oldinn.nl Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Online de draai fauteuil Teddy gekocht. 1 week later al bezorgd. Je wordt keurig op de hoogte gehouden per mail over het bezorgmoment.En ook netjes 30 min voor aanvang door de bezorgers persoonlijk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb een hele goeie ervaring met Old Inn Wonen. Ik had meerdere meubels besteld en op 1 van de meubels zat een langere levertijd. Normaal gesproken wordt dan alles later bezorgd. Nadat ik contact... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uiterst professioneel bedrijf. Prijs/kwaliteit die tegenwoordig moeilijk te evenaren is. Vlotte en levering met goede transporteur en bovendien ook nog goede klantenservice. Wij bestelden een tafe... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Seit 15 Wochen (bestellt am 26.04.2026) Warte ich auf Bestellung von zwei Esstischen und drei Beistelltischen. Und es ist noch unklar, ob und wann ich meine Ware überhaupt erhalte. Auf die mehrfache... Ver más

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

874 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 95% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Todas las opiniones

621 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Prachtige tafel

Een tijdje geleden hadden wij een tafel gekocht bij Oldinn wonen. Na het uitpakken en makkelijk in elkaar zetten van de tafel waren we zo blij met het eindresultaat. Het is een prachtige tafel die tijdloos oogt. Super blij met onze keuze. Dankjulliewel Oldinn wonen

15 de julio de 2026

Bedankt voor uw mooie review!

Wat ontzettend fijn om te horen dat u zo blij bent met uw nieuwe tafel en dat de montage eenvoudig verliep. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Wij wensen u heel veel plezier met uw prachtige tafel en hopen dat u er nog jarenlang van zult genieten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hebben hier een eettafel besteld

Wij hebben hier een eettafel besteld. Op de gok, via afbeeldingen. De tafel is super mooi, betaalbaar en van goede kwaliteit. Ook werd hij binnen de gestelde termijn geleverd.

Respuesta de oldinn.nl

Wat fijn om te horen dat de tafel helemaal aan uw verwachtingen voldoet. We begrijpen dat het altijd spannend is om een meubel op basis van foto's te bestellen, daarom vinden we het extra leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit, uitstraling en de levering.

Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe eettafel!

Een heel fijn bedrijf

Een heel fijn bedrijf, ik heb meerdere kasten besteld en vindt ze prachtig.
Zeker aan te raden als je wat nieuws wilt voor weinig geld. Goede service en alles tot. In de puntjes geregeld.
Kan niet wachten om weer wat te bestellen. Toppers

Respuesta de oldinn.nl

Wat ontzettend leuk om te lezen dat u zo tevreden bent met uw kasten én met onze service. Uw mooie woorden betekenen veel voor ons.

Wij wensen u heel veel plezier met uw meubels en kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Team Old Inn Wone

Aanrader!

Hele mooie kwalitatieve eettafel besteld! Er was een verkeerde poot geleverd, eventjes moeten wachten op terugkoppeling van de klantenservice maar het is heel netjes opgelost! Aanrader.

14 de julio de 2026

Respuesta de oldinn.nl

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met de kwaliteit van uw eettafel. Onze excuses dat er in eerste instantie een verkeerde tafelpoot was geleverd. We waarderen uw geduld enorm en zijn blij dat we het uiteindelijk netjes voor u hebben kunnen oplossen.

Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe eettafel en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige tafel ontvangen en de…

Prachtige tafel ontvangen en de levering was ook prima georganiseerd!

10 de julio de 2026

Respuesta de oldinn.nl

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe tafel en dat ook de levering goed georganiseerd is verlopen. Dat is precies de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe tafel en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Old Inn Wonen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mooie tafel geleverd, heel blij mee staat te schitteren in de eetkamer.

Mooie tafel geleverd, Deens ovaal. Communicatie was goed . Nette service.

Respuesta de oldinn.nl

Wat leuk om te lezen dat uw Deens ovale tafel zo mooi staat te schitteren in uw eetkamer. Fijn dat u ook tevreden bent over onze communicatie en service.

Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe tafel en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De tafel was veel mooier dan ik in…

De tafel was veel mooier dan ik in gedachte had. Hele mooie houtskleur en de bezorger was heel professioneel en zette de producten netjes in mijn hal.
Ging er heel voorzichtig mee om. Heel mooi product ! Goede ervaring

9 de julio de 2026

Respuesta de oldinn.nl

Bedankt voor uw fantastische 5-sterrenreview!

Wat leuk om te lezen dat de tafel uw verwachtingen zelfs heeft overtroffen. Ook geven we uw complimenten graag door aan onze bezorger. Het is fijn om te horen dat hij de levering zorgvuldig en professioneel heeft uitgevoerd.

