Natuurhuisje Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Buiten het dorp Wognum gelegen gezellig en schoon huisje aan weilanden, in prima staat van onderhoud met veel comfort. Overdekt terras met open uitzicht op het westen aan een brede sloot, Heel rustig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Huis was schoon, prachtig sfeervol ingericht, goed onderhouden, mooie rustige plek. Goeie bedden. Veel luxe! Mensen die het verhuren zijn aardig en behulpzaam. Supermarkt is ongeveer 6 minuten rij... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne ontvangst door de eigenaren van de camping. Duidelijke korte uitleg over waar alles is. Huisje zeer compleet met twee eenpersoonsbedden. Beddengoed bij de prijs inbegrepen. Ook alles voor de afw... Ver más

Información sobre la empresa

1. Viajes y vacaciones

Escrito por la empresa

Natuurhuisje is een online boekingsplatform voor vakantiehuizen midden in de natuur, weg van de massa. Of je nu op zoek bent naar een huisje in het bos, een cabin aan het water of een hondvriendelijke bungalow, bij Natuurhuisje vind je altijd een verblijf dat bij je past. Bovendien draag je met je boeking bij aan het beschermen van de biodiversiteit: 5% van de omzet gaat naar lokale natuurprojecten. Zo geniet je niet alleen van de natuur, maar help je ook mee om haar te behouden. De natuur opent je ogen.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

6 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 86% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

1905 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Top locaties en huisje

Zeer gastvrije eigenaren.zeer mooi huisje ,heerlijke bedden ,uitzicht en natuur een 10.
De boerderij en kleine camping maken het landelijk gevoel compleet.fietsen en wandelen heerlijk om van te genieten .rust en stilte van de omgeving is genieten.
Wij hebben geen minpunten kunnen vinden.
Ja toch wel ,te kort geboekt

11 de agosto de 2026

Mooi plekje

Mooi plekje, we logeerden in appartement 1 met uitzicht over een akker waar we werden getrakteerd op twee grazende jonge reeēn, goede uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten. De accommodatie was schoon en comfortabel, het terras wat rommelig. De inrichting was oké, de bedstee is leuk maar niet handig voor ouderen, bed is oké, badkamer helemaal top.

9 de agosto de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Een fijne en complete woning met…

Een fijne en complete woning met geweldig zwembad en een fantastische gastheer die altijd voor je klaarstaat mocht er iets nodig zijn. We komen graag nog een keertje terug Andrew.

25 de julio de 2026

Superverblijf

Superverblijf: schoon, rustig, comfortabel, prachtig en luxe afgewerkt huisje en een supergoed bed. Gastvrouw en -heer bijzonder vriendelijk; ze doen er alles aan om het fijn te maken voor de gasten. Slimme technosnufjes én airco!

10 de agosto de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijn huisje in een prachtige omgeving

Fijn huisje in een prachtige omgeving. We hebben veel leuke dingen kunnen ondernemen. Fietsen, wandelen en paardrijden met het gezin. Het huisje is schoon en er ontbreekt niets. Wel is het alleen de bovenverdieping van de woning die je huurt als je het natuurhuisje boekt. Beneden wonen de eigenaren. Deze waren ontzettend aardig en behulpzaam. Onze hond heeft ook top vakantie gehad samen met hun hond!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een heerlijk huisje in de rust van het Overijsselse platteland

Een heerlijk huisje in de rust van het platteland vlakbij natuurgebied de Wieden-Weerribben. Je kunt hier fantastisch fietsen, wandelen en varen.
De eigenaren zijn vriendelijk en gastvrij. Ze hebben het huisje fijn ingericht met een heerlijke keuken en goed bed. Ook is er veel ruimte om het huisje om te zitten. Ze zijn fijne ambassadeurs voor lokale producten en restaurants.

Best ever!!

Super fijn huisje, veel ruimte en rust heel comfortabel met kleine extra's zoals cakjes en snoepje zooo lief en wat een top sauna en het ontbijt is gewoon 5 wat zeg ik 10 sterren waard

7 de agosto de 2026

Fantastisch huisje

Fantastisch huisje, mooie tuin, eigen aanlegsteiger aan het water, fijn kunnen zwemmen in het Leekstermeer.
Midden in de natuur.

10 de agosto de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een fijn huis waar wij ons gelijk thuis voelden.

Een fijn huis waar wij ons gelijk thuis voelden. Het ligt op de eerste en tweede verdieping met twee prachtige trappen verbonden. Mooi gedaan. Het huis is fijn met goed meubilair en huiselijke sfeer. Goede verlichting en een heerlijk groot bed. Dan nog de grote tuin die helemaal van ons was (voor een week) . Leuke zitjes en rust. Met een gans, kip en katten , heel gezellig. Onze teckel vond het prima. Kortom een aanrader voor iedereen. Want de omgeving krijg je er gratis bij💛💚

Fijn weekend in Neerijnen

Wij hebben een heel fijn weekend gehad in Neerijnen. We werden fijn ontvangen door Anke en ze was erg goed bereikbaar voor al onze vragen. De tuin was vol in bloei, waardoor we konden genieten van alle vlinders! Het appartementje is klein maar fijn, genoeg ruimte voor twee mensen en de slaapbank lag verassend goed. Ook goed bereikbaar met de ov-fiets vanaf station Zaltbommel. Over de omgeving: Neerijnen is een hele mooie plek aan de Waal met mogelijkheden om te fietsen en te wandelen (en te zwemmen). Wij hebben een grote fietstocht gemaakt over verschillende pontjes, langs Loevestein en Heusden. De omgeving stelde niet teleur!

7 de agosto de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mooie plek aan het rand van het dorp

Mooie plek aan het rand van het dorp. Schoon huisje, van alle gemakken voorzien. De eigenaar is aardig en behulpzaam. Enig puntje is de douche (doet het goed) maar samen met het enige toilet is het wat krap. De “badkamer” is super schoon en alles zit er uit als nieuw.

8 de agosto de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heerlijk genieten van rust, ruimte en sterrenhemels in de Achterhoek

​We hebben het enorm naar onze zin gehad in natuurhuisje Wezel! Het huisje ligt in een van de donkerste stukjes van het land, waardoor we avond aan avond hebben genoten van prachtige, heldere sterrenhemels. Wat een rust en ruimte.
​Het huisje in het bos is van alle gemakken voorzien: comfortabele bedden, een fijne douche, een zeer complete keuken en lekkere ligstoelen om overdag heerlijk in te ontspannen. Ook de communicatie met de verhuurder verliep erg prettig en snel.
​Ook voor hondeneigenaren is dit een absolute aanrader, want je stapt vanuit het huisje zó direct het bos in voor een fijne wandeling. De omgeving is sowieso prachtig met de vele kastelen en bossen in de Achterhoek. Boodschappen doe je heel makkelijk in Hengelo, Ruurlo of net over de grens in Duitsland.
​Wij hebben ontzettend genoten en komen heel graag nog eens terug!

9 de agosto de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.