novussystems.no Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi hadde Sector alarm, men det var for mye problemer med falske alarmer. Sector tok ikke ansvar for de falske alarmene. Så fikk vi kontakt med Novus systems på Fredrikstad boligmesse 2026 og jeg fikk... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Valgt å si opp mitt abonnemang her. Brått er det ekstra utgifter, som jeg rett og slett ikke har råd til. Som å betale nå for hele neste år, for så å kunne få det billigere i 2028. Bekreftelse på opps... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hei for noen dager sidden fikk jeg igjen besøk av den blide og hyggelige montøren Kristian i fra Novus som gjorde ferdig min Yale doormann sånn att den virker i mot alarmen i fra dem og det var et me... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er veldig fornøyd med alarminstallasjonen som ble utført av montøren. Fra første kontakt til ferdig installasjon var alt gjennomført på en svært profesjonell og effektiv måte. Montøren var hygge... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Novus er en norsk-eid boligalarmaktør som jobber hardt for å skape et tryggere og mer bærekraftig alarmmarked i Norge. Hos Novus eier kunden boligalarmen selv, uten å ofre kvaliteten og oppfølgingen som forventes av de tradisjonelle boligalarmaktørene. Dette gir kunden muligheten til å unngå evige leiekostnader på et langsiktig produkt, og dermed oppnå betydelige besparelser over tid.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

64 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skikkelig service, skikkelige kvalitetsprodukter = ingenting å lure på!

Alt fra planlegging til salg og montering ble gjort på en profesjonell, hyggelig og grundig måte. Og utrolig nok: Helt uten unødvendig og dårlig begrunnet svartmaling av andre aktører innenfor alarmbransjen! Befriende og tillitsvekkende på samme tid, at montøren og salgsavdelingen i Novus har såpass stor selvsikkerhet og tro på eget produkt at de slipper å bruke billige og skitne triks for å trekke til seg kunder. Her har andre selskaper enormt mye å lære av Novus.

Skal jeg være helt ærlig, betaler jeg heller 3-4 ganger så mye for denne opplevelsen av trygghet, service og kvalitet i et såpass viktig produkt, enn å måtte snakke med én eneste løk til fra andre alarmselskap som oppfører seg som en kombinasjon av mafia og sladrete tenåringer.

Hipp hurra for Novus!

5 de diciembre de 2025

Respuesta de novussystems.no

Hei Kevin, Tusen takk for skryten. Vi jobber aktivt mot en sunnere standard for det viktige sikkerhetsmarkedet i Norge - både for kundene og de ansatte i bransjen. Alltid kjekt når det blir sett. Ha en fin dag videre! Mvh Novus

Bare positivt!

Montør var hyggelig, utførte monteringen raskt. Fikset nedlasting av app på min telefon. Instruktiv gjennomgang av bruk av app og alarmsystem.

3 de diciembre de 2025

Respuesta de novussystems.no

Tusen takk for tilbakemeldingen, Louis! Godt du er fornøyd med opplæringen fra montør. Ha en fin dag! Mvh Novus

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og gode produkter

Alltid bra levert på både installasjon og service. Har brukt Novus i noen år nå og er meget fornøyd.
Behjelpelig på kundeservice, montørene er alltid superhyggelige.

4 de diciembre de 2025

Respuesta de novussystems.no

Hei André, det er alltid kjekt å høre fra erfarne kunder. Tusen takk for tilbakemeldingen og din tillit til oss. Ha en fin dag! Mvh Novus

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hyggelig installatør

Hyggelig installatør, som ordnet ekstra røykvarsler til oss. Han plukket ned alt det gamle og.
Kunne lagt plast for seg, og papp for seg, så hadde det blitt lettere for meg å kaste.

26 de noviembre de 2025

Respuesta de novussystems.no

Tusen takk for den konstruktive kritikken, Inger! Det hjelper oss i å forbedre våre prosesser. Glad for å høre at du ellers er fornøyd. Ha en fin dag! Mvh Novus

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig hyggelige og profesjonelle…

Veldig hyggelige og profesjonelle medarbeidere som leverte 100%. Kan anbefales!

24 de noviembre de 2025

Respuesta de novussystems.no

Tusen takk for tilbakemeldingen Paal! Trygghet krever alltid 100% - godt å høre at dette reflekteres i vår leveranse til deg også. Ha en fin dag! Mvh Novus

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kjempe rask og flink montør

Kjempe rask og flink montør. Flink til å informere og forklare. Svarte på alt jeg lurte på.