Wij wensen u heel veel plezier met uw prachtige nieuwe tafel en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De salontafeltjes online besteld en…

De salontafeltjes online besteld en komen volledig overeen met de foto’s. De levering exact zoals aangegeven. Wij zijn er heel blij mee en komen vast terug.

14 de julio de 2026

Respuesta de oldinn.nl

Wat fijn om te horen dat de salontafeltjes volledig aan uw verwachtingen voldoen en precies overeenkomen met de foto's op onze website. Ook is het leuk om te lezen dat de levering volgens planning is verlopen.

Bedankt voor uw vertrouwen in Old Inn Wonen. We wensen u veel plezier met uw nieuwe salontafeltjes en verwelkomen u graag nog eens terug!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hoogwaardige kwaliteit houten eettafel voor een kleine prijs

Ontzettend blij met mijn nieuwe eettafel. Supermooie kwaliteit hout en snelle levering!

Respuesta de oldinn.nl

Het doet ons veel plezier om te lezen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe eettafel. We vinden het belangrijk om kwalitatieve meubels aan te bieden tegen een eerlijke prijs, dus het is erg leuk dat u dit zo ervaart.

Wij wensen u veel gezellige momenten aan uw nieuwe tafel en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastische service en een prachtige stoel!

Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop! De stoel is van mooie kwaliteit, zit heerlijk en voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.

Ook de bestelling verliep soepel en overzichtelijk, en de bezorging was uitstekend geregeld. Alles werd netjes en op tijd geleverd.

Al met al een hele fijne ervaring. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen en kan deze winkel van harte aanbevelen!

Respuesta de oldinn.nl

Wat fijn om te lezen dat de stoel volledig aan uw verwachtingen voldoet en dat u tevreden bent over de kwaliteit en het zitcomfort. Ook is het geweldig om te horen dat zowel het bestelproces als de bezorging naar wens zijn verlopen.

Bedankt voor uw aanbeveling en het vertrouwen in Old Inn Wonen. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe stoel en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tweemaal besteld bij Old Inn Wonen. Eerst de Rome eettafel en later toch nog de salontafels en tv meubel uit dezelfde serie besteld! Beide keren zeer tevreden over zowel de bestelling als het contact met de verkopende partij. Levering gaat ontzettend fijn, ze bellen 20/30 min vooraf dus als je net zoals ik in de buurt werkt hoef je niet een hele dag vrij te nemen voor een levering zoals bij vele andere woonwinkels.

Top bedrijf, goede service en zeker een goede prijs kwaliteitverhouding!

2 de junio de 2026

Respuesta de oldinn.nl

Wat leuk om te lezen dat u inmiddels al twee keer bij ons heeft besteld. Dat u na de Rome eettafel ook heeft gekozen voor de salontafels en het tv-meubel uit dezelfde serie, vinden wij een groot compliment.

Fijn dat u tevreden bent over onze service, communicatie en levering. Ook uw opmerking over het telefoontje vlak voor aankomst waarderen wij enorm. We proberen het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Wij wensen u heel veel plezier met uw complete interieur en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer mooi tv meubel gekocht

Zeer mooi tv meubel gekocht , fijne en snelle levering , prijs en kwaliteit super 👍

1 de julio de 2026

Respuesta de oldinn.nl

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe tv-meubel en onze service. Geweldig dat zowel de levering als de prijs-kwaliteitverhouding aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Old Inn Wonen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

10 sterren plus voor Oldinn Wonen en Debby!

10 sterren plus voor Oldinn Wonen en Debby!

