Nordic Basketball Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan ikke rose Nordic Basketball nok!! Alt fungerer bare perfekt - hver gang! Hurtig pakning/levering. Sød og venlig information undervejs. Og ved henvendelse utrolig hurtig response retur. Tak!... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ser ud til at der har været problemer med deres IT system og problemet er nu løst. På nuværende tidspunkt er bedømmelsen meget lav. Har ringet mere end 40 gange i løbet af en dag, men får samme beske... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mycket besviken. Jag beställde en basketställning den 21 juni, och enligt er webbplats skulle leveransen ske inom 3–4 arbetsdagar. Nu har det gått betydligt längre tid, men jag har fortfarande int... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nordic Basketball er en fed dansk butik/hjemmeside at handle Basketball udstyr. Uanset om det er fede sko, eller NBA tøj, NBA bolde eller noget helt andet, priserne er også meget fair i sær i forhold... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de vestimenta deportiva

Escrito por la empresa

Velkommen til Nordic Basketball på Trustpilot. Vi før opmærksom på at vi desværre ikke har mulighed for at invitere alle kunder til at lave en anmeldelse, da Trustpilot tager en høj betaling for invitationer. Det gør derfor at anmeldelserne ikke viser det fulde billede af vores generelle gode service. I stedet henviser vi til at se vores egne indsamlede anmedelser, både af vores mange kunders generelle oplevelse, men også af produkterne de køber. Her får ALLE vores kunder en invitation til at give os en anmeldelse. https://nordicbasketball.dk/anmeldelser

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 91% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

94 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fra bestilling til modtaglse tog 3 dage…

Fra bestilling til modtaglse tog 3 dage og må sige jeg bestilte en lørdag så hatten at for det hurtige arbejde.👍🏼

10 de marzo de 2025

Respuesta de Nordic Basketball

Hej Mikkel, mange tak for de flotte ord.

Vi bestræber os virkelig på at få sendt alle ordre der kan komme afsted samme dag, eller næstkommende hverdag.

Så dejligt det bare spillede for din ordre!

Rigtig god dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og god kundeservice

Hjemmesiden var super fin at finde rundt på, så ikke det store der. Det eneste, der var en smule forvirrende, var størrelserne, men det er vel bare modellen, der måske er en smule mindre, end den jeg typisk bruger, så det skal man lige være obs. på! (Står dog også under guiden til hvordan man målet størrelse).
Ellers var Casper i kundeservice super flink til at hjælpe.
Jeg fik mails løbende ift status for pakken, og der var super kort leveringstid (2 dage ca.), hvilket var et stort plus.
Jeg kan helt klart anbefale hjemmesiden, og kommer sikkert også selv til at købe derfra i fremtiden.

14 de febrero de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

15 € pauschaler Rückversand

Schuhe kamen zwar schnell, gingen allerdings umgehend zurück. 15 € pauschal Rückversand durch Kunden zu tragen. Erstattung oder Infos dazu nach einem Monat noch nicht erhalten.
Würde nicht wieder dort einkaufen.

16 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Der blev købt julegaver i december men…

Der blev købt julegaver i december men da min søn fik dubletter sende vi den ene pakke tilbage men kunne ikke få penge tilbage da der var gået mere end 14 dage
Kunne kun få gavekort
De fleste butikker har lang ombytningstid hvor man også kan få pengene tilbage når der gælder julegaver

5 de diciembre de 2024

Hej Sune

Forstår ikke helt din anmeldelse. Der er som loven siger 14 dages fuld returret og pengene tilbage. Derefter har vi faktisk ikke pligt til mere.

Men da vi gerne vil yde en fin service overfor vores kunder, herunder julegaveindkøb, så har vi tilbudt at man kan ombytte eller som i dit tilfælde modtage et gavekort/tilgodebevis hvis man overskrider de 14 dage. Så man kan købe noget andet nu eller senere.

Det er naturligvis meget forskelligt hvad butikker tilbyder, men de shops vi selv benytter er disse regler de mest anvendte. Hvorfor vi også har valgt at gøre det samme.

Men synes ikke det er fair at give os 1 stjerne bare fordi du ikke synes om vores ombytningsregler, som faktisk er mere end efter bogen!

VILKEN SERVICE!

