Nordic Basketball Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan ikke rose Nordic Basketball nok!! Alt fungerer bare perfekt - hver gang! Hurtig pakning/levering. Sød og venlig information undervejs. Og ved henvendelse utrolig hurtig response retur. Tak!... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ser ud til at der har været problemer med deres IT system og problemet er nu løst. På nuværende tidspunkt er bedømmelsen meget lav. Har ringet mere end 40 gange i løbet af en dag, men får samme beske... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mycket besviken. Jag beställde en basketställning den 21 juni, och enligt er webbplats skulle leveransen ske inom 3–4 arbetsdagar. Nu har det gått betydligt längre tid, men jag har fortfarande int... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nordic Basketball er en fed dansk butik/hjemmeside at handle Basketball udstyr. Uanset om det er fede sko, eller NBA tøj, NBA bolde eller noget helt andet, priserne er også meget fair i sær i forhold... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de vestimenta deportiva

Escrito por la empresa

Velkommen til Nordic Basketball på Trustpilot. Vi før opmærksom på at vi desværre ikke har mulighed for at invitere alle kunder til at lave en anmeldelse, da Trustpilot tager en høj betaling for invitationer. Det gør derfor at anmeldelserne ikke viser det fulde billede af vores generelle gode service. I stedet henviser vi til at se vores egne indsamlede anmedelser, både af vores mange kunders generelle oplevelse, men også af produkterne de køber. Her får ALLE vores kunder en invitation til at give os en anmeldelse. https://nordicbasketball.dk/anmeldelser

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 91% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

94 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

The order was placed on September 23rd…

The order was placed on September 23rd and was cancelled on October 6th. The item was out of stock, but the delivery time was stated as 7-10 days. 13 days passed, and when I asked when they would ship it, they replied, "Wait another week."
What are you smoking there? "It's not our fault." Remove products you don't have in stock from your website. Don't promise what you can't deliver!!! It's your fault!!!

6 de octubre de 2025

Hi

Thats right. You ordered a product that was not in stock, which is also mentioned pretty clear on the website and in you order confirmation.

And yes there has been some delays from this supplier, which is not our fault.

We didnt write "Wait another week". We write that there has been delays and it should come next week.

It was your own choose to cancel the order, after this message, which we totally understand.

Have a nice day

Best regards

Casper

Varning för detta företag

Varning för detta företag
Fick ingen orderbekräftelse.
Försökte kontakta företaget via mail/telefon och chattar men får inget svar när jag skulle få basketboll som var betald i förskott via klarna. Beställningen gjordes 12/9 2025.

3 de octubre de 2025

Hej Anette

Vi har skickat flera mejl till dig, inklusive orderbekräftelsen. Vi har svarat dig varje gång du har skrivit till oss. Så jag tror att ditt problem måste ligga i din mejladress!

Du hade beställt en vara som inte fanns i lager, som vi skulle ha beställt hem, och den skickades också till dig förra veckan.

Du kan inte nå oss via vår chatt, eftersom det är en AI-chatbot, som vi också skriver till.

Med vänliga hälsningar Casper

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra produkter till riktigt schyssta…

Bra produkter till riktigt schyssta priser. Dessutom är personalen trevlig och kunnig!! Ska snart köpa ny boll. Då vet jag vart jag ska gå!

4 de agosto de 2025

Hej!

Stort tack för din fina recension 🙏 Vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd både med våra produkter och vår service. Vi ser fram emot att hjälpa dig när det är dags för en ny boll – du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Vänliga hälsningar
Casper, NordicBasketball

Valorada con 1 estrellas sobre 5

My Hood Basketball Kurv på stander "Champion"

Bestilte en basketkurv til 3.500 (sat ned fra 5.500)
Leveringen gik som sådan ok, tog en uges tid som planlagt. Men så skulle den samles og sikke da en forfærdelig vejledning (Bemærk I skal være 4 voksne for at samle denne) Vi gik i gang, men da sidste del skulle klares - Falder der løsdele ud. Der står intet om disse del i vejledningen, så jeg forsøger at "chatte" og ringe til NordicBasketball. Det kunne man ikke! - Derfor blev vi ikke færdige (4 mænd) og jeg måtte skrive en mail i stedet for. Vi er ramt af sygdom, så telefon og chat er lukket, vil du sende billeder? Jeg sender billeder, men det er som om at JEG skal forklarer hvad der mangler (foreslog endda at de kunne ringe til producenten og få den til at fortælle præcis hvad der mangler) - Jeg fik eftersendt noget efter at have rykket (Det tog så også 1 uge) - Montererede det, men igen hjalp det intet. Nu er jeg sgu ved at være lidt frustreret og harm. Skal igen forklarer mig og sende billeder, hvorefter de beder mig om at prøve igen og løsne lidt i skruerne - Det gjorde vi også - Trods at der er fejl i produktet, så det hjalp naturligvis heller ikke. Jeg foreslår at de sender en ny"stamme" med alt tilbehør (Da den er defekt, hvilket jeg gjorde opmærksom på fra dag 1) - Nu er der så gået en uge igen og jeg har intet hørt fra NordicBasketball - Hvad gør man som kunde nu? Håber dette opslag kan hjælpe?! Vh en MEGET frustreret kunde!

