Mijn ervaring is erg positief. Ik ben gehoord en geholpen. Waar anderen ophouden met service te bieden, begint de heer C-L van 4MySmartHome pas warm te draaien. Mijn iRobot was, binnen 28 maan... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Goede ervaring. Bestelling ging mis doordat de bezorger etiket van afhaal punt over mijn adres geplakt had. Was wel drie keer bij afhaalpunt geweest ze konden mijn bestelling dus niet vinden. PTT... Ver más
Had niet rekening gehouden met voorrijkosten van 280€. Stond ook niet op hun website. Voor reparaties etc. dus ook steeds 280€. De bestelde machine derhalve in goed overleg afbesteld. Zeer snel het be... Ver más
Super service , laadkop was stuk. Robomow had garantie tm 20 mei Thomas heeft uit coulance deze laadkop onder garantie opgestuurd , super service , meteen n antwoord , alles geregeld Ga zo door... Ver más
We zijn gespecialiseerd in de verkoop, installatie en onderhoud van robotmaaiers. Dit van diverse merken; Robomow, YardForce, Mammotion, Cub Cadet en Sunseeker. Kom gerust eens langs of neem contact op voor vrijblijvend advies. Naast robotmaaiers hebben we ook diverse andere producten. Kijk bij winkelkeur voor onze recente reviews met een score van 9,7.
Sint Walburg 28, 6671AS, Zetten, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Correcte levering van het beschreven artikel. Voldoet aan de verwachtingen.
Een garage voor onze robotmaaier besteld. Staat ‘ie lekker in z’n hokkie; uit de regen en de zon. Goede prijsstelling en snelle levering. Wat wil een mens nog meer?
Goede ervaring.
PTT gebeld deze zijn er achteraan gegaan en gevonden.
Intussen de verzender geappt deze zou wel een nieuwe sturen.ondertussen had de PTT het pakketje toch noch weten te achterhalen.
Goede service van mowrobotics
Telefonisch goed bereikbaar, vriendelijk geholpen, snelle afhandeling, super!
Het enige bedrijf met écht verstand van robotmaaiers.
Uitstekend advies, snelle reacties en altijd bereid te helpen.
Hier kunnen velen een voorbeeld aan nemen!
Nette prijzen en zeer goede service! Ook na installatie nog zeer behulpzaam
Originele Robomow blades besteld bij Robomow specialist, maar ander merk gekregen. Product foto's op de site laten duidelijk Robomow logo en artikelnummer zien. Had bewust goedkopere alternatieven elders vermeden.

Respuesta de Mow-robotics
Snelle en correcte levering van Mowrobotics gehad, erg tevreden, goede service.
Snel en conform de afspraak de onderdelen geleverd
Sterke prijzen, vlotte communicatie en alles was zeer goed ingepakt/ zonder kleerscheuren aangekomen.
Goede service en adviezen, snelle verzending. Ga zo door.
Uitstekende service en klachten worden goed opgelost.
Reageert snel en adequaat op vragen en dat waren er vele. Waardoor wij uiteindelijk tot onze keuze gekomen zijn. Mooie prijs kunnen afmaken inclusief installatie. Nu wachten op het voorjaar voor de daadwerkelijkee installatie van de gekozen Robomow.