Online de draai fauteuil Teddy gekocht. 1 week later al bezorgd. Je wordt keurig op de hoogte gehouden per mail over het bezorgmoment.En ook netjes 30 min voor aanvang door de bezorgers persoonlijk... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ik heb een hele goeie ervaring met Old Inn Wonen. Ik had meerdere meubels besteld en op 1 van de meubels zat een langere levertijd. Normaal gesproken wordt dan alles later bezorgd. Nadat ik contact... Ver más
Uiterst professioneel bedrijf. Prijs/kwaliteit die tegenwoordig moeilijk te evenaren is. Vlotte en levering met goede transporteur en bovendien ook nog goede klantenservice. Wij bestelden een tafe... Ver más
Seit 15 Wochen (bestellt am 26.04.2026) Warte ich auf Bestellung von zwei Esstischen und drei Beistelltischen. Und es ist noch unklar, ob und wann ich meine Ware überhaupt erhalte. Auf die mehrfache... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 95% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Super kwaliteit
Super kwaliteit, ook fijne communicatie via de mail. Eindstand wilde we onze producten later dan afgesproken en dit was geen probleem. Heel makkelijk in elkaar te zetten en ook fijn spul om de tafels bij te werken mits dat nodig zou moeten zijn voor onderhoud. Echte aanrader!! Super tevreden

Respuesta de oldinn.nl
Ik ben helaas erg teleurgesteld
Ik ben helaas erg teleurgesteld. De bestelde goederen zijn niet geleverd zoals beloofd. Er zijn meerdere toezeggingen gedaan die uiteindelijk niet zijn nagekomen. Het bleken helaas loze beloftes te zijn en de verkoper leek de afhandeling van de bestelling niet aan te kunnen. Ik had eerlijkere communicatie en een betrouwbaardere service verwacht. Daarom kan ik deze verkoper helaas niet aanbevelen

Japandi stoelen
Na dat ik de eerste keer de japandi stoelen had ontvangen kreeg ik er 2 met beschadiging, toen gemaild waar ik een week moest wachten op reactie uiteindelijk een omruiling kreeg van 2 nieuwe, ik moest de stoelen maar meteen even controleren gaven ze aan. Maar de chauffeurs wilden hier niet op wachten ze hadden haast. Nu mist er een onderdeel van 1 stoel en ook weer 1 stoel beschadigd. Hier over weer gemaild. Inmiddels zijn we bijna 2 weken verder en nog steeds geen reactie ontvangen dus de reviews die ik hier zie dat de klantenservice meteen reageert is absoluut niet waar!!
Update: inmiddels 6 dagen verder en weer geen reactie op mijn mail…

Respuesta de oldinn.nl
Prachtige tafel, perfecte match en netjes geleverd!
Heel blij met onze Oslo eettafel! De tafel is mooi afgewerkt, voelt stevig aan en het mangohout heeft een prachtige, natuurlijke uitstraling. We hadden hier eerder al een salontafel gekocht en waren daar erg tevreden over. De Oslo tafel paste qua kleur en uitstraling precies bij onze salontafel en ons interieur, waardoor alles mooi één geheel vormt.
Ook complimenten voor de verpakking en de manier waarop alles wordt verzonden. Alles was netjes en goed beschermd. En natuurlijk het bekende hardware zakje van Old Inn met al het montagemateriaal: netjes, overzichtelijk en gewoon leuk om te zien dat zelfs daar aandacht aan wordt besteed.
Ook deze keer weer erg tevreden over Old Inn. Zeker een aanrader!

Respuesta de oldinn.nl
Fijn contact en snelle levering
De levering en communicatie zijn goed verlopen. De bestelling was makkelijk te plaatsen en de service was goed! Wij zijn blij met de tafel!

Respuesta de oldinn.nl
Fantastisch geholpen door de…
Fantastisch geholpen door de medewerkster en goed de plussen en minnen van de product besproken.

Respuesta de oldinn.nl
Exact op tijd product afgeleverd
Exact op tijd product afgeleverd. Mooie meubels voor een prima prijs

Topservice
Topservice! Ik wilde mijn afspraak verzetten naar een andere dag en dat was geen enkel probleem. Er werd goed met mij meegedacht en de service was precies zoals ik had gehoopt. Daarnaast zijn de prijzen erg netjes en zeker de kwaliteit van de meubels waard. Absoluut een aanrader!

Excellent rapport qualité prix
J’ai longtemps hésité avant de commander à cause de certains avis, et je dois dire qu’à la réception de mon colis, je suis finalement très satisfaite de mon achat.
Le produit est de très bonne qualité, les finitions sont soignées et les coloris sont parfaitement fidèles aux photos du site. Le rapport qualité-prix est excellent et je n’hésiterai pas à recommander ce site pour la qualité de ses produits.
Le seul point d’amélioration concerne la livraison. Elle a pris un peu plus de temps que prévu, mais ce n’est finalement pas ce qui m’a le plus dérangée. Le vrai problème est l’absence totale de communication pendant l’attente. Aucun e-mail de suivi ni information sur l’avancement de la commande, ce qui est assez inquiétant lorsqu’on commande sur un site que l’on ne connaît pas. On finit par se demander s’il s’agit d’un site fiable ou d’une éventuelle arnaque.
C’est vraiment dommage, car cela ne reflète pas la qualité des produits. Avec une meilleure communication auprès des clients, l’expérience serait excellente. Pour ma part, je recommanderais tout de même ce site sans hésiter, car les produits sont vraiment qualitatifs et correspondent parfaitement à mes attentes.

