Daar krijg je bericht dat je uit de inbraak- en diefstal verzekering geflikkerd bent omdat je auto-alarm niet meer is gekeurd en je geen (werkend) voertuigvolg-systeem hebt. Ohjee; wat nu? Moving Inte... Ver más
La empresa ha respondido
Totally untrustworthy and unreliable.. I will never trust this company with the safety of my personal belongings again. The reviews on google are even worse then here.. Reactie op moving Intell... Ver más
La empresa ha respondido
Zojuist weer eens ingelogd op de tacho-website van Europetrack. In een paar klikken de tachodata inzien. Rapporten uitdraaien voor de chauffeurs, dan kunnen zij zien wat er nog fout gaat. Het is... Ver más
Gisteren werd mijn nieuwe BMW beveiliging bij Moving Intelligence aan gemeld.Echt prettig en vriendelijke helpdesk medewerkers en het maakt niet uit wie je aan de telefoon krijgt, je wordt klant geri... Ver más
Escrito por la empresa
Escrito por la empresa

Snel en deskundig geïnstalleerd

Hogeweg 33, 5301 LB, Zaltbommel, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Duidelijke uitleg en snelle reactie op gestelde vragen

Respuesta de Moving Intelligence NL
hoge mening, want als je met deze mensen aan de telefoon praat, weet je zeker dat je met professionals praat. Echte professionals. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen. Ik had het genoegen eerder met de heer Jurgen te spreken en vandaag met de heer Maikel, vriendelijke groeten en bedankt voor de fijne samenwerking.

Respuesta de Moving Intelligence NL
Ben zeer professioneel en adequaat te woord gestaan door uw collega Noël Sual. Stel ik buitengewoon op prijs. Fijne en goede service, dank u wel!

Respuesta de Moving Intelligence NL
Goede service (al 10 jaar) en snelle reactie op aantal vragen die ik afgelopen week had gesteld. Kortom heel tevreden.

Respuesta de Moving Intelligence NL
Al heb ik paar keer problemen gehad met het voertuigvolgsysteem inzake oa ontvangst en hardware, mijn BMW dealer Ekris en Moving Intelligence hebben de problemen goed verholpen. En wat natuurlijk heel belangrijk is de wijze waarop!
Ook op tussentijdse vragen werd vlot en inhoudelijk goed gereageerd. 👍

Respuesta de Moving Intelligence NL
Direct teruggebeld en meteen antwoord op mijn vraag.

Respuesta de Moving Intelligence NL
Goede constructieve oplossing aangeboden die in het belang van de klant is. En snelle reactie, ook plezierig

Respuesta de Moving Intelligence NL
Mijn vraag werd snel en duidelijk beantwoord. Zeer correcte service. Dat geeft je een goed gevoel. Dank daarvoor.

Respuesta de Moving Intelligence NL
Medewerker was helder, duidelijk en servicegericht. Mijn vraag is daarmee adequaat opgepakt en opgelost. Thnx!

Respuesta de Moving Intelligence NL
Ik ben snel teruggebeld door Maikel. Duidelijk en snel antwoord op mijn vraag gekregen en Maikel gaf uit zichzelf een link voor een SCM keuringsstation.
Goede service! Dank!

Respuesta de Moving Intelligence NL
Prima service. Je wordt snel teruggebeld en de medewerker kwam vakkundig over!

Respuesta de Moving Intelligence NL
Ik werd direct teruggebeld en de medewerker heeft alles meteen voor mij geregeld.

Respuesta de Moving Intelligence NL
Prima en snel geholpen door een van de medewerkers.
Uiterst vriendelijke en correcte meneer

Respuesta de Moving Intelligence NL
Na terugbelverzoek werd ik binnen 5 minuten gebeld door Maikel. Hij heeft gelijk de nieuwe auto geactiveerd en de ingeruilde auto verwijderd. Top Maikel
Sneller dan een AMG zou ik haast zeggen

Respuesta de Moving Intelligence NL
Vriendelijk, behulpzaam hele goede service!!

Respuesta de Moving Intelligence NL
Snelle en correcte behandeling van mijn probleem

Respuesta de Moving Intelligence NL
Totally untrustworthy and unreliable..
The reviews on google are even worse then here..
Reactie op moving Intelligence:
Om eruit te komen moet je wel eerst in contact treden. Ik heb het de afgelopen 11 maanden geprobeerd, de laatste e-mails en brieven waren naar het management gestuurd.. ook weer geschitterd door afwezigheid.
Jullie bedrijf is echt waardeloos in communicatie. Anderen behoeden is dan het enige wat nog rest

Respuesta de Moving Intelligence NL
Más información sobre otros tipos de reseñas.