Jeg kan ikke rose Nordic Basketball nok!! Alt fungerer bare perfekt - hver gang! Hurtig pakning/levering. Sød og venlig information undervejs. Og ved henvendelse utrolig hurtig response retur. Tak!... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ser ud til at der har været problemer med deres IT system og problemet er nu løst. På nuværende tidspunkt er bedømmelsen meget lav. Har ringet mere end 40 gange i løbet af en dag, men får samme beske... Ver más
Mycket besviken. Jag beställde en basketställning den 21 juni, och enligt er webbplats skulle leveransen ske inom 3–4 arbetsdagar. Nu har det gått betydligt längre tid, men jag har fortfarande int... Ver más
La empresa ha respondido
Nordic Basketball er en fed dansk butik/hjemmeside at handle Basketball udstyr. Uanset om det er fede sko, eller NBA tøj, NBA bolde eller noget helt andet, priserne er også meget fair i sær i forhold... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Velkommen til Nordic Basketball på Trustpilot. Vi før opmærksom på at vi desværre ikke har mulighed for at invitere alle kunder til at lave en anmeldelse, da Trustpilot tager en høj betaling for invitationer. Det gør derfor at anmeldelserne ikke viser det fulde billede af vores generelle gode service. I stedet henviser vi til at se vores egne indsamlede anmedelser, både af vores mange kunders generelle oplevelse, men også af produkterne de køber. Her får ALLE vores kunder en invitation til at give os en anmeldelse. https://nordicbasketball.dk/anmeldelser
Información de contacto
Glasmagervej 13, 4684, Holmegaard, Dinamarca
- info@nordicbasketball.com
- nordicbasketball.com
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 91% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super nemt med bestilling på…
Super nemt med bestilling på hjemmesiden, hurtig levering og varen som ønsket. Vil anbefale denne webshop.
Fantastic company with super fast…
Fantastic company with super fast delivery. Great price and service, thanks
NB er altid hurtige til at sende og…
NB er altid hurtige til at sende og super gode i deres kundeservice.
10/10!
Har handlet der en del gange nu
Har handlet der en del gange nu, og er altid glad og tilfreds med mine køb, altid hurtig levering
Perfekt
Dejlig hurtig ekspedition, afgav bestilling søndag, modtog varen tirsdag. God information om forsendelse (Track & trace).
God service og hurtig levering, forkert størrelse bold
God service og hurtig levering, men ham jeg snakkede med på hjemmesiden anbefalede mig en boldt som var str 7 ifølge hjemmesiden, da jeg så modtager bolden viser den sig at være str 6.

Respuesta de Nordic Basketball
manglende levering Indtil videre har jeg kun modtaget en…
Indtil videre har jeg kun modtaget en bold skønt jeg primært bestilte en kurv /stander til haven. Bolden er sikkert ok. Men ingen info in levering af stativet..

10/10
Jeg bestilte for første gang hos Nordic Basketball og det var en rigtig god oplevelse. Bestilte onsdag aften og modtog pakken fredag morgen. 10/10 produkt. Kan anbefale

produkt med fejl
det produkt jeg har modtaget er fejlbehæftet, efter henvendelse til Nordic Basketball har jeg endnu ikke hørt deres kommentar efter 5 dage :-(
Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside.
-ofte gode tilbud, let at bestille samt hurtig levering.
God kundeservice og hurtig levering
God kundeservice og hurtig levering - tilfreds:)
Super god og hurtig ekspedition
Super god og hurtig ekspedition.
En vare var udsolgt og de tog hurtig hånd om det og sendte derefter en ny ordrebekræftelse.
Straks derefter sendte de kvit på forsendelse. 👍
Spot on pasform
Jeg synes altid det er skidesvært at vælge basketstøvler online. Men da jeg fandt Nordic Basketball synes jeg det gav ro i maven og deres beskrivelse af pasform var spot on. Det giver også ro i maven, at det er let at sende tilbage, hvis man ikke kan passe skoen. Sidst men ikke mindst, så vil jeg altid gerne støtte en dansk butik. Jeg vil med sikkerhed handle her igen.
God kommunikation og villighed til at…
God kommunikation og villighed til at hjælpe. Leveringen kom hurtigt :D
Jeg fik en rabat code med til 100 kroner og bolden kom rigtig hurtigt.
Fup firma??? Dårlig oplevelse… køb ikke.
Bestilte den 5. Fik af vide at den ville blive sendt hjem og det ville tage 7-10 dag. Nu har jeg ventet 15 og har ikke hørt fra dem. De tog pengen dagen efter og har ikke fået et ordre nummer eller noget.
Opdatering - det er sjovt at der bliver skrevet at jeg har skrev min mail forkert. Da jeg gennem hele forløbet har modtaget spam mails om at muligt jeg skal købe men ikke det jeg har bestilt. Utrolig dårlig kundeservice at skyde skylden på kunden når man selv har lavet en fejl. Og nu har jeg fået annulleret min ordre grundet deres fejl.

God og hurtig levering
God og hurtig levering - altid god service.
La experiencia Trustpilot