La empresa ha respondido
Jeg er veldig fornøyd med alarminstallasjonen som ble utført av montøren. Fra første kontakt til ferdig installasjon var alt gjennomført på en svært profesjonell og effektiv måte. Montøren var hygge... Ver más
La empresa ha respondido
Novus er en norsk-eid boligalarmaktør som jobber hardt for å skape et tryggere og mer bærekraftig alarmmarked i Norge. Hos Novus eier kunden boligalarmen selv, uten å ofre kvaliteten og oppfølgingen som forventes av de tradisjonelle boligalarmaktørene. Dette gir kunden muligheten til å unngå evige leiekostnader på et langsiktig produkt, og dermed oppnå betydelige besparelser over tid.
Noruega
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hyggelig og effektiv flytting til vår nye adresse
Hei
Har hatt systemet i 5 år og er veldig fornøyd...Har i dag hatt kontakt med teknisk suport og det var en utrolig hyggelig og kundevennlig kar som hjalp meg ennå det tok litt tid 😀👍

Respuesta de novussystems.no
Vi hadde Sector alarm, men det var for mye problemer med falske alarmer. Sector tok ikke ansvar for de falske alarmene. Så fikk vi kontakt med Novus systems på Fredrikstad boligmesse 2026 og jeg fikk svar på det jeg ville ha.Så nå har vi Ajax alarm som er et av verdens beste alarmsystemer. Mvh Jan Tore og Marianne Rønningen

Respuesta de novussystems.no
Veldig lang tid å vente på svar hos kundeservice. Ingen mulighet til å velge tilbakeringing.

Respuesta de novussystems.no
Jeg angrer dypt på at jeg valgte Novus Systems.
Jeg byttet fra Verisure, der jeg betalte 625 kr per måned for et velfungerende system med god kundeservice. Det jeg ikke forsto under salget var at finansieringen ikke ble gjort av Novus selv, men gjennom en helt tredje part (Resurs Bank). Dette ble aldri klart kommunisert.
Etter to år har jeg betalt rundt 40 000 kr, skylder fortsatt ca. 14 000 kr, og vil ende opp med å betale nær 55 000 kr totalt for bare tre års bruk. For samme beløp kunne jeg hatt Verisure i nesten 10 år.
Systemet har gitt problemer fra første dag. Yale-låsen har aldri fungert skikkelig, jeg har måttet bruke tre forskjellige apper, kundeservice har vært dårlig, og jeg mottok nylig en faktura for en tjeneste som ikke starter før januar 2027.
Jeg vet det er min egen feil at jeg ikke leste kontrakten godt nok, men Novus gjør det altfor enkelt å ta feil valg.
Aldri igjen.

Respuesta de novussystems.no
Valgt å si opp mitt abonnemang her. Brått er det ekstra utgifter, som jeg rett og slett ikke har råd til. Som å betale nå for hele neste år, for så å kunne få det billigere i 2028. Bekreftelse på oppsigelsen har jeg fått på mail, og der står det at den skal kobbles av innen kort tid. Hva er kort tid hos dere? Er fortsatt kobblet til, 1 uke etterpå…

Respuesta de novussystems.no
For ett år siden ga jeg 3 stjerner fordi selve alarmsystemet fungerte godt, og fordi det ga en trygghetsfølelse. Nå har jeg valgt å endre vurderingen til 1 stjerne, fordi den totale opplevelsen med selskapet har vært svært skuffende.
La meg være tydelig: Selve systemet har fungert som det skal. Problemet er alt rundt.
Da vi inngikk avtalen, fikk vi mange flotte lovnader. Selgeren var svært hyggelig og presenterte et regnestykke som skulle vise hvor lønnsomt dette ville bli. Jeg understreket flere ganger at jeg ikke ønsket en situasjon der selger lover én ting, mens montøren kommer med en helt annen beskjed. Jeg gjorde også klart at det var viktig at alt nødvendig utstyr ble satt opp riktig fra starten av.
Dessverre ble det ikke slik.
Da montøren kom, viste det seg at det manglet komponenter for å oppfylle FG-kravene, og flere av tingene vi hadde avtalt med selger var ikke inkludert. Resultatet var at regningen plutselig ble rundt 6 000 kroner høyere enn forventet. Det er ekstra frustrerende når utstyret i utgangspunktet allerede kostet betydelig mer enn tilsvarende løsninger man finner andre steder.i tillegg loves rentefri nedbetaling. Dette stemmer ikke, du bare betaler rentene i totalprisen!
Et annet stort irritasjonsmoment er kostnadene knyttet til sentraltilkoblingen. Vi ble forespeilet ett år gratis, og deretter 169 kroner per måned. Senere har jeg hørt om andre kunder som har fått langt bedre vilkår. Likevel signerte jeg i god tro basert på informasjonen jeg fikk. Nå har jeg allerede betalt rundt 2 800 kroner på ca 10 mnd, og nylig kom det enda en faktura på nærmere 4 000 kroner. Det er svært vanskelig å få dette til å stemme med forventningene som ble skapt ved salget.
Det som virkelig gjør situasjonen problematisk, er at jeg kjøpte utstyret. Det betyr at jeg i praksis er låst til selskapet. Jeg har ingen angrerett på utstyret, og begrensede muligheter til å bytte leverandør uten betydelige kostnader.
Jeg reagerte også negativt på måten konkurrenter ble omtalt under salgsprosessen. Å snakke ned andre aktører fremfor å fokusere på egne styrker oppleves lite profesjonelt og skaper ikke tillit.
Oppsummert: Alarmsystemet fungerer, og det er den eneste grunnen til at denne anmeldelsen ikke er enda mer negativ. Men når forventninger som skapes under salget ikke samsvarer med det kunden faktisk ender opp med å betale, og når kostnadene fortsetter å øke, sitter man igjen med en dårlig kundeopplevelse.
Min anbefaling til andre er å være svært nøye med å få alle kostnader, vilkår og nødvendige komponenter spesifisert skriftlig før dere signerer. For min del ville jeg valgt annerledes i dag!!