17 de noviembre de 2025

Respuesta de novussystems.no

Tusen takk for tilbakemeldingen, Stine! Vi er glade for å høre at du er fornøyd med oss. Mvh Novus

God kundeservice

God kundeservice, alarmanlegg fungerer bra. Rask respons tid. Og rask og god hjelp ved eventuelle justering på anlegg. Veldig fornøyd.

14 de noviembre de 2025

Respuesta de novussystems.no

Hei Kjersti - Veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med responsen og utstyret ditt. Tusen takk for tilbakemeldingen. Mvh Novus

God opplevelse fra start

Opplevelsen var gjennomført. Alt fra god informasjon og service fra dag 1 på messe til tilrettelegging med installasjon. Hyggelig montør, tar hensyn til kunde og gir godt overblikk over hva som er lurt og ikke. Alt i alt strålende fornøyd

12 de noviembre de 2025

Respuesta de novussystems.no

Hei Linn Margrete, og takk for tilbakemeldingen. Helt topp å høre du er fornøyd med prosessen. Velkommen til oss! Mvh Novus

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Informativ og flink tekniker/montør så…

Informativ og flink tekniker/montør så han få god skår av meg. Føler derimot jeg gikk tilbake i tid med sktivering alarm. Ikke støtte for dørlås uten ay jeg må beyale dyrt dette som jeg gratis av verisure som jeg hatt siden kodelås kom og fungert bra. God mann her, men dårlig produkt.

10 de noviembre de 2025

Respuesta de novussystems.no

Hei Knut, og takk for tilbakemeldingen. Det er trist å høre du føler det slik. Vi kan forhåpentligvis blidgjøre deg med at vi faktisk har gratis integrasjon mot YALE dørlås. Alt du trenger er å kjøpe og få installert en YALE på egenhånd så kan du integrere den via Novus-appen helt gratis. Vi har guide på nettsiden vår for hvordan: https://novussystems.no/yale-integrasjon

Vår kundeservice veileder deg gjerne også! Mvh Novus

Adrian

Adrian var veldig hyggelig og yter god service. Han var klar og tydelig og nøye. Gode instruksjoner og lett å prate med.

10 de noviembre de 2025

Respuesta de novussystems.no

Kjekt å høre du er fornøyd, Jon. Adrian er alle tiders! Tusen takk for tilbakemeldingen. Mvh Novus

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Montering og opplæring fungerte utmerket 👍

Montering og opplæring fungerte utmerket. Flink profesjonell blid montør som gjorde en topp jobb 👍

7 de noviembre de 2025

Respuesta de novussystems.no

Hei Inge Frid, veldig kjekt å høre du var fornøyd med montøren vår! Vi er heldige som har han/hun på laget :) Takk for tilbakemeldingen! Mvh Novus

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service å lett å forstå.

God service å lett å forstå.
Veldig fint system

4 de noviembre de 2025

Respuesta de novussystems.no

Godt å høre du syntes løsningen er brukervennlig, Kim. Og ikke minst fint å se på :) Takk for tilbakemeldingen! Mvh Novus

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et meget godt møte med montør

Et meget godt møte med montør, Adrian, som gjorde en svært god jobb med oppsetting av ny alarm hos oss! Han forklarte godt og holdt oss orientert om priser underveis. Vi følte oss ivaretatt! Dette anlegget er dessuten mer komplett enn systemer vi har hatt tidligere.

3 de noviembre de 2025

Respuesta de novussystems.no

Hei Christian, tusen takk for tilbakemeldingen! Flott å høre at Adrian ga en grundig og god opplevelse, og at dere er fornøyd med det nye systemet.

Ha en fin dag!
Mvh Novus

Fornøyd

Veldig fornøyd med han som var hos oss for å resete systemet og gi oss opplæring.
Systemet virker veldig bra og profft.

Tok vel en måned for å bytte eier ved huskjøp, kunne vært litt raskere der.

31 de octubre de 2025

Respuesta de novussystems.no

Hei Klaus, tusen takk for tilbakemeldingen! Flott å høre at du er fornøyd med opplæring og systemet. Vi tar til oss kommentaren om eierbyttet og ser på hvordan dette kan gå raskere fremover.

Ha en fin dag!
Mvh Novus

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.