novussystems.no Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi hadde Sector alarm, men det var for mye problemer med falske alarmer. Sector tok ikke ansvar for de falske alarmene. Så fikk vi kontakt med Novus systems på Fredrikstad boligmesse 2026 og jeg fikk... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Valgt å si opp mitt abonnemang her. Brått er det ekstra utgifter, som jeg rett og slett ikke har råd til. Som å betale nå for hele neste år, for så å kunne få det billigere i 2028. Bekreftelse på opps... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hei for noen dager sidden fikk jeg igjen besøk av den blide og hyggelige montøren Kristian i fra Novus som gjorde ferdig min Yale doormann sånn att den virker i mot alarmen i fra dem og det var et me... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er veldig fornøyd med alarminstallasjonen som ble utført av montøren. Fra første kontakt til ferdig installasjon var alt gjennomført på en svært profesjonell og effektiv måte. Montøren var hygge... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Novus er en norsk-eid boligalarmaktør som jobber hardt for å skape et tryggere og mer bærekraftig alarmmarked i Norge. Hos Novus eier kunden boligalarmen selv, uten å ofre kvaliteten og oppfølgingen som forventes av de tradisjonelle boligalarmaktørene. Dette gir kunden muligheten til å unngå evige leiekostnader på et langsiktig produkt, og dermed oppnå betydelige besparelser over tid.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

64 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Hyggelig og hjelpsom montør

Hyggelig og hjelpsom montør. Kom til avtalt tid, gjorde alt arbeidet grundig og gav god opplæring. Kunne svare på alle spørsmål jeg hadde.

25 de junio de 2025

Respuesta de novussystems.no

Hei Bernt, tusen takk for tilbakemeldingen. Godt å høre at du er fornøyd – og alltid hyggelig når våre ansatte får skryt!

Hyggelig

Espen var en hyggelig, effektiv og flink installatør.

24 de junio de 2025

Hei Tom Roger, takk for tilbakemeldingen! Vi sender rosen videre 😊

Bra service :-)

24 de junio de 2025

Hei Ketil, takk for tilbakemeldingen! Så bra å høre at du er fornøyd 😊

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Her blir man lurt

Her blir man lurt. Ikke lønnsomt og ikke bra system. Styr unna!

26 de mayo de 2024

Respuesta de novussystems.no

Hei Therese, og takk for tilbakemeldingen. Det er trist å høre at du har fått dette inntrykket av oss – spesielt siden modellen vår er rettet mot å forbedre bransjestandarden for kundebetryggelse, både økonomisk og kvalitetsmessig.

Lav lønnsomhet og dårlig system er ikke noe vi ofte hører fra erfarne kunder som deg, så her kan det hende noe har gått galt i prosessen.
Kan du være så vennlig å sende oss en e-post til kundeservice@novussystems.no med en kort beskrivelse av hva du er misfornøyd med? Da kan vi følge opp saken så raskt som mulig. Takk på forhånd.

Vi håper dette kan oppklares, og at vi får muligheten til å vinne tilbake din opprinnelige tillit. Vi har ingen interesse av å drive med lureri.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hyggelig fagfolk som var inne og…

Hyggelig fagfolk som var inne og jobbet. Imøtekommende og service innstilt.

12 de mayo de 2025

Respuesta de novussystems.no

Hei Beate, tusen takk for tilbakemeldingen! Alltid fint å høre at folkene våre leverer både faglig og med et smil 🙂

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Useriøst firma - styr unna!

Jeg føler meg lurt av dette firmaet. De solgte meg brannalarmsystem med villedende informasjon. I steden for et vanlig abonnement jeg kunne si opp når jeg ville, ble jeg presset til å inngå et lån i en bank for å "eie" systemet. Dørselgeren framstilte det som en bedre løsning, men fortalte aldri tydelig at det innebar et lån med bindingstid som skal nedbetales selvom du ikke fornøyd med firma og ønsker å bytte til et annet. Du kan si opp, men du skal betale ferdig lånet og skal eie et system som dyrt og ubrukelig.
Dette er ikke akseptabel forretningpraksis. Firma utnytter tilliten til folk som vil sikre hjemmet sitt, og gir inntrykk av fleksibilitet mens de i virkeligheten binder deg til en dyr avtale. Jeg har kontaktet dem så mange ganger, de vil aldri finne en rettferdig løsning at dette behandles nå hos Forbrukertilsynet.
Styr unna dette selskapet!

20 de junio de 2024

Respuesta de novussystems.no

Hei Mo, og takk for tilbakemeldingen.

Som alarmselskap er vi underlagt en rekke krav og retningslinjer som vi forholder oss til i all kundehåndtering. Vi har etablerte rutiner knyttet til informasjonsplikt, utforming av kjøpskontrakt og bruk av sjekklister i dialogen med kundene våre. Dette er en del av vårt kontinuerlige arbeid med å sikre god og tydelig informasjon gjennom hele kundereisen.