Respuesta de novussystems.no
Ole Andrè var en flink montør, fikk infoen jeg trengte om systemt. Tommel opp.

Respuesta de novussystems.no
Bra service, løsningsorientert og bra produkter., lett og bra system

Respuesta de novussystems.no
Veldig dyktig og nøye med både montering og gjennomgang av de forskjellige produktene

Respuesta de novussystems.no
Hyggelige, serviceinnstilte ansatte. Holder avtaler, og god dialog. Er opptatt av at kunden skal være fornøyd

Respuesta de novussystems.no
Jeg monterte Novus alarm for noen måneder siden, og selve anlegget fungerer utmerket. Montøren som var her gjorde en svært god jobb og fremstod som både dyktig og profesjonell.
Selgeren var derimot en typisk selger – veldig flink til å prate, og nesten så man får følelsen av at han er ens beste venn. Han forsikret oss om at oppsigelsen av vårt gamle alarmanlegg ikke ville by på noen problemer. Vi hadde et delt anlegg sammen med min 92 år gamle svigermor, og planen var at hun skulle beholde sitt anlegg.
Novus opplyste at de ville dekke oppsigelsestiden hos det gamle selskapet, slik at vi ikke skulle få noen ekstra kostnader. Beløpet ble trukket fra det vi betalte for det nye anlegget, noe som i utgangspunktet var greit. Likevel opplevdes det som om vi i praksis måtte betale de tre månedene med oppsigelsestid selv.
Det selgeren ikke informerte om – og som han burde vært klar over – var at det gamle alarmselskapet krevde en skriftlig bekreftelse fra meg for å kunne si opp avtalen. Denne henvendelsen ble sendt til min 92 år gamle svigermor, som naturlig nok ikke fikk med seg hva dette gjaldt. Resultatet var at oppsigelsen ikke ble registrert i tide. Siden det er tre måneders oppsigelsestid hos det gamle selskapet, må vi derfor betale der frem til mai.
Overgangen ble altså langt fra så problemfri som lovet. Etter min mening burde Novus ha tatt ansvar for dette og dekket merkostnadene. Jeg velger likevel å ikke bruke mer energi på saken, men det er klart at slike opplevelser gjør at man sitter igjen med en dårlig følelse.
Novus ba meg ta kontakt, noe jeg gjorde. Samtalen resulterte dessverre mest i bortforklaringer og påstander om at det andre selskapet hadde gjort feil. For meg er det frustrerende å måtte bruke fritiden min på å rydde opp i noe som ble lovet skulle gå knirkefritt.
Konklusjonen blir derfor den samme: Det oppstår ofte problemer ved slike overganger, til tross for hva som loves i salgsprosessen. Jeg velger derfor å fjerne én stjerne fra vurderingen.

Respuesta de novussystems.no
Punktlig oppmøte iht. avtale. God forklaring av virkemåte for de enkelte komponenter. Nøye montering av komponenter. Kundeservice og montering i særklasse. Anbefales..

Respuesta de novussystems.no
Installatør var hyggelig og service innstilt.
Lett å snakke med og hadde veldig god struktur på jobben han utførte.

Respuesta de novussystems.no
Alt ble som avtalt med selger. Hyggelig montør, med god kunnskap i faget, tok seg god tid til å forklare og lære bort systemet. Kan ikke si noe om selve systemet da jeg ikke har fått brukt det noe særlig enda.

Respuesta de novussystems.no
Hei for noen dager sidden fikk jeg igjen besøk av den blide og hyggelige montøren Kristian i fra Novus som gjorde ferdig min Yale doormann sånn att den virker i mot alarmen i fra dem og det var et meget hyggelig besøk av en som vet hva han gjør så nå er alt helt i orden og etter mitt ønske og jeg må nyare si igjen att jeg er meget godt fornøyd med den gode servicen.og kan bare anbefale dem på det sterkeste.

Respuesta de novussystems.no
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.