Nikkel-art.be Opiniones

1919
TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Met een eenvoudig bestelproces moesten we een aantal spannende dagen wachten op het resultaat. Dat mag er nu zijn ! een prachtige foto op aluminium plaat. Bezorging en verpakking/bescherming was ook... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede kwaliteit van fotobehang, niet de 1ste keer dat we hier bestellen maar steeds alles in orde. Zowel levering, communicatie, verpakking als kwaliteit van het papier. We hebben ook eens bij een and... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige poster, iets later geleverd door de vakantie maar dit vonden we helemaal niet erg. Echt een goede keuze gemaakt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het rolgordijn is heel mooi afgewerkt, duidelijke foto, goed ophangsysteem en dan ook nog eens goed verpakt. Hier bestellen we nog.

Información sobre la empresa

1. Tienda de papel tapiz
  2. Tienda de cortinas
  3. Tienda de decoración e interiorismo
  4. Diseñador de interiores
  5. Tienda artística
  6. Tienda de pósters

Escrito por la empresa

Nikkel Art – gepersonaliseerde wanddecoratie op maat, rechtstreeks van de fabrikant. Bij Nikkel Art brengen we jouw muren tot leven met unieke printdecoraties die perfect passen bij jouw stijl en interieur. Al meer dan 15 jaar produceren wij hoogwaardige fotobehang, plexiglas schilderijen, aluminium prints, canvas schilderijen, glasschilderijen, tuinposters en nog veel meer – allemaal op maat gemaakt in onze eigen productiehal in België. Onze missie is om kunst persoonlijk te maken. Of je nu kiest voor een rustgevend landschap, een kleurrijk bloemenmotief, een zwart-wit foto of je eigen favoriete afbeelding – elk product wordt speciaal voor jou gedrukt met oog voor detail, kwaliteit en duurzaamheid. Dankzij onze geavanceerde printtechnologie en zorgvuldig geselecteerde materialen garanderen we haarscherpe beelden, intense kleuren en een lange levensduur, zowel binnen als buiten. Bij Nikkel Art combineren we vakmanschap met creativiteit. Ons team van experts begeleidt je graag bij het kiezen van het juiste materiaal, formaat en design, zodat jouw interieur of buitenruimte precies de sfeer uitstraalt die jij wilt creëren. Onze klanten waarderen vooral: Producten op maat – van formaat tot motief, volledig aanpasbaar. Premium kwaliteit – professionele prints met perfecte afwerking. Snelle levering – elk product wordt in eigen atelier vervaardigd en zorgvuldig verpakt. Duurzame materialen – milieuvriendelijke inkten, recycleerbare basismaterialen. Uitstekende klantenservice – persoonlijk, transparant en oplossingsgericht. Of je nu je woonkamer, slaapkamer, kantoor, keuken of tuin wilt verfraaien, bij Nikkel Art vind je de ideale wanddecoratie voor elke ruimte. Laat je inspireren door duizenden motieven uit onze beeldbank of upload je eigen foto voor een volledig unieke creatie. Wij leveren in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Luxemburg – met lokale websites en klantenservice in meerdere talen. Bezoek onze website https://www.nikkel-art.be en ontdek de eindeloze mogelijkheden om je interieur te personaliseren met stijlvolle wanddecoratie van topkwaliteit.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

2 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Todas las opiniones

(1919)

178 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Zeer mooie foto's

Zeer mooie foto's, de samenwerking was optimaal, er werd volledig rekening gehouden met mijn vragen, en wensen, ik raad u bij iedereen aan, Met vriendelijke groeten,
Werner

5 de febrero de 2026

Topservice

Snelle levering, mooi resultaat, mooie kleuren, goede kwaliteit en goede prijs toppie voor alles. We zijn heel erg tevreden en raden jullie aan bij vrienden en familie.

15 de enero de 2026

Glaswand keuken

Heel veel keuze, top materialen en heel mooi gemaakt ! Ook de levering was super, heel stevig ingepakt en na het maken van de glaswand snel geleverd !

19 de enero de 2026

Mooie kwaliteit

Zeker pluspunten voor een heel groot assortiment, goede levering, de exacte grootte zoals was aangegeven en de mooie kwaliteit.

15 de enero de 2026

Fantastisch op plexiglas

Het was supermakkelijk op de site om een foto bij te snijden, om het schilderij op maat te maken, met voorbeeld.
Ongelofelijk veel keuze in foto's.
Superhelder op plexiglas, prachtig aan de muur. De aluminium ophangframe is een aanrader.
En ook nog eens een hele aardige bezorgdienst (BMD).

7 de enero de 2026

TEVREDEN!!

Gebruiksvriendelijke website, uitgebreide artikelkeuze, aantrekkelijke prijssetting, vlotte communicatie na bestelling, correcte interactie ivm de levering, up-to-date info over dag en uur van levering, degelijke en veilige verpakking van het order!
Een prima ervaring, voor herhaling vatbaar!

7 de enero de 2026

8 consejos para escribir buenas reseñas.