3 de octubre de 2025

Hej Allan,

Tusind tak for din ærlige anmeldelse – og ikke mindst for din tålmodighed. Jeg vil gerne starte med at give en oprigtig undskyldning for den længere svartid og forløbet generelt. Vi har desværre været ramt af sygdom, hvilket har gjort vores support langsommere end normalt, men det skal selvfølgelig ikke gå ud over dig som kunde.

Jeg kan virkelig godt forstå din frustration over den besværlige samlevejledning og de udfordringer, du er stødt på undervejs. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, du skal have. Som nævnt har jeg foreslået at sende dig de nye dele, du efterspørger, så vi kan få løst problemet, og jeg følger personligt op, indtil vi har basketkurven helt på plads.

Det har været lidt svært for os helt at forstå problemet ud fra de første informationer du har givet. Men efter din seneste mail har vi dog bedre klarhed over hvor fejlen ligger, en fejl som vi øvrigt aldrig før har set på denne model.

Tak igen for din tålmodighed og for at dele din oplevelse – det hjælper os til at blive bedre.

Mvh
Casper, NordicBasketball

God oplevelse!

God og brugervenlig hjemmeside med godt udvalg. Der var hurtig afsendelse og levering. Vi er meget tilfredse meget tilfredse med vores køb:D

20 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg er utilfreds fordi at min pakke er forsinket

Jeg er utilfreds fordi at min pakke bliver forsinket 2 gange, første gang uden melding, Det tog et opkald fra min side før de sagde det. Anden gang skriver de en mail som ikke siger andet end hvis jeg ikke gider vente mere så annullere de ordre for mig! Jeg er skuffet fordi jeg troede det var et godt firma!!

11 de septiembre de 2025

Hej Lea

Jeg tror der er noget du har misforstået. For den vare du har bestilt er jo en bestillingsvare med 5-10 hverdage før vi kan afsende den herfra.

I morgen er det 10 hverdage siden, og der forventer vi bestemt at have dine ting klar til afsendelse.

Så jeg forstår ikke helt hvad du mener med forsinkelser?

Det er korrekt at vores system automatisk udsender en email, hvis det er tæt på ikke at kunne lade sig gøre, for at oplyse om en evt. forsinkelse.

Du får det til at lyde så hårdt som du skriver det, men vi skriver jo faktisk i en sød og venlig tone at vi beklager forsinkelsen, om man vil have et alternativt produkt, og hvis man ikke kan vente længere om man ønsker at annullere ordren, hvilket vi har fuld forståelse for.

Vi skriver intet om at "så annullere vi din ordre", så synes lige du skal læse din mail igen, inden du fyre ting af her på Trustpilot, det synes vi absolut ikke er fair på nogen måder.

Men det er naturligvis altid det letteste at sige det er vores skyld :)

Anyways, jeg regner med vi har dine varer i morgen, og får den sendt afsted det, som lovet!

God aften

Rigtig god kvalitet (basket taske)✅
Meget tilfreds kunde🌟🌟🌟🌟🌟

5 de septiembre de 2025

Meget utilfredsstillende oplevelse

Meget utilfredsstillende oplevelse. Varen skulle være leveret inden for en uge, men jeg modtog den først efter en hel måned. Jeg har forståelse for, at der kan opstå forsinkelser, men så forventer jeg også at blive informeret undervejs – hvilket ikke skete i dette tilfælde. Jeg vil derfor ikke handle her igen og kan desværre heller ikke anbefale andre at gøre det.

9 de agosto de 2025

Hej Mohammad

Jeg beklager naturligvis den lange leveringstid,det sker desværre få gange at varer er midlertidigt udsolgt fra vores leverandører.

Jeg undre mig dog over du skriver du intet har hørt. Vi har et automatisk system sat op til at skrive ud til kunder, hvis den oplyste leveringstid ikke kan overholdes.

Vi forstår til fulde at det er nødvendigt med en opdatering hvis noget er forsinket.

Vi er kun interesseret i at levere den bedste service overfor vores kunder. Hvorfor det også lyder mærkeligt hvis ikke du set nogen besked fra os.

Der kan naturligvis ske tekniske fejl, og mails ende i spam osv.

Man er altid velkommen til at kontakte os hvis man undre sig over hvor ens ordre bliver af, så undersøger vi det straks og vender tilbage med et konkret svar.

Håber det giver mening, og du har mod på at prøve os på et andet tidspunkt. Vi gør i hvert fald vores bedste,da vi på ingen måder er interesseret i at have utilfredse kunder. Det er der ingen fremtid i for os. 🙂

Synes i øvrigt 1 stjerne er lige hårdt nok hvis det begror på en fejl. Men det må vi jo tage med os i bagagen. 🎒

Mvh Casper

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.