Vi hadde Sector alarm, men det var for mye problemer med falske alarmer. Sector tok ikke ansvar for de falske alarmene. Så fikk vi kontakt med Novus systems på Fredrikstad boligmesse 2026 og jeg fikk... Ver más
La empresa ha respondido
Valgt å si opp mitt abonnemang her. Brått er det ekstra utgifter, som jeg rett og slett ikke har råd til. Som å betale nå for hele neste år, for så å kunne få det billigere i 2028. Bekreftelse på opps... Ver más
La empresa ha respondido
Hei for noen dager sidden fikk jeg igjen besøk av den blide og hyggelige montøren Kristian i fra Novus som gjorde ferdig min Yale doormann sånn att den virker i mot alarmen i fra dem og det var et me... Ver más
La empresa ha respondido
Novus er en norsk-eid boligalarmaktør som jobber hardt for å skape et tryggere og mer bærekraftig alarmmarked i Norge. Hos Novus eier kunden boligalarmen selv, uten å ofre kvaliteten og oppfølgingen som forventes av de tradisjonelle boligalarmaktørene. Dette gir kunden muligheten til å unngå evige leiekostnader på et langsiktig produkt, og dermed oppnå betydelige besparelser over tid.
Noruega
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Han var hyggelig og dyktig. Ikke noe negativt å si om ham.

Respuesta de novussystems.no
Leveransen var uten overraskelser. Helt fra selger til montør har alt vært som avtalt. Montøren, Ole André, var trivelig, serviceinnstilt og dyktig.
Veldig fornøyd med systemet som er montert hjemme hos meg nå.

Respuesta de novussystems.no
Veldig hyggelig installatør. Opptrådte respektfullt og var lett å kommunisere med. Flink til å informer om produktet og hvordan det virket.

Respuesta de novussystems.no
Tok seg god tid til å forklare alle punktene i appen og panelet .
Veldig fornøyd

Respuesta de novussystems.no
God service og veldig behjelpelig med å få alt på plass. Novus fremstår som ett seriøst selskap med flinke arbeidere. Vil takke Ole Andre for tolmodigheten og servicen som er utført.

Respuesta de novussystems.no
Har hatt en hyggelig og flink montør på besøk - Ole Andre. Fikk også god opplæring av systemet👍

Respuesta de novussystems.no
Hyggelig installatør, tok med vår eldste for å hjelpe til og det var stor stas.

Respuesta de novussystems.no
Jeg er veldig fornøyd med alarminstallasjonen som ble utført av montøren. Fra første kontakt til ferdig installasjon var alt gjennomført på en svært profesjonell og effektiv måte. Montøren var hyggelig, kunnskapsrik og tok seg god tid til å forklare alt tydelig.
Installasjonen ble gjort ryddig og uten feil, og alt fungerer perfekt. Det er tydelig at de bruker kvalitetsprodukter og har stor erfaring.

Respuesta de novussystems.no
God kommunikasjon i forkant og holdt tidene som ble sagt. Flink installatør som var kjapp samtidig som han var nøyaktig

Respuesta de novussystems.no
De va jysla gildt å ha Ole Andre til å installere og informere om den nye alarmen. Ein staut jærbu

Respuesta de novussystems.no
Helt fra selger kom på døra så har det vært en hyggelig og vennlig tone. Endte opp med å kjøpe, og fikk montør på døra dagen etterpå. Som også var veldig hyggelig og effektiv i jobben sin.
Veldig detaljert app og produktet virker veldig bra.

Respuesta de novussystems.no
Kom på tida og gjorde en god ryddig jobb.

Respuesta de novussystems.no
Effektiv mann som jobber raskt og er hyggelig og veldig service inn stilt.

Respuesta de novussystems.no
Jeg digger en operatør som konkurrerer mot dem (Verisure og Sector) som ble dømt av konkurransetilsynet til å betale 766 millioner kroner for ulovlig samarbeid. Når Novus i tillegg gjorde det enkelt for meg å bytte og gi tilbake komponenter grunnet feilvurdering av nødvendighet så gir jeg tommel opp. To proffe og hyggelige installatører (Ole og Åsmund) fortjener også skryt.
Har nå hatt systemet en god måned og er minst like fornøyd som ved forrige operatør, samt at jeg nå nedbetaler på eget utstyr. En seriøs utfordrer til dem som foreløpig styrer markedet. Takk, Novus!

Respuesta de novussystems.no
Installatør Adrian var en veldig dyktig og positiv person. Behjelpelig og lett forståelig når han viste meg om hvordan alarm systemet fungerte.

Respuesta de novussystems.no
Veldig hyggelig og rask installatør.

Respuesta de novussystems.no
Fikk installert alarm fra Novus den 6. mars. Installeringen gikk fint og oppfølgingen fra installatør Espen har vært veldig god. Fikk også koblet opp Yale doorman som vi hadde fra før. Har tidligere vært kunde hos både Sector Alarm og Verisure, men er veldig fornøyd med Novus. Kundeservice fungerer ypperlig. Sender jeg en mail så ringer de tilbake samme dag eller dagen etter. Hadde litt problemer med faktureringen, men nå ser det ut til at de har fått dette oppe å gå også, selv om det tok 4 måneder. :-)

Respuesta de novussystems.no
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.