Jeg kan ikke rose Nordic Basketball nok!! Alt fungerer bare perfekt - hver gang! Hurtig pakning/levering. Sød og venlig information undervejs. Og ved henvendelse utrolig hurtig response retur. Tak!... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ser ud til at der har været problemer med deres IT system og problemet er nu løst. På nuværende tidspunkt er bedømmelsen meget lav. Har ringet mere end 40 gange i løbet af en dag, men får samme beske... Ver más
Mycket besviken. Jag beställde en basketställning den 21 juni, och enligt er webbplats skulle leveransen ske inom 3–4 arbetsdagar. Nu har det gått betydligt längre tid, men jag har fortfarande int... Ver más
La empresa ha respondido
Nordic Basketball er en fed dansk butik/hjemmeside at handle Basketball udstyr. Uanset om det er fede sko, eller NBA tøj, NBA bolde eller noget helt andet, priserne er også meget fair i sær i forhold... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Velkommen til Nordic Basketball på Trustpilot. Vi før opmærksom på at vi desværre ikke har mulighed for at invitere alle kunder til at lave en anmeldelse, da Trustpilot tager en høj betaling for invitationer. Det gør derfor at anmeldelserne ikke viser det fulde billede af vores generelle gode service. I stedet henviser vi til at se vores egne indsamlede anmedelser, både af vores mange kunders generelle oplevelse, men også af produkterne de køber. Her får ALLE vores kunder en invitation til at give os en anmeldelse. https://nordicbasketball.dk/anmeldelser
Información de contacto
Glasmagervej 13, 4684, Holmegaard, Dinamarca
- info@nordicbasketball.com
- nordicbasketball.com
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 91% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
The order was placed on September 23rd…
The order was placed on September 23rd and was cancelled on October 6th. The item was out of stock, but the delivery time was stated as 7-10 days. 13 days passed, and when I asked when they would ship it, they replied, "Wait another week."
What are you smoking there? "It's not our fault." Remove products you don't have in stock from your website. Don't promise what you can't deliver!!! It's your fault!!!

Varning för detta företag
Varning för detta företag
Fick ingen orderbekräftelse.
Försökte kontakta företaget via mail/telefon och chattar men får inget svar när jag skulle få basketboll som var betald i förskott via klarna. Beställningen gjordes 12/9 2025.

Respuesta de Nordic Basketball
Bra produkter till riktigt schyssta…
Bra produkter till riktigt schyssta priser. Dessutom är personalen trevlig och kunnig!! Ska snart köpa ny boll. Då vet jag vart jag ska gå!

Respuesta de Nordic Basketball
My Hood Basketball Kurv på stander "Champion"
Bestilte en basketkurv til 3.500 (sat ned fra 5.500)
Leveringen gik som sådan ok, tog en uges tid som planlagt. Men så skulle den samles og sikke da en forfærdelig vejledning (Bemærk I skal være 4 voksne for at samle denne) Vi gik i gang, men da sidste del skulle klares - Falder der løsdele ud. Der står intet om disse del i vejledningen, så jeg forsøger at "chatte" og ringe til NordicBasketball. Det kunne man ikke! - Derfor blev vi ikke færdige (4 mænd) og jeg måtte skrive en mail i stedet for. Vi er ramt af sygdom, så telefon og chat er lukket, vil du sende billeder? Jeg sender billeder, men det er som om at JEG skal forklarer hvad der mangler (foreslog endda at de kunne ringe til producenten og få den til at fortælle præcis hvad der mangler) - Jeg fik eftersendt noget efter at have rykket (Det tog så også 1 uge) - Montererede det, men igen hjalp det intet. Nu er jeg sgu ved at være lidt frustreret og harm. Skal igen forklarer mig og sende billeder, hvorefter de beder mig om at prøve igen og løsne lidt i skruerne - Det gjorde vi også - Trods at der er fejl i produktet, så det hjalp naturligvis heller ikke. Jeg foreslår at de sender en ny"stamme" med alt tilbehør (Da den er defekt, hvilket jeg gjorde opmærksom på fra dag 1) - Nu er der så gået en uge igen og jeg har intet hørt fra NordicBasketball - Hvad gør man som kunde nu? Håber dette opslag kan hjælpe?! Vh en MEGET frustreret kunde!

Respuesta de Nordic Basketball
Nemt og hurtig levering (2 dage)
God oplevelse!
God og brugervenlig hjemmeside med godt udvalg. Der var hurtig afsendelse og levering. Vi er meget tilfredse meget tilfredse med vores køb:D
Hurtig levering og god kvalitet
Hurtig levering og et produkt i god kvalitet.
Hurtig levering og dejlig kundeservice
Jeg er utilfreds fordi at min pakke er forsinket
Jeg er utilfreds fordi at min pakke bliver forsinket 2 gange, første gang uden melding, Det tog et opkald fra min side før de sagde det. Anden gang skriver de en mail som ikke siger andet end hvis jeg ikke gider vente mere så annullere de ordre for mig! Jeg er skuffet fordi jeg troede det var et godt firma!!

5 stjerner🥳🥳
Jeg giver uden problemer 5 stjerner! Nemt at bestille via hjemmesiden✅
Hurtig leveringstid✅
Rigtig god kvalitet (basket taske)✅
Meget tilfreds kunde🌟🌟🌟🌟🌟
Hurtig levering 3 dage selv om det stod…
Hurtig levering 3 dage selv om det stod tasken ikke var på lager 👍👍 rimelig billig priser , alt i alt go oplevelse
Meget utilfredsstillende oplevelse
Meget utilfredsstillende oplevelse. Varen skulle være leveret inden for en uge, men jeg modtog den først efter en hel måned. Jeg har forståelse for, at der kan opstå forsinkelser, men så forventer jeg også at blive informeret undervejs – hvilket ikke skete i dette tilfælde. Jeg vil derfor ikke handle her igen og kan desværre heller ikke anbefale andre at gøre det.

Respuesta de Nordic Basketball
Mit barnebarn Albi blev MEGA glad for…
Mit barnebarn Albi blev MEGA glad for basket bold og net stander. Det blev brugt flittigt til fødselsdagen i dag, af såvel børn som voksne. Så er en morfar glad - :O)
Super fast delivery
Super fast delivery and the bag is good for the price
God info på hjemmesiden
Der var gode oplysninger om produkterne på hjemmesiden. Bestilte fredag formiddag og modtog det tirsdag.
Lidt lang leveringstid men varer som…
Lidt lang leveringstid men varer som lovet
Det var en super nem og rar oplevelse…
Det var en super nem og rar oplevelse hele vejen igennem. Fint produkt, hurtig levering. Tak <3
La experiencia Trustpilot