Nordic Basketball Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan ikke rose Nordic Basketball nok!! Alt fungerer bare perfekt - hver gang! Hurtig pakning/levering. Sød og venlig information undervejs. Og ved henvendelse utrolig hurtig response retur. Tak!... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ser ud til at der har været problemer med deres IT system og problemet er nu løst. På nuværende tidspunkt er bedømmelsen meget lav. Har ringet mere end 40 gange i løbet af en dag, men får samme beske... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mycket besviken. Jag beställde en basketställning den 21 juni, och enligt er webbplats skulle leveransen ske inom 3–4 arbetsdagar. Nu har det gått betydligt längre tid, men jag har fortfarande int... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nordic Basketball er en fed dansk butik/hjemmeside at handle Basketball udstyr. Uanset om det er fede sko, eller NBA tøj, NBA bolde eller noget helt andet, priserne er også meget fair i sær i forhold... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de vestimenta deportiva

Escrito por la empresa

Velkommen til Nordic Basketball på Trustpilot. Vi før opmærksom på at vi desværre ikke har mulighed for at invitere alle kunder til at lave en anmeldelse, da Trustpilot tager en høj betaling for invitationer. Det gør derfor at anmeldelserne ikke viser det fulde billede af vores generelle gode service. I stedet henviser vi til at se vores egne indsamlede anmedelser, både af vores mange kunders generelle oplevelse, men også af produkterne de køber. Her får ALLE vores kunder en invitation til at give os en anmeldelse. https://nordicbasketball.dk/anmeldelser

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 91% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

94 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

3 billige og gode bolde, med 6 ugers leveringstid

Jeg bestilte 3 beachvolleybolde 28 april, der bliver leveret efter ca. 6 uger 11juni. jeg får stort set kun information i sagen efter jeg henvender mig.
Lidt proaktiv kommunikation ville have været klædeligt.
Men FANTASTISK produkt lige det jeg havde brug for. og til en god pris samtidig.
jeg vil da helt sikkert se hvad de har næste gang jeg skal købe en bold.

11 de junio de 2025

Basketball Nordic

Jeg kunne rigtig godt lide at handle hos basketball Nordic, fordi at de har det basketballudstyr jeg har brug for til min træning. Desuden er det forholdsvis billigt at handle hos jer, og der er en mega hurtigt og skarp levering, det er mega fedt.

12 de junio de 2025

Jeg ærgrer mig kun over

Jeg ærgrer mig kun over, at Nordic Basketball ikke forhandler andre fornødenheder, for den hastighed hvormed min bestilling blev leveret, ville jeg ønske kunne overføres til alle mine internet bestillinger.

8 de junio de 2025

Perfekt

Fede produkter og nem og overskuelig hjemmeside. Havde godt udvalg af det jeg søgte. Leveringen og produkterne var i top!

7 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service og hurtigt svar når…

Super god service og hurtigt svar når jeg skrev til kundeservice.
Fik et par shorts i forkert str. De rigtige shorts kom dagen efter jeg skrev med Camilla om fejlen.
Ikke sidste gang jeg køber her til min mand 😊

3 de junio de 2025

Sko til tiden

Sko til tiden - små i størrelse (burde nok have været oplyst), men så overtog junior dem - fantastisk god pris

13 de mayo de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

God og venlig service

Super god og venlig service - dog må I gerne sige videre til My Hood at deres samlevejledning er mere end almindeligt elendig - som i helt ubrugelig

16 de mayo de 2025

Anbefalingsværdig hjemmeside

God overskuelig hjemmeside med godt og varieret udvalg og ikke mindst gode priser.
Fantastisk leveringstid, - varen sendt samme dag som ordren blev afgivet. Bestemt ikke sidste gang jeg handler på denne side.

19 de mayo de 2025

Altid fantastisk service

Hos Nordic Basketball får man altid fantastisk kundeservice og hurtig betjening. Selvom nogle varer ikke er lagervarer, bliver leveringstiden altid overholdt og der er god information fra shoppens side, hele vejen igennem.
Gode produkter til fornuftige priser og super service.

8 de mayo de 2025

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.