Mijn ervaring is erg positief. Ik ben gehoord en geholpen. Waar anderen ophouden met service te bieden, begint de heer C-L van 4MySmartHome pas warm te draaien. Mijn iRobot was, binnen 28 maan... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Goede ervaring. Bestelling ging mis doordat de bezorger etiket van afhaal punt over mijn adres geplakt had. Was wel drie keer bij afhaalpunt geweest ze konden mijn bestelling dus niet vinden. PTT... Ver más
Had niet rekening gehouden met voorrijkosten van 280€. Stond ook niet op hun website. Voor reparaties etc. dus ook steeds 280€. De bestelde machine derhalve in goed overleg afbesteld. Zeer snel het be... Ver más
Super service , laadkop was stuk. Robomow had garantie tm 20 mei Thomas heeft uit coulance deze laadkop onder garantie opgestuurd , super service , meteen n antwoord , alles geregeld Ga zo door... Ver más
We zijn gespecialiseerd in de verkoop, installatie en onderhoud van robotmaaiers. Dit van diverse merken; Robomow, YardForce, Mammotion, Cub Cadet en Sunseeker. Kom gerust eens langs of neem contact op voor vrijblijvend advies. Naast robotmaaiers hebben we ook diverse andere producten. Kijk bij winkelkeur voor onze recente reviews met een score van 9,7.
Sint Walburg 28, 6671AS, Zetten, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Parfait. Service et livraison ultra rapide. Produit à prix compétitif.
Snelle reactie op emails + snelle omruiling defecte batterij!
De maairobot had beschadiging opgelopen tijdens het transport. Er werd onmiddellijk een nieuw toestel opgestuurd dat perfect zijn werk doet. Ondanks het moeilijke begin werd ik heel goed geholpen. Vandaar ook mijn uitstekende waardering voor de dienstverlening: snelle respons en een snelle oplossing.
Super bedrijf eerlijk en correct advies en zonder problemen opgestuurd en de volgende dag reed de robot maaier weer als de oude.
Ik zal en kan iedereen dit bedrijf aanraden om in te schakelen bij problemen!!
Mega snelle levering en zeer goede klantenservice! Perfekt!
Zeer betrouwbare en prettige leverancier die erg snel handelt!
Als je advies of snel onderdelen nodig hebt voor je robotmaaier is Thomas je man!
op zaterdag gemaild en gelijk reacties! Toen na het advies het juiste onderdeel besteld om m'n maaier weer aan de praat te krijgen
Na diverse keren tel. contact gehad te hebben over het functioneren van de grasrobot (nieuwe onderdelen aangeschaft maar de robot weigerde elke dienst), toch een afspraak op het bedrijf gemaakt, de volgende dag kon ik al komen.
Wat een service geeft dit bedrijf zeg, ik kan maar 5 sterren geven, maar ze zijn er wel 10 waard.
En ja, er bleek ook nog een ander onderdeel stuk: nieuwe kap gekregen (ik herhaal: gekregen) alsmede de kop van het basisstation óók nieuw meegekregen (herhaling: gekregen!!!!!). Voor niks!
Het is dat de robot het nu weer doet (hartstikke fijn Thomas) maar anders zou ik absoluut bij jou een nieuwe bestellen!
Ik ben dik en dik tevreden, een aanrader dit bedrijf.
Superservice, snel en professioneel. Gisteren gemailed, vandaag langs geweest en binnen een half uur een volledige reparatie met nieuwe onderdelen en alles. Zeer tevreden.
Heel snelle reactie op vragen.
Perfecte levering en service achteraf.
Snelle levering. Prima telefonische ondersteuning. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Heb een nieuwe aandrijving voor mijn Robomow RC300 besteld. Binnen 2 werkdagen in huis.
Robomow (Geitje) stuk en ik sjacherijnig.
Gemeld bij helpdesk en vanaf dat moment werd ik "ontzorgd". Hij zat nog in de garantie, werd al snel opgehaald door DHL en voor ik het wist was ie al weer terug.
Perfect gerepareerd en afgesteld en stiekem vind ik em beter dan toen ik hem kocht. Complimenten aan de Helpdesk (Anthony) en de repairshop (Thomas). Zelden zo'n goede service en snelle response meegemaakt.
Super snel geleverd en door de goede omschrijvingen in 1x het goede onderdeel.