een muisklik inzicht in accurate gegevens over de voertuigen in uw wagenpark. Installatie van hardware is niet meer nodig. Geschikt voor onder meer wagenparkbeheerders, leasemaatschappijen en verhuurbedrijven.

CO2-reductie
Bij Moving Intelligence willen wij onze negatieve impact op het klimaat zoveel mogelijk beperken. Dit bereiken we door de CO2-uitstoot maximaal te reduceren en door een deel van de niet-vermijdbare uitstoot te compenseren in CO2-certificaten via ecommit.

Bezoek de Moving Intelligence-website

Grip op alles wat beweegt met Moving Intelligence!

Escrito por la empresa

Bij Moving Intelligence zetten we onze klanten altijd op de eerste plaats en streven we ernaar om hen het beste te helpen op het gebied van voertuigbeveiliging, rittenregistratie en wagenparkbeheeroplossingen.

Mobiliteitsoplossingen van Nederlandse bodem

Snel en deskundig geïnstalleerd

Snel en deskundig geïnstalleerd
Geavanceerde voertuigbeveiliging en wagenparkbeheer oplossingen van Nederlandse bodem. Startonderbrekers, peilzenders, live GPS tracking systemen, na-diefstal terugvindystemen. Snel en vakkundig geïnstalleerd bij u in de buurt!

4,5

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

hoge mening

hoge mening, want als je met deze mensen aan de telefoon praat, weet je zeker dat je met professionals praat. Echte professionals. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen. Ik had het genoegen eerder met de heer Jurgen te spreken en vandaag met de heer Maikel, vriendelijke groeten en bedankt voor de fijne samenwerking.

12 de diciembre de 2024

Dank, ook namens de heer Jurgen en de heer Maikel

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ben zeer professioneel en adequaat te…

Ben zeer professioneel en adequaat te woord gestaan door uw collega Noël Sual. Stel ik buitengewoon op prijs. Fijne en goede service, dank u wel!

11 de diciembre de 2024

Respuesta de Moving Intelligence NL

Dank voor het compliment!

prima service

Ben weer prima geholpen, zoals iedere keer.

11 de diciembre de 2024

Dank, Jack!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima systeem, ondanks paar probleempjes die goed opgelost zijn 👍

Al heb ik paar keer problemen gehad met het voertuigvolgsysteem inzake oa ontvangst en hardware, mijn BMW dealer Ekris en Moving Intelligence hebben de problemen goed verholpen. En wat natuurlijk heel belangrijk is de wijze waarop!

Ook op tussentijdse vragen werd vlot en inhoudelijk goed gereageerd. 👍

26 de noviembre de 2024

Respuesta de Moving Intelligence NL

Fijn dat we goed konden helpen, dank voor de *****!

Goede constructieve oplossing…

Goede constructieve oplossing aangeboden die in het belang van de klant is. En snelle reactie, ook plezierig

21 de noviembre de 2024

Hallo, dank!

Snelle en correcte feedback

Mijn vraag werd snel en duidelijk beantwoord. Zeer correcte service. Dat geeft je een goed gevoel. Dank daarvoor.

20 de noviembre de 2024

Respuesta de Moving Intelligence NL

Fijn dat we u goed konden helpen, dank voor de review!

Plezierige service

Medewerker was helder, duidelijk en servicegericht. Mijn vraag is daarmee adequaat opgepakt en opgelost. Thnx!

19 de noviembre de 2024

Dank, Albert!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben snel teruggebeld door Maikel

Ik ben snel teruggebeld door Maikel. Duidelijk en snel antwoord op mijn vraag gekregen en Maikel gaf uit zichzelf een link voor een SCM keuringsstation.
Goede service! Dank!

15 de noviembre de 2024

Respuesta de Moving Intelligence NL

Dank voor de mooie woorden en 5 sterren!

Prima service

Prima service. Je wordt snel teruggebeld en de medewerker kwam vakkundig over!

11 de noviembre de 2024

Dank!

Wijziging doorgeven

Na terugbelverzoek werd ik binnen 5 minuten gebeld door Maikel. Hij heeft gelijk de nieuwe auto geactiveerd en de ingeruilde auto verwijderd. Top Maikel
Sneller dan een AMG zou ik haast zeggen

6 de noviembre de 2024

Respuesta de Moving Intelligence NL

Hoi Ron, dank voor de mooie woorden!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Totally untrustworthy and unreliable..

Totally untrustworthy and unreliable..
The reviews on google are even worse then here..

Reactie op moving Intelligence:
Om eruit te komen moet je wel eerst in contact treden. Ik heb het de afgelopen 11 maanden geprobeerd, de laatste e-mails en brieven waren naar het management gestuurd.. ook weer geschitterd door afwezigheid.
Jullie bedrijf is echt waardeloos in communicatie. Anderen behoeden is dan het enige wat nog rest

23 de octubre de 2024

Hallo Joris,
Bedankt voor de review. Helaas zijn we er met u niet uit gekomen.
Team Moving Intelligence

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.