Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Na plaatsing van bestelling helaas het verkeerde product ontvangen. Geen probleem, kan gebeuren. Hiervan melding gemaakt met het verzoek en de voorkeur om het aankoopbedrag terug te storten. Keurig ge... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik heb bij Grandado 2 touch lichtschakelaars besteld. Deze zijn heel snel geleverd, ondanks dat ze uit China moesten kmmen. Deze bleken echter niet te functioneren op onze aanwezige bedrading. Na cont... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een artikel besteld wat na het ontvangen niet geschikt bleek te zijn. Ik kreeg na goed overleg met de klantenservice een kortingscode van meer als de bestelwaarde en hoeft het product niet eens... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Alles ging mis. Bestelling accu + 2 laders. Heeft langer dan 1 maand geduurd. Ontvangen gedeeltelijke, incomplete order. Schikking voorgesteld: voucher voor bestelde waarde + 10%. Ingestemdonde... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

3,9

Todas las opiniones

91 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf, ik neem aan dat het oplichters zijn. Heb al in augustus 2023 een pakketje besteld, ook nog met express service. Je snapt het al, tot op heden niets gekregen. Al een paar keer formulier ingevuld, de 1e keer kreeg ik nog een bericht terug dat er iets mis was gegaan (dat begreep ik natuurlijk zelf ook wel!!) en dat het nog een keer opgestuurd werd. Daarna reageerden ze niet eens meer op ingevulde formulieren, overweeg om aangifte te doen van oplichting.

27 de diciembre de 2023

Goed product

Goed product, helaas te klein. Best een maatje groter bestellen dan normaal.

2 de octubre de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

NOOOIT bestellen hier!

30 december is eindelijk na meer als 3 maanden opgelost. Heb het product binnen en is netjes afgehandelt uiteindelijk.

5 december geen telefoonhoesje ontvangen krijg geen reactie meer. Ze Hebben dus gewoon geld gestolen gehad.

9 sept 2023 besteld 02 oktober 2023 word het opgelost (contact overgehad) moet nog wachten of alles nagekomen word

Ik heb iets van kingstick besteld en krijg van qeedns binnen. Nu kan je wel retouren maar aangezien levering 20 dagen duurt en dit al mis gaat heb ik er niet veel vertrouwen in. Moet nog wachten op telefoonhoesje was enigste waar ik voor mijn model kon bestellen helaas, dus dat is nog afwachten.

Hoesje was op de zelfde dag verzonden als de bestelde kingstick (die niet goed geleverd is ) en die heb ik nog steeds niet binnen en kan track en trace nog steeds niet volgen waarvoor ik extra betaald heb

30e Nog steeds niet ontvangen. Track en trace doet het nog steeds niet. Is al 2 weken zogenaamd in luchthaven nl aangekomen? Kan geen klantenservice bereiken! Bestel hier niet!

21 de septiembre de 2023

GRANDADO LEVERT NIET

OP 30 JANUARI 2023 EEN FLITSSCHOENADAPTER BESTELD EN BETAALD. GEEN ORDERBEVESTIGING ONTVANGEN. BIJ NAVRAAG WORDT GEVRAAGD NAAR ORDERBEVESTIGING EN VERVOLGENS WORDT GESTELD DAT BESTELLING NIET WORDT HERKEND. NIETS ONTVANGEN.
WEES GEWAARSCHUWD, DOE GEEN BESTELLING BIJ DEZE FIRMA!

9 de mayo de 2023

Betaald maar nooit gekregen

Twee motor knipperlichten besteld en betaald. Zouden rond 25 januari binnen komen...helaas niks. Ga ik naar de site om te kijken hoe het met mijn bestelling is herkennen ze mijn bestelnummer niet. Het gaat maar om een bedrag van €13,99 , maar dit is gewoon oplichting. Vertrouw ze niet!!

20 de diciembre de 2022

pure oplichting

pure oplichting , iphone case besteld , geen enkele reactie op mail, track en trace meld nog steeds ooit vertrokken uit china

6 de junio de 2022

Misleiding

Een waaier bestelt en na lange tijd alleen een ventilatorblad ontvangen. Contact met de chat is zeer moeilijk en valt snel weg. Als ik het terug moet sturen ben ik meer dan €20 kwijt, dus ze wilde me 40% restitutie terug betalen voor het ongemak, staat in kleine letters erbij dat het om het blad gaat, maar zijn ook voor €7 te bestellen en ik heb €25 betaald, 2 mensen hadden dit niet gezien op de site, zijn oplichters

7 de febrero de 2022

MODEL BIKE 17620

After ordering and paying for a die cast model motorbike on the 14 December 2020, it still hasn’t arrived. Despite my contact with the company, by email, and the chat box, nothing has arrived as yet.
A string of excuses:
*list in the post
* they claim never to have received my email!!
*I sent another copy of it today.
* I never received a track and trace number.
I fear that this company looks like a scam- take your money and then you don’t hear from them again.

1 de marzo de 2021
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.