Det er selvsagt beklagelig at du ønsker å ta saken videre, men du står fritt til å gjøre dette dersom du mener det er nødvendig. Vi forholder oss til gjeldende regelverk, og vurderinger knyttet til heving av avtaler gjøres alltid grundig og i tråd med våre vilkår og betingelser – slik at disse blir gjennomgått og akseptert ved avtaleinngåelse.

Vi håper at du får et bedre inntrykk av oss i fremtiden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig fornøyd med installering og…

Veldig fornøyd med installering og montør ( Ole Andrè)!
Han var effektiv, forklarte godt hvordan systemet fungerer og veldig hyggelig!
Anbefales👍

28 de febrero de 2025

Respuesta de novussystems.no

Tusen takk for tilbakemeldingen, Anniken. Kjekt å høre at du var fornøyd med gjennomførselen - Ole Andrè er en slager av en montør! :)

Ryddig og greit

Ryddig og greit - trivelig
Montør : Adrian

28 de febrero de 2025

Respuesta de novussystems.no

Hei Anne Katerine og tusen takk for tilbakemeldingen. Vi er glad for å høre at du er fornøyd med montøren vår!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ringte før oppmøte da det ble litt…

Ringte før oppmøte da det ble litt forsinkelse, høflig og rolig, arbeidet uten støy, hjalp oss med Apper og info om den, samt dørinstallasjonen
Meget flink montør, en god opplevelse

27 de febrero de 2025

Respuesta de novussystems.no

Hei Wenche, og tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Det er veldig kjekt å høre at du var fornøyd med opplevelsen - Den er nesten like viktig som sikkerheten!

Fornøyd med konseptet

Fornøyd med konseptet.
Hyggelig og dyktig montør (Ole Andre)

27 de febrero de 2025

Respuesta de novussystems.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Aina! Kjekt du var fornøyd Ole André!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig fornøyd med både service og…

Veldig fornøyd med både service og praktisk utføring av monteringen. Vi var så heldige å få installering av Ole André. En hyggelig og tålmodig kar som tydelig er flink med mennesker. Takk for godt utført jobb!

26 de febrero de 2025

Respuesta de novussystems.no

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen, Marlén! Vi er også heldige som har Ole André med på laget - han er en super hyggelig og dyktig montør!

Fantastisk service

Adrian gjorde en fantastisk jobb med å montere alarmsystemet vårt i dag! Han var profesjonell, effektiv og svært kunnskapsrik. I tillegg var han hyggelig og tok seg tid til å forklare alt på en forståelig måte. Topp service, vi kunne ikke vært mer fornøyde! Anbefales på det sterkeste!

26 de febrero de 2025

Ryddig og nøye .

Veldig koselig mann , han var ryddig og nøye . Han var lett å forstå under opplæring av anlegget .

25 de febrero de 2025

Respuesta de novussystems.no

Hei Marita og tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Så kjekt å høre at du var fornøyd med montørens gjennomførelse - og opplæring.

Veldig hyggelig montør

Veldig hyggelig montør, ikke noe å klage på Adrian.

25 de febrero de 2025

Respuesta de novussystems.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Johnny! Det er faktisk litt vanskelig å klage på Adrian - han er superflink😁

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi kom godt overens og det var en god…

Vi kom godt overens og det var en god jobb som ble utført, med god opplæring av annleget.Rydig og rent.

24 de febrero de 2025

Respuesta de novussystems.no

Hei Tom, og tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Kjekt å høre at du er fornøyd med gjennomførselen!

Montøren

Montøren, Adrian, var både hyggelig, flink og grundig. Han kommuniserte godt underveis i installasjonsprosessen, og hørte på våre ønsker. Vi fikk god opplæring og testing av at alt utstyr. I alt svært fornøyd med montøren og installasjonen.

21 de febrero de 2025

Respuesta de novussystems.no

Hei Sofia, og tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Veldig kjekt å høre at du var fornøyd med Adrian, men ikke overraskende - han er super dyktig! 😁

Troverdige og god service

Opplevde av de var ærlige og troverdige. God service med punktlig, dyktig og hyggelig montør.

Sparer oss for mye penger på sikt. Det er det vanskelig å argumentere i mot;)

21 de febrero de 2025

Respuesta de novussystems.no

Hei Torbjørn, og tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Veldig kjekt å høre du er fornøyd med våre ansatte og modellen vi leverer.

Superbra

Superbra info fra selgeren
Superflink montør både på kunnskap om produktet, formidlingen av kunnskapen og effektiv montering

20 de febrero de 2025

Respuesta de novussystems.no

Hei Ken, tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Kjekt at du er fornøyd med våre ansatte.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.