Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn ervaring is erg positief. Ik ben gehoord en geholpen. Waar anderen ophouden met service te bieden, begint de heer C-L van 4MySmartHome pas warm te draaien. Mijn iRobot was, binnen 28 maan... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede ervaring. Bestelling ging mis doordat de bezorger etiket van afhaal punt over mijn adres geplakt had. Was wel drie keer bij afhaalpunt geweest ze konden mijn bestelling dus niet vinden. PTT... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Had niet rekening gehouden met voorrijkosten van 280€. Stond ook niet op hun website. Voor reparaties etc. dus ook steeds 280€. De bestelde machine derhalve in goed overleg afbesteld. Zeer snel het be... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service , laadkop was stuk. Robomow had garantie tm 20 mei Thomas heeft uit coulance deze laadkop onder garantie opgestuurd , super service , meteen n antwoord , alles geregeld Ga zo door... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de podadoras de césped
  2. también en la categoría
  3. Servicio de reparación de podadoras de césped

Escrito por la empresa

We zijn gespecialiseerd in de verkoop, installatie en onderhoud van robotmaaiers. Dit van diverse merken; Robomow, YardForce, Mammotion, Cub Cadet en Sunseeker. Kom gerust eens langs of neem contact op voor vrijblijvend advies. Naast robotmaaiers hebben we ook diverse andere producten. Kijk bij winkelkeur voor onze recente reviews met een score van 9,7.

4,7

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

4,7

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Super service

Super service , laadkop was stuk.
Robomow had garantie tm 20 mei
Ga zo door , n dikke chapeau
Mvgr jolanda

31 de mayo de 2021
Opinión espontánea
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Wacht na 3 weken nog op mij

Wacht na 3 weken nog op mij. Bestelde onderdeel voor robomow

24 de mayo de 2021
Logotipo de Mow-robotics

Respuesta de Mow-robotics

Beste Willem,

Allereerst bedankt voor de feedback.
We vinden het net als jij erg vervelend dat je het product nog niet in huis hebt. Wij zien onze klanten uiteraard het liefst allemaal tevreden.

Op dit moment is er vanuit de fabrikant enige vertraging met de levering van de Robohomes voor RK-modellen. Ze geven aan dat ze deze week worden uitgeleverd richting de dealers, wat betekent dat je jouw Robohome begin volgende week zult ontvangen.

Als coulance bieden we je graag kosteloos een messenset aan. We zullen deze toevoegen aan je huidige bestelling. Je hoeft hiervoor niets te doen.

Nogmaals excuus voor het ongemak. We hopen je hiermee enigszins tegemoet te kunnen komen.

Mowrobotics Specialist

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze robot maaier is door Thomas…

Onze robot maaier is door Thomas nagekeken, verschillende onderdelen onder garantie vervangen en andere onder coulance. Zeer snelle en complete service en zeer correct te woord gestaan en snelle reacties.

20 de mayo de 2021
Opinión espontánea

Aandrijfmotor

Even kort tel. overlegd over probleem, motor bleek kapot. Volgende dag motor al in huis. Monteren kinderlijk eenvoudig.

20 de mayo de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering. Product was goed verpakt netjes factuur er bij. Was beter geweest om een bevestigingsmail te sturen en ook om de factuur per mail te doen

17 de mayo de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had eerst verkeerde artikel besteld

Ik had eerst verkeerde artikel besteld. Toch maar langs geweest in Andelst. In 5 minuten wist de helper de oorzaak te vinden en op te lossen. Ik ben uitstekend geholpen en ben voornemens om hier ook mijn robotmaaier in onderhoud te doen.

11 de mayo de 2021

8 consejos para escribir buenas reseñas.