Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Szybka wysyłka, uczciwe ceny, bardzo szybki zwrot pieniędzy po zwrocie nieużywanego produktu. Czasami kupowałem części w North po okazyjnych cenach, polecam.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Traktują zamienniki jako części eksploatacyjne i z tego powodu odmawiają wymiany części lub zwrotu pieniędzy za wadliwe produkty. Celowe utrudnianie reklamacji. Podczas procesu zamówienia i po zamów... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de componentes y repuestos electrónicos
  2. Proveedor de repuestos de electrodomésticos
  3. Tienda de electrodomésticos
  4. Tienda de electrónica
  5. Tienda de TV

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Największy i najlepszy sklep z częściami do urządzeń AGD i RTV. Szybka i tania wysyłka. Zapraszamy do zakupów!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,1

Todas las opiniones

21 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Szybka wysyłka, uczciwe ceny

7 de julio de 2026

Sto procent satysfakcji

Kilka części zamiennych zamówiłem i wszystko było idealnie. Najszersza oferta w polskich internetach. Nic, tylko zamawiać i naprawiać, wymieniać, reperować...

15 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jedna z nielicznych w Polsce firm która…

Jedna z nielicznych w Polsce firm która poprzez swoją działalność chroni środowisko. Zamówiłem, zapłaciłem i po małych perturbacjach otrzymałem w terminie zamówioną szufladę ,świetnie zabezpieczoną na czas transportu. Firmę tworzy Team branżowych specjalistów,służą pomocą, ale klient też powinien wiedzieć co zamawia.

12 de junio de 2026

Solidny sklep

Kupiłam część do starego robota kuchennego. Niestety nie pasowała. Uwzględniono moją reklamację i po odesłaniu produktu natychmiast był przelew na konto i faktura korygująca. Cały czas był kontakt z bardzo sympatyczną panią. Polecam sklep north.pl!

30 de abril de 2026

Great Service

I made an order through Inpost before I read any reviews. So after reading the reviews, I did get a little worried. I contacted the company and asked would it be sent out today. The reply was like under 15 minutes. Sure enough I received notices from Inpost that a parcel was been prepared. The next day in the morning I received item. They also included a return label in case of problems. On the whole it was a great service I am very pleased with the way it all went. Not one problem. I would recommend on my experience for sure.

29 de abril de 2026

Firma niewiarygodna

Przed zamówieniem części do zmywarki zadzwoniłem z pytaniem czy jest ona dostępna. Potwierdzono dostępność w magazynie i czas dostawy 2 tygodnie. Niestety było to zwykłe kłamstwo. Po upływie terminu dostawy ciągłe maile typu część niedostępna w magazynie, czas dostawy nieokreślony.

13 de abril de 2026

Piekarnik Samsung Dual Cook szybka zewnętrzna

Zamówiłam u nich fragment drzwiczek do piekarnika Samsung. Sama firma Samsung i ich "cudowny" serwis zaproponowali naprawę w cenie nowego piekarnika, więc cieszę się że trafiłam na firmę która nie żeruje na naiwności ludzkiej. Sama część przyszła błyskawicznie. Wszystko pasuje idealnie. Piekarnik działa jak nowy :)

27 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Traktują zamienniki jako części…

Celowe utrudnianie reklamacji.
Podczas procesu zamówienia i po zamówieniu nie spotkałem się z opcją recenzji/oceny zamówionej części. Podejrzewam fałszywe opinie na stronie produktu.

18 de marzo de 2026

Utrudniają i komplikują reklamację

Utrudniają i komplikują reklamację. Chcą zdjęć i udokumentowania pomiarów części, którą sami sprzedali, do tego zdjęć i pomiarów części oryginalnej, której nie mam obowiązku posiadać. Kuriozum totalne.

10 de marzo de 2026

Polecam 👌😊

Jesteśmy świeżo po zakupach w tym sklepie internetowym.
Części przyszły na drugi dzień roboczy od złożenia zamówienia, a to bardzo istotne w przypadku części do pralki.
Wszystko zabezpieczone i zapakowane solidnie.
Części nowe, wszystko zgodnie z opisem.

9 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zamawiałem od nich dużo części do…

Zamawiałem od nich dużo części do ekspresów niestety 2 ostatnie zamówienia pod rząd najpierw elektrozawory przysłane uszkodzone teraz pompa wody i odbijam się z nimi z reklamacjami. Nic już od nich nie zamówie to był ostatni raz szkoda mojego czasu.

6 de marzo de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Zakupy

Trochę zamówiłem z tego sklepu i nie miałem większych zastrzeżeń oprócz czasem już używanego produktu którego nie reklamowałam bo był sprawny. Teraz niestety moja reklamacja nie została uznana z uwagi na termin zgłoszenia mimo tego że towar nie był kompatybilny. Trudno. Lecz co jest niedopuszczalne moim zdaniem to fakt że opinie są nierzetelne pisane przez boty lub przez samych pracowników. Nie ma możliwość napisania własnej opinii.

22 de febrero de 2026

Młynek do ekspresu Delonghi

Młynek do ekspresu Delonghi zakupiony o godz. 16.20 dotarł następnego dnia na południe Polski i o g. 12.00 już można było pić pyszną kawkę. Serdecznie dziękuję za błyskawiczną wysyłkę i polecam ten sklep. Tak kupować to prawdziwa radość. Pozdrawiam i życzę samych sukcesów!

30 de octubre de 2025

Brak zwrotów

Kupiłem uszczelkę do lodówki ale przez pomyłkę zamiast do zamrażarki to do lodówki. Pomimo informacji telefonicznej że będę mógł zwrócić towar po wypełnieniu formularzy dostałem emaila odmownego. Firma tłumaczy ze jeżeli ktoś kupił towar na fakturę to nie ma zwrotów Jakaś kpina.

23 de octubre de 2025

Nietypowe, specjalne zamowienie

Zamawiałem nietypową uszczelkę do lodówki Sharp. Miała być za 2 tygodnie - była po tygodniu. Bałem się, że nie będzie czarnej - była zgodnie z prośbą. Świetnie zapakowana, gotowa do montażu. I cudowny kontakt z obsługą klienta. Polecam!

24 de septiembre de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.