Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jedna z nielicznych w Polsce firm która poprzez swoją działalność chroni środowisko. Zamówiłem, zapłaciłem i po małych perturbacjach otrzymałem w terminie zamówioną szufladę ,świetnie zabezpieczoną na... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Trochę zamówiłem z tego sklepu i nie miałem większych zastrzeżeń oprócz czasem już używanego produktu którego nie reklamowałam bo był sprawny. Teraz niestety moja reklamacja nie została uznana z uwagi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Szybka wysyłka, uczciwe ceny, bardzo szybki zwrot pieniędzy po zwrocie nieużywanego produktu. Czasami kupowałem części w North po okazyjnych cenach, polecam.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Traktują zamienniki jako części eksploatacyjne i z tego powodu odmawiają wymiany części lub zwrotu pieniędzy za wadliwe produkty. Celowe utrudnianie reklamacji. Podczas procesu zamówienia i po zamów... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de componentes y repuestos electrónicos
  2. Proveedor de repuestos de electrodomésticos
  3. Tienda de electrodomésticos
  4. Tienda de electrónica
  5. Tienda de TV

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Największy i najlepszy sklep z częściami do urządzeń AGD i RTV. Szybka i tania wysyłka. Zapraszamy do zakupów!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,1

Todas las opiniones

21 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Artykuł z czasem realizacji około 5 tygodni, po upływie kilku miesięcy nadal nie dotarł. Obsługa nie jest w stanie potwierdzić terminu realizacji zamówienia, przekłada je z miesiąca na miesiąc, aż w końcu przestaje się komunikować, chyba, że inicjatywa wychodzi od klienta. Dodatkowo, nie jest w stanie ocenić dopasowania zamiennika, mimo podania szczegółowych informacji wymaganych do potwierdzenia dopasowania. Odpowiedź "powinien pasować", sprzeczna z dostępnym na stronie porównaniem części zamiennych vs posiadany sprzęt, jest conajmniej nieprofesjonalna, zwłaszcza po deklaracji potwierdzenia po podaniu niezbędnych danych posiadanego sprzętu. Sklep będę omijać z powodu żenującego poziomu obsługi klienta.

18 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Firma nie widzi problemu w źle…

Firma nie widzi problemu w źle działającym systemie. Stwierdzają że wszystko jest ok a pracownikowi zdjęcie się nie zaczytało to wysłał to co się zaczytało a że nie pasuje to klient się czepia. Ręce opadają zero refleksji, wysyłamy co mamy pod ręką może nie odeśle może się nie będzie chciało

28 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fatalna jakość obsługi utrudnianie zwrotu

Dopóki wszystkie części się zgadzały byłem zadowolony. Problem pojawił się w momencie, w którym część wyszukana za pomocą wyszukiwarki dostępnej na stronie okazała się nie pasować. O ile sam fakt że pomyłka może się przydarzyć jest dla mnie do zaakceptowania o tyle sposób obsługi i rozpatrywania zgłoszenia jest poniżej wszelkich norm obsługi klienta.

Reklamacja złożona została w dn. 12.02.2025 r. po g. 16. Od 14-go do 20-go lutego wielokrotnie prosiłem o informacje w jaki sposób mogę dokonać zwrotu. Pani Małgorzata nie odpowiadała na moje pytanie, a dopytywała o coraz to nowsze rzeczy, rzekomo w celu rozpatrzenia słuszności reklamacji i oceny czy za zwrot powinienem zapłacić ja czy pokryje go firma.
Ostatecznie zostałem poproszony o przesłanie zdjęcia tabliczki znamionowej z urządzenia bez podania jakichkolwiek informacji w jaki sposób mam ją przesłać (w czacie nie dało się dodać zdjęcia). Odesłałem taką informację, podając również dane z tabliczki.

Dopiero 24 go lutego otrzymałem informację w jaki sposób mogę zwrócić towar na własny koszt a wszystkie dotychczasowe odpowiedzi i pytanie "w jaki sposób przesłać zdjęcie" zostało zapomniane / wyrzucone w kosz.
Po zwróceniu na to uwagi 25-go otrzymałem odpowiedź, że sprawa nie została wyjaśniona ponieważ nie otrzymała Pani dane o które prosiła (a które to zamieściłem w wiadomości dn. 20.02.2025 r. wraz z informacją, że nie mam jak dodać zdjęcia więc przesyłam dane z tabliczki).

