Consulta las opiniones de los clientes
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Natuurhuisje is een online boekingsplatform voor vakantiehuizen midden in de natuur, weg van de massa. Of je nu op zoek bent naar een huisje in het bos, een cabin aan het water of een hondvriendelijke bungalow, bij Natuurhuisje vind je altijd een verblijf dat bij je past. Bovendien draag je met je boeking bij aan het beschermen van de biodiversiteit: 5% van de omzet gaat naar lokale natuurprojecten. Zo geniet je niet alleen van de natuur, maar help je ook mee om haar te behouden. De natuur opent je ogen.
Información de contacto
Emmastraat 6B, 4811 AG, Breda, Holanda
- 085-8883337
- info@natuurhuisje.nl
- natuurhuisje.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 84% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Uniek plekje!
Gave plek op een eiland en een fort om te kamperen in een luxe, grote, goed ingerichte tent met uitzicht op de dijk, uiterwaarden en de Waal!
Mooi om te fietsen langs de Waal en langs de Linge!
Fijne uitvalsbasis voor wandelen en mountainbiken
Schoon en ruim huisje aan de rand van een rustige woonwijk. Op loopafstand van mooie wandelroutes. Erg aardige eigenaren. In de omgeving kon je leuke dingen ondernemen ook voor onze tieners, bijv attractiepark Fort Fun, rodelen en mountainkarten. Stefan en Ria zijn heel aardig en gastvrij. Eén van de hoogtepunten was dat onze kinderen mochten helpen bij de hondentraining.
bungalow Gees
Omdat je hier alles vindt wat je van een vakantie mag verwachten.
Een absolute 10
Een absolute 10! Alles klopte. Vanaf het moment dat we aankwamen voelden we ons direct welkom dankzij de ontzettend lieve gastvrouw, die ons heel warm heeft ontvangen. De omgeving is prachtig groen en heerlijk rustig; je hoort alleen de geluiden van de natuur. De twee nieuwsgierige varkentjes voor het huisje en de grappige, rennende schaapjes maakten het verblijf extra bijzonder. Ook het sfeervolle huisje en de mooie druivenrank maakten het plaatje compleet. We hebben enorm genoten van de rust, de natuur en de gastvrijheid. We komen hier heel graag nog eens terug!
Duidelijke uitleg en eerlijk verhaal…
Duidelijke uitleg en eerlijk verhaal over ons vakantiehuis
Het was een heerlijk relaxed verblijf
Het was een heerlijk relaxed verblijf. We voelen ons welkom. De fantastische tuin droeg, in de pittige warmte, bij aan het relaxte gevoel. Fiets kon veilig gestald worden. Als was aanwezig in de inrichting. Goede bedden, fijne stoelen om zowel binnen als buiten lekker te kunnen zitten.
Supercompleet huisje, heerlijk verblijf
Dit huisje ligt heerlijk in het mooie rustige park. Alles wat je wenst, is in het huisje aanwezig. Laat je spelletjes, boeken, kruiden vaatwascapsules, koffiepads wc-papier en keukenlinnen maar thuis. Afsluitbare tuin, verschillende zitjes met kussens. Vriendelijke eigenaar, fijne communicatie. We verbleven er met 4 volwassenen, bedden waren uitstekend en we hebben er heerlijk geslapen. Super!!
Zeer fraai en compleet chalet
Een zeer fraai chalet met heerlijk groot terras en prachtig uitzicht.
Het chalet is zeer compleet, sfeervol en schoon.
Ollamont is een ideale plek voor mensen die van rust en natuur houden.
Het contact met de verhuurder is vlot en prettig.
Het huisje is prachtig
Het huisje is prachtig, ligt zeer mooi, midden in het Gooise Natuurreservaat en de gastvrouw is fantastisch
heel fijn beheer
heel fijn beheer, heel verwelkomend en met hart voor de zaak! Heerlijk familieweekend in mooi uitgerust huisje
Heerlijk weekend met kinderen en kleinkinderen
Hebben hier met onze kinderen en kleinkinderen een heerlijk weekend gehad. Zeer ruim en gerieflijke huis, van alle gemakken voorzien met een fantastische tuin met heerlijk grasveld.
Goede communicatie en betrouwbare…
Goede communicatie en betrouwbare informatie.
Het huisje was compleet En leuk…
Het huisje was compleet En leuk ingericht.
Ondanks de hitte was het binnen aangenaam en vooral het terras was het uitstekend zitten.
Fantastisch natuurhuisje in natuurgebied
De beheerders van dit natuurhuisje hebben er alles aan gedaan om hun gasten een geweldig verblijf te geven. Voor eenieder die op zoek is naar een compleet ingericht appartement middenin een weids natuurgebied waar je omringd wordt door vogels, moet beslist een keer dit huisje boeken.
Natuur
Geweldige website met groot aanbod van gevarieerde huizen. Met hun visie dragen we bij aan behoud van de natuur. Wij boeken hier al jaren onze vakanties.
Rustig en fijn natuurhuisje
We hebben genoten van ons verblijf in het natuurhuisje. Het huisje ligt in een heel mooi natuurgebied. De eigenaren zijn vriendelijk. Het huisje was netjes en voorzien van alle gemakken.
Mooie tijd gehad in Dishoek
We hebben een mooie tijd gehad in Dishoek. Het huis was compleet qua inrichting. Fijn dat er 3 slaapkamers waren. Ook meubilair binnen en buiten was goed. Verder een wasmachine en droger en andere dingen. Het eiland Walcheren is heel veel te doen qua activiteiten, ook qua geschiedenis. Verder kun je er 's zondags goed naar de kerk.
Het enige advies voor de toekomst van dit huisje is om een airco in de woonkamer te plaatsen.
Doordat het huis een (nieuw) plat dak heeft is het in de zomerperiode erg gauw opgewarmd in huis.
Ondanks ventilatoren en het nat maken van het dak koelde het erg slecht af.
Prachtige Yurt op een geniale locatie
Prachtige Yurt op een geniale locatie! Goed ingericht met oog voor detail. Heerlijk bed! Sanitair is super! (deze douch wil je thuis ook). Deze mensen doen dit vanuit liefde! Ze nemen de tijd voor je om je een comfortabel verblijf te laten ervaren. Als je natuur, rust, ruimte en vrijheid wil ervaren: twijfel niet langer. Voor deze prijs vind je geen exclusiever verblijf!
Más información sobre otros tipos de reseñas.