Zeer snelle levering
Zeer snelle levering. Klantenservice reageert gelijk en handelt gelijk vragen af. Bezorger zeer vriendelijk en het belangrijkste… de japandi stoelen zijn erg mooi. Goede kwaliteit en beter dan op de foto.

Respuesta de oldinn.nl
De showroom was een aangename…
De showroom was een aangename verrassing, de prijzen zijn competitief en de kwaliteit verrassend goed. Na aankoop een geweldige service en perfecte aflevering

Respuesta de oldinn.nl
Snelle service en heel goed te woord…
Snelle service en heel goed te woord gestaan

Respuesta de oldinn.nl
⚠️ Très mauvaise expérience avec Old Inn…
⚠️ Très mauvaise expérience avec Old Inn Wonen
J'ai passé commande de ma table le 17 mai 2026 et je l'ai reçue le 29 mai 2026.
Après avoir demandé son retour, j'ai dû envoyer un nombre incalculable d'e-mails avant que quelqu'un réagisse. Le transporteur n'est finalement venu récupérer la table que le 10 juillet 2026, soit plusieurs semaines après ma demande.
Aujourd'hui, 29 juillet 2026, je n'ai toujours reçu aucun remboursement.
J'ai pourtant déjà envoyé deux nouvelles relances depuis l'enlèvement de la table, restées sans réponse.
J'ai fait preuve de patience pendant plus de deux mois, mais celle-ci a désormais des limites. J'attends simplement le remboursement qui m'est dû.
Si la situation n'est pas régularisée très rapidement, je transmettrai mon dossier au Centre Européen des Consommateurs et partagerai mon expérience sur les différentes plateformes d'avis afin d'informer les futurs clients.
Old Inn Wonen, merci de prendre contact avec moi et de procéder enfin à mon remboursement.

Salon en eettafel
Vorige week salontafel gehad en vandaag de eettafel. Beide netjes bezorgd en alles heel goed verpakt.
Communicatie verliep zeer vlot en chauffeur belt van tevoren.
Het is dat ik maar 5 sterren kan geven maar ze verdienen er 10.
Ben heel blij met de pronkstukken in m'n huis!

Waardloze Klantenservice
Gouden tip: Als je contact met ze wilt hebben moet je een 1 sterren review sturen. Ze reageren bijna niet op de mail want ze hebben 300+ openstaande mailtjes, maar zelfs op zaterdag ochtend krijg je binnen 1 uur een reactie op een negatieve review!
Dit heeft niets te maken met een bedrijf runnen.
Tafel wordt netjes binnen 2 dagen na bestelling geleverd. Helaas verkeerde poot erbij, kan gebeuren.
Vervolgens kun je ze niet telefonisch bereiken, dus maar een mail. Na een week hoor je pas iets een reactie, maar duurt het nog een week dat er echt iets gebeurd.
Overigens word je voordat het probleem echt is opgelost gebeld of je de recensie wilt verwijderen. Geen schaamte hier.
Lang verhaal kort, in 3 weken tijd 3 andere verkeerde poten ontvangen en vervolgens komt er 8 weken levertijd bij. Wel met een aanzienlijke korting, maar door het gebrek aan communicatie en vertrouwen heb ik dit aanbod niet aangenomen.
Gelukkig via Loods5 gekocht zodat het snel recht is gezet, want ik lees ook dat het terugkrijgen van je geld niet vanzelf gaat.
Jammer, mooie spullen en en bedrijf dat naar eigen zeggen 54 jaar bestaat. Klantenservice bestaat niet en het lijkt ook alsof ze dit probleem niet zien. Dit omdat het een vaker voorkomend probleem is, als je wat verder in de reviews gaat zoeken. Ben bereikbaar, want op deze manier kan iedereen een bedrijf beginnen.

Respuesta de oldinn.nl
Een goed en gezellig bedrijf en…
Een goed en gezellig bedrijf en vriendelijke mensen.
Goede service en duidelijke afspraken die zijn nagekomen en de stoel zit heerlijk en staat prachtig bij ons in huis

Respuesta de oldinn.nl
Ne jamais commander sur ce site aucun…
Ne jamais commander sur ce site aucun service client, j’ai commandé deux tables, j’en ai eu une un mois après la commande et l’autre je ne l’ai jamais reçu site à fuir

Respuesta de oldinn.nl
Oldinn is achteraf voor mij een van de…
Oldinn is achteraf voor mij een van de beste winkels gebleken. Ik heb anders gedacht over hun. Communicatie van mij kant was achteraf te slecht geweest en dat heb ik hun verweten. Ze hebben mij klacht super goed behandeld en opgelost. Resultaat is dat ik nou nergens anders meubels koop en zijn er een klant bij hebben. Excuses voor alle negatieve mailtjes die ik jullie stuurde, jullie hebben overal netjes op geantwoord. Ik zou iedereen jullie adviseren. Succes met jullie zaak. De 5 sterren meer dan verdiend

Très mauvaise expérience
Très mauvaise expérience, je n’ai plus de nouvelles ! Et ce, malgré mes nombreuses relances.

Respuesta de oldinn.nl
In april in de showroom een prachtige…
In april in de showroom een prachtige Deens ovale tafel besteld voor een bijzonder leuke prijs. Een paar dagen later kon ik zonder problemen de order wijzigen (een kleinere tafel).
Inmiddels binnen afgesproken termijn. De tijd van bezorging werd goed bijgehouden en ik werd daarnaast nog telefonisch benaderd over de exacte tijd. Top. De tafel werd netjes en goed verpakt afgeleverd. Ik ben super onhandig, maar met de duidelijke instructies en onderdelen kon ik de tafel zelf in elkaar zetten. Ik ben er heel blij mee.