1. Rozmowa z pozycji siły (brak udzielania odpowiedzi na zadane pytanie, opieszałość, oraz arogancka postawa)
2. Czas od momentu złożenia reklamacji (zapytania w jaki sposób dokonać zwrotu) do momentu uzyskania informacji na pytanie - 12 dni. Zdecydowanie nie do zaakceptowania - sprawę można było załatwić przy pierwszym podejściu ew. wykonać szybki telefon i rozwiązać problem.
3. Ignorowanie prawa do zwrotu towaru i unikanie odpowiedzialności za błędy w wyszukiwarce i propozycjach jakie podaje
4. ignorowanie wszelkich pozostałych pytań, brak udzielania odpowiedzi, udzielanie ich wybiórczo tylko na część treści

Od czasu pierwszego zamówienia i pomocy w doborze niezbędnej części przez kilka lat polecałem Państwa jako świetne rozwiązanie niemal każdego problemu ze sprzętem. Po ostatnim doświadczeniu będę odradzał jakikolwiek kontakt i styczność.

25 de febrero de 2025

Półka

Kupiłam półkę do lodówki, przyszła niepasująca, proces rozpatrywania reklamacji trwał 6 tygodni, przez brak odpowiedzi z biura obsługi klienta. Nie polecam

20 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zamówiłem od nich półkę do lodówki

Zamówiłem od nich półkę do lodówki. Przyszła za mała. Po trzech tygodniach dyskusji i wymieniania się dziesiątkami maili na temat nieistniejących numerów na częściach, odesłałem półkę. W odpowiedzi dostałem informację, że podmieniłem półkę na bardziej zżółkłą. Cyrk!!! Omijajcie z daleka.

16 de diciembre de 2024

Bez zamrażarnika na święta

Normlna firma:

Zgłaszasz, ze otrzymałeś nie ten produkt który zamówiłeś, odsyłasz, wysyłają prawidłowy.

North.pl:
Zgłaszasz, ze otrzymałeś nie ten produkt który zamówiłeś, otrzymujesz informacje, że odpowiedni dział się tym zajmuje, mijają 3 tygodnie, ignorują Cię.

7 de diciembre de 2024

North = slabej jakosci czesci

Kupilem kruszarke ktora po roku sie polamała. Poprzednia działała 15 lat zanim zepsula sie w tym samym miejscu ale nie połamała. Zglosilem reklamacka w odpowiedzi rzeczoznawca stwierdzil że "Do części dostał się duży kawałek zbrylonego lodu, który przyblokował ten element, a następnie doprowadził do opisywanego uszkodzenia". Sprzedaja kiepskiej jakosci czesci i nie biora odpowiedzialnosci. Omijac. Tak jakby wiek lodowki mial cokolwiek wspolnego z brylowaniem sie nowych kostek lodu. W KRUSZARCE. Jakos w starym urzadzeniu ktore ciagle dziala po poprawkach tyle ze chcialem nowe ten problem nie wystepuje.

7 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sklep nie wywiązuje się z 21-dniowego…

Sklep nie wywiązuje się z 21-dniowego terminu realizacji zamówienia. Sprzedawca przekłada termin o 2 tygodnie, głupio tłumacząc, że nie ma na to żadnego wpływu. Nieuczciwy sprzedawca wykupuje masę pozytywnych opinii aby wprowadzić klienta w błąd. Państwo Pobrotyń powinni oswajać się z widokiem krat.

17 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dla mnie najlepsza firma internetowa

Z zasady nie wystawiam opinii, ale tutaj nie mogę się powstrzymać, bo wszystko było perfect od początku do końca: zasygnalizowanie przeze mnie problemu mailowo, natychmiastowa odpowiedź(wskazówki),moja wysyłka tabliczki znamionowej, ponowna natychmiastowa odpowiedź z przekierowaniem na stronę, gdzie mogę zamówić i jest godzina 11.00 następnego dnia-odbieram część z paczkomatu. No rewelacja!

31 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sprzedają korek filtra wody do pralki…

Sprzedają korek filtra wody do pralki bez uszczelek. Jak okazuje sie uszczelki trzeba kupic osobno. Nie ma o tym informacji, ani opcji zamówienia kupujac korek. Uszczelki droższe od korka. Dodatkowa przesyłka. Nie polecam.

24 de abril de 2024

Oszustwo

Firma reklamuje zwykły kabel zasilający od laptopa jako pasujący do telewizora, mimo iż używa on innego wtyku...

2 de julio de 2023

obsługa kilijenta beznadziejna

obsługa kilijenta beznadziejna. Po zlozeniu zamowienia dostalem maila w ktorym poproszono mnie o podanie polskiego numeru telefonu ( formularz zamówienia pozwalal na podanie numeru z UK) co tez uczynilem. Kilka godzin pozniej kolejny mail z obslugi ( sic! ) klijenta w ktorym dowiedzialem sie ze moj adres email z ktorego odpowiedzialem na ich korespondencje nie jest taki sam jak ten z zamowienia. Moj adres jest w serwicie gmail wiec czesto jest wysylany z rozszerzeniem googlemail.com :-) Zamowienie anulowalem szkoda czasu i nerwów. Zenujacy brak profesjonalizmu

24 de diciembre de 2019

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.