Jag skrev och reklamerade en basketboll som hade ett fabrikationsfel. Fick svar SAMMA KVÄLL, vid 8-tiden. Ny boll skickas nästa morgon. VILKEN SERVICE!!!
Det kallar jag ett seriöst företag!

23 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det er 10 dage siden jeg har bestilt en…

Det er 10 dage siden jeg har bestilt en basketball til et bball forløb her på vores skole. Den er købt med EAN, så jeg har forståelse for at der måske skal trækkes et par dage fra. Så lad os sige 8 dage, og vi har stadig ikke modtaget vores basketball. Vores forløb starter idag, så der er en masse skuffede elever.
Nordic basketball’s kundeservice vindue er utrolig smalt, 11-13 eller lign. Men selv i åbningstiderne tager de ikke deres telefon. Jeg synes at det er får dårligt at de ikke kan levere på 8-10 dage, nu hvor de fleste firmaer kan sende samme aften man bestiller, og man får sin vare dagen efter. Gør det bedre.

Hej Casper,

Jeg er rimelig sikker på at jeg bestilte en bold som var på lager. Så det tror jeg umiddelbart ikke er udfordringen.
Og jeg kan se i vores pakkerum at den stadig ikke er kommet, så nu nærmer vi os dag nr. 10. Og der er efter at jeg har trukket et par dage fra pga. faktura betaling (som skete prompte)

Så mit spørgsmål er bare. Hvornår kommer vores bold?

15 de enero de 2025

Hej Jens

Er først fremmest ked af at du stod uden en bold i dag, og forstår din frustation.

Men hvis jeg lige skal prøve at forsvare os selv lidt.

1) Du har bestilt en bestillingsvare med 5-10 dages leveringstid, som først bliver bestilt når der er betalt. Der er stadig nogle dage at gå på.

2) Vi tager alle de telefonopkald vi kan i åbningstiden, og den ringer rigtig meget, så derfor kan der desværre godt være nogle opkald som ikke når i gennem.

3) Vi har en online chat, og email service vi besvare hver eneste dag hvis man ikke kan komme i gennem. Vi anbefaler generelt vores email, da vi nemmest og hurtigst kan hjælpe så mange som muligt hver dag.

Vi kunne nemt have foreslået dig et andet tilsvarende produkt, hvis du havde en skarp deadline og havde oplyst os om dette, så det er virkelig ærgerligt du lader det her gå 100% udover os.

Vi sender alle lagervarer fra dag-til-dag, så hvis det var vigtigt med bold i dag, så skulle du have valgt en bold vi havde på lager.

Tilfreds farmor.

Et 6 årig piges juleønske om et basketbold blev gjort til en nem jagt ved jeres website. Et ukendt sports område for mig var ingen forhindring for at vælge hurtigt varen. Leveringen var upåklageligt. Alt i alt en god oplevelse. Tiden vil vise om gaven lever op til forventning.

17 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har købt en Mini Hoop Gold ophæng…

Jeg har købt en Mini Hoop Gold ophæng til mit barnebarn, som jeg har modtaget.
Jeg har købt en ekstra bold 65 kr og pumpe 49 kr .
Kan se det er incl i prisen 349 kr.
Så jeg vil gerne have et ekstra sæt eller pengene for bold og pumpe tilbage.
På forhånd tak 🙏🏽
Alice Kalsgaard

12 de diciembre de 2024

Hej Alice

Jeg har forsøgt at sende dig en mail.

Jeg må desværre indrømme jeg ikke helt forstår hvad du mener. Eller hvad du er utilfreds med. Så hører meget gerne fra dig.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi ParaSport Aabenraa har lagt en ordre…

Vi ParaSport Aabenraa har lagt en ordre d.14.11.2024 på kr.5666,00 der er bare aldrig dukket nogen varer op. Trods flere samtaler. Og lovning om at ringe tilbage , sker der ikke noget. Så kan ikke tilslut mig at der er god service.

14 de noviembre de 2024

Hej Keld

Kan kun beklage. Det er min fejl 100%.

Jeg lovede at vende tilbage når jeg havde hørt fra vores leverandør, det trsk desværre ud med at få et svar fra dem.

Og da det så blev en hektisk fredag glemte jeg fuldstændig at give besked videre til dig.

Varerne blev sendt i går fredag, og er hos jer på mandag.

Igen beklager virkelig meget. Det er svært at holde styr på det hele midt i en travl december hvor få ting desværre glipper i farten.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.