Wat een topservice! Hier zeg je echt 'U' tegen! Ik wil Debby in het bijzonder noemen, want zij heeft mij fantastisch geholpen en was vanaf het eerste moment ontzettend klantgericht. Ik heb hier prachtige salontafels gekocht voor mijn zoon en schoondochter. De tafeltjes zijn ook echt heel erg mooi en staan prachtig. Mijn zoon en schoondochter zijn er dan ook heel erg blij mee! De aflevering was ook super netjes; de levering was erg vlot en de chauffeur was ontzettend vriendelijk.Per ongeluk was de prijs verkeerd geplaatst op internet, waardoor ik de salontafels in eerste instantie tegen de iets duurdere prijs had gekocht. Nadat ik de klantenservice een mailtje had gestuurd, kreeg ik direct reactie en werd ik netjes gebeld. Zonder enige discussie kreeg ik de tafels alsnog voor de lagere prijs. Dat is echt geweldig! Maar ook al was het niet mogelijk geweest om de prijs aan te passen, dan nóg had ik deze review geplaatst. Ik kan me namelijk simpelweg niet meer heugen wanneer ik voor het laatst zo snel en vriendelijk ben geholpen. De vriendelijkheid was oprecht, niet gemaakt of omdat het moet, maar gewoon echt gemeend. Tegenwoordig kennen veel zaken geen echte service meer.Debby dacht daarnaast ook heel fijn mee met het zoeken naar nog meer bijpassende meubels voor mijn zoon en schoondochter. Dit is absoluut geen slijmerij, want zo ben ik niet, maar ik vind dat als je zo snel, netjes en vriendelijk wordt geholpen, dit ook zeker gezegd mag worden. Klagen is voor de meeste mensen altijd makkelijker, maar recht is recht en krom is krom. Dit is simpelweg hoe het is gegaan en ik meen elk woord.Mijn complimenten voor Oldinn Wonen en specifiek voor Debby. Dank je wel, Debby, voor al jouw service, je vriendelijkheid en je klantgerichtheid. Daar kunnen veel bedrijven in deze tijd nog wat van leren! Ik zal jullie dan ook zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen. Dit is mijn manier om iets moois terug te doen voor jullie. Groetjes, Esmeralda Frankel

Beste Esmeralda,

Wat een prachtige review... hier worden wij echt blij van!

Ontzettend bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring zo uitgebreid te delen. Het doet ons enorm goed om te lezen dat u onze service, communicatie en betrokkenheid zo heeft gewaardeerd.

Ook wil ik u persoonlijk hartelijk bedanken voor de mooie woorden over mij. Dat waardeer ik enorm en geeft veel motivatie om iedere dag weer klanten zo goed mogelijk te helpen.

Daarnaast geef ik uw complimenten graag door aan onze chauffeur en de rest van het team. Zulke berichten worden hier echt met een glimlach gelezen.

Wij wensen uw zoon en schoondochter heel veel plezier met de salontafels en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Nogmaals ontzettend bedankt voor uw vertrouwen, uw aanbeveling en deze geweldige review!

Debby

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldige ervaring met dit mooie bedrijf

Deze week onze tafel en stoelen binnen gekregen van dit topbedrijf!!

Wij zijn naar de fysieke winkel geweest ( voor ons 2,5 uur rijden) maar het was het meer dan waard. Een warm onthaal met een kopje koffie. Wij werden vrij gelaten om door de showroom te lopen, zeer prettig. Mevrouw die daar aan het werk was dacht heel erg mee met ons.

Geweldige spullen en goede kwaliteit! Daarom de mooie Lissabon eettafel besteld en de japandi eetkamerstoelen. Zelfs al binnen een week geleverd!!

Met het uitpakken van de tafel dacht ik bij mezelf al, hmmm ik heb de verkeerde maat uitgekozen. Toen gelijk contact gelegd met Old Inn wonen. Goede tafel in bestelling gezet. Mevrouw was heel erg klantvriendelijk aan de telefoon, retourneren was geen probleem en er werden zelfs de normaal daarbijbehorende kosten geschrapt. Wat een topservice. Ook de heren van het vervoer in een woord top!! Netjes meegeholpen tot in de woning. Ik heb nog nooit een bedrijf meegemaakt die zo meedenkt over van alles.

Ik heb onze goede ervaringen gedeeld binnen onze kringen, en dit is niet de laatste keer dat wij spullen bij jullie zullen bestellen!

Nogmaals bedankt, top service !!

12 de junio de 2026

Beste Remco,

Wat een geweldige review, ontzettend bedankt!

Het doet ons enorm goed om te lezen dat uw bezoek aan onze showroom, de levering én onze service zo positief zijn ervaren. Fijn dat u zich welkom voelde en dat u uiteindelijk de meubels heeft gevonden die helemaal bij uw interieur passen.

Ook zijn we blij dat we u konden helpen met het omruilen naar de juiste tafelmaat. We vinden het belangrijk dat onze klanten uiteindelijk precies het meubel krijgen waar ze jarenlang plezier van hebben.

Uw complimenten voor onze showroommedewerker, de klantenservice en onze bezorgers geven we met veel plezier door aan het hele team. Zulke mooie woorden zijn een enorme motivatie.

