Nordic Basketball Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan ikke rose Nordic Basketball nok!! Alt fungerer bare perfekt - hver gang! Hurtig pakning/levering. Sød og venlig information undervejs. Og ved henvendelse utrolig hurtig response retur. Tak!... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ser ud til at der har været problemer med deres IT system og problemet er nu løst. På nuværende tidspunkt er bedømmelsen meget lav. Har ringet mere end 40 gange i løbet af en dag, men får samme beske... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mycket besviken. Jag beställde en basketställning den 21 juni, och enligt er webbplats skulle leveransen ske inom 3–4 arbetsdagar. Nu har det gått betydligt längre tid, men jag har fortfarande int... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nordic Basketball er en fed dansk butik/hjemmeside at handle Basketball udstyr. Uanset om det er fede sko, eller NBA tøj, NBA bolde eller noget helt andet, priserne er også meget fair i sær i forhold... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de vestimenta deportiva

Escrito por la empresa

Velkommen til Nordic Basketball på Trustpilot. Vi før opmærksom på at vi desværre ikke har mulighed for at invitere alle kunder til at lave en anmeldelse, da Trustpilot tager en høj betaling for invitationer. Det gør derfor at anmeldelserne ikke viser det fulde billede af vores generelle gode service. I stedet henviser vi til at se vores egne indsamlede anmedelser, både af vores mange kunders generelle oplevelse, men også af produkterne de køber. Her får ALLE vores kunder en invitation til at give os en anmeldelse. https://nordicbasketball.dk/anmeldelser

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 91% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

94 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Alt gik rigtigt nemt

Alt gik rigtigt nemt. Jeg var kommet til at vælge den forkærte afhentnings sted, men efter jeg skrev til dem fiksede de det rigtig hurtigt.

5 de agosto de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

langsome

Der står, at der er 2 hverdages leveringstid, men efter jeg har bestilt, får jeg en e-mail med en leveringstid på 10 hverdage.. what!

22 de julio de 2025

Respuesta de Nordic Basketball

Hej, det er lidt svært lige at vide hvem du er? :)

Men man kan altid se aktuel leveringstid på hver enkelt produkt, det er præcis den samme som står i din ordrebekræftelse. Så måske du har overset det?

Det er korrekt vi skriver i toppen 1-3 dages leveringstid, men det er naturligvis kun på lagervarer, og altså ikke bestillingsvare, som jeg tænker er det du har bestilt?

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Elendig service

Elendig service. Jeg har bestilt en basketballstander som gave. Jeg får odrebekræftelse og nogle dage efter det en anmodning om feedback på leverancen.

Men pakken får jeg ikke. De har afsluttet ordren uden at levere varen.

Da jeg tager kontakt, får jeg link til pakkesporing og kan se at der står at fragtfirmaet har forsøgt at levere pakken en bestemt dag. Den dag var jeg hjemme hele tiden. Jeg har ikke fået notits om dette eller noget andet tracking på pakken. Da jeg kontakter fragtfirmaet, viser det sig at leverandøren har tastet forkert adresse ind, så pakken er ikke kommet til vores dør, men et andet sted. Nu ligger pakken på fragtlageret og vi er nødt til selv at hente den, for at få den idag, da vi skal bruge den som gave i morgen tidlig. Ikke en god oplevelse.

Opdatering: Efter denne anmeldelse, modtager jeg en mail med følgende indledning:

"Hej Pernille

Det er sgu lidt svært at gide at hjælpe dig, efter den smøre du kom med på Trustpilot må jeg indrømme... "

Det er spøjst, når virksomheder beder kunder om feedback, og når de så ikke får den feedback, de håbede på, så har de ikke lyst til at hjælpe kunden i mål.

Jeg betalte i øvrigt 250kr for en fragt, som jeg ikke fik, da jeg endte med selv at hente varen efter 22 dage fra bestilling. Havde jeg valgt genlevering, var varen kommet til den forkerte adresse for 2. gang, så den løsning havde ikke virket.

4 de agosto de 2025

Hej Pernille

Synes egentlig vi har haft en god dialog over mail både i fredags og i dag, hvor jeg har brugt megen af min tid på at få det til at lykkes med denne pakke.

Det er naturligvis mega ærgerligt, at vores leverandør lige har fået sat en tastefejl i husnummeret, som har gjort at leveringen blev kaos.

Men at kalde det dårlig service, når der er tale om en menneskelig fejl, som sker 1 ud af 10000 gange, det synes jeg måske er lige er i overkanten.

Synes som sagt tværtimod, jeg har gjort alt hvad jeg kunne for at sørge for pakken kom frem til dig.

Og lige for at pointere det, så var det din egen beslutning at vælge at hente den hos fragtfirmaet, ikke min.

Men håber i bliver glade for produktet uanset hvad.

Mvh Casper

Så får ud også lige en opdatering herfra :D

Nu har du jo rettet din trustpilot et par gange, så nu ved andre eventuelle kunder ikke hvad du oprindeligt havde skrevet. Så det er jo fantastisk.

Og ja selvfølgelig er det ikke spor motiverende at levere en god service overfor en kunde der allerede går på Trustpilot inden sagen er færdig. Det er jo bare afpresning, og det gider vi ikke finde os i hos Nordic Basketball.

Vi slutter den herfra.

Hurtig Levering…

Hjemmesiden var god, og betalingen var nemt fikset, men det var dog leveringstiden der slog mig omkuld. På hjemmesiden stod der, at den var eftertragtet, og man skulle regne med 5-10 dages levering. Allerede efter 36 timer havde jeg fået en mail om, at den var leveret. Jeg har nu været stamkunde hos NB i ca 2 år og fortryder det bestemt ikke.

17 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har handlet med dem flere gange og…

Vi har handlet med dem flere gange og har aldrig haft problemer.

10 de julio de 2025

Hej Claus

Der er faktisk en naturlig årsag til at vi er nødt til at trække pengene med det samme, når det er bestillingsvare.

Det skyldes simpelthen at vi kun må reservere en betaling i 8 dage. Som du her skriver er der varer der er undervejs i 2-3 uger, hvor det derfor vil være umuligt at hæve betalingen på kundens kort. Og så bliver det først bøvlet for både os og kunderne.

Bestiller man varer der er på lager hos os, så hæver vi også først betalingen når ordren er pakket.

Håber det giver mening 🙂

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.