Bedankt dat u uw positieve ervaring deelt met familie en vrienden. Dat waarderen wij enorm. Wij wensen u heel veel woonplezier met uw prachtige Lissabon eettafel en Japandi eetkamerstoelen en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte kwaliteit, beschadigingen, 2 maanden gewacht

Na 2 maanden wachten arriveert eindelijk mijn eettafel en stoelen. Tussendoor meermaals contact gehad en toen gaf men aan dat de tafel al binnen een week beschikbaar is maar men pas alles verzend wanneer de bestelling compleet is. Toen de bezorger mij het tafelblad gaf zag ik al gelijk dat er een beschadiging aan de doos zat. Toen heb ik de bezorger gesommeerd te wachten tot ik het blad gecontroleerd heb. Toen ik de doos wilde openen zag ik dat de doos al eens open gemaakt is. Je kunt het al raden een vreselijke beschadiging op de zijkant en onderkant van het blad. Toen heb ik de dozen van de stoelen extra goed nagekeken maar er was geen ‘transport’ schade of reeds geopende dozen te bekennen. De stoelen heb ik daarom in ontvangst genomen en de eettafel niet. Echter bij het controleren van alle stoelen valt me op dat er binnen bij de naden op 2 plekken van dus alle stoelen een stuk stof mist van zeker 2 bij 3cm! Ongelooflijk! Laat je niet misleiden door de kortingen! Het is gewoon prul wat ze verkopen! Je bent gewaarschuwd! Ik schrijf alleen een review als het echt uitzonderlijk slecht is! Alleen om mensen te waarschuwen!

Respuesta de oldinn.nl

Wat jammer om te lezen dat u uw ervaring zo heeft beleefd.

Wij begrijpen dat het erg teleurstellend is wanneer een bestelling niet in perfecte staat aankomt. Juist daarom hebben wij de beschadigde tafel niet bij u achtergelaten en hebben wij inmiddels contact met u opgenomen om samen tot een passende oplossing te komen.

Hoewel het vervelend is dat er iets mis is gegaan, doen wij ons uiterste best om iedere klacht zorgvuldig en netjes af te handelen. Wij hopen dan ook dat wij uw vertrouwen alsnog kunnen herstellen.

Zeker een aanrader!

Vorige week mijn nieuwe eettafel besteld. 6 dagen laten al in huis, echt waanzinnig! Ik heb al een keertje eerder bij Old Inn besteld, en deze tafel is ook weer boven verwachting mooi.
Zeker een aanrader dus!

Bedankt voor uw mooie review!

Wat ontzettend leuk om te lezen dat u opnieuw voor Old Inn Wonen heeft gekozen en dat ook deze eettafel weer boven uw verwachtingen is. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee!

Geweldig dat de levering zo snel is verlopen en dat u uw bestelling al binnen zes dagen in huis had.

Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe eettafel en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super kwaliteit voor een mooie prijs

Super kwaliteit voor een mooie prijs! Daarnaast werd het ook snel geleverd, en was de communicatie top! Ga zo door.

Respuesta de oldinn.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit, de prijs, de snelle levering en onze communicatie. Dat is precies waar wij iedere dag ons best voor doen.

Bedankt voor uw compliment en uw vertrouwen in Old Inn Wonen. Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Eettafel (omruiling)

Ik had onlangs een eettafel besteld, binnen een week geleverd en heel fijn dat je de bezorging helemaal kunt volgen. Bij aankomst van eettafel vond ik de kleur toch niet matchen met mijn tv meubel en een mailtje gestuurd dat ik mijn eetafel wilde ruilen voor een andere. De klantenservice reageerde erg snel en was duidelijk over het proces, ik heb zelfs de omruilkosten niet hoeven te betalen!! Al met al hele fijne communicatie erg tevreden

25 de junio de 2026

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze levering, de communicatie en de afhandeling van de omruiling. We vinden het belangrijk dat een meubel perfect bij uw interieur past, dus we helpen daar graag bij.

We wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe eettafel en bedanken u voor het vertrouwen in Old Inn Wonen!

Alles perfect

Alles perfect

24 de junio de 2026

Bedankt voor uw 5-sterrenreview! ⭐

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent. Veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens bij Old Inn Wonen!

Top service!

Vorig jaar een prachtige tafel gekocht. Levering was top en de service blijkt nu weer ook! Onze dochters hebben tijdens het nagellakken het blad beschadigd en ik heb daarvoor contact met ze opgenomen en ze regelen nieuwe lak zodat ik de tafel kan herstellen! Dat is nou écht een topservice en meedenken met de klant! Top bedrijf dus.

25 de junio de 2026

Respuesta de oldinn.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent, zowel over de levering als over onze service. We vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken en zijn blij dat we u konden helpen met een passende oplossing.

Veel succes met het herstellen van de tafel, en we hopen dat u er nog jarenlang met veel plezier van kunt genieten!

Team Old Inn Wonen

8 consejos para escribir buenas reseñas.