Online de draai fauteuil Teddy gekocht. 1 week later al bezorgd. Je wordt keurig op de hoogte gehouden per mail over het bezorgmoment.En ook netjes 30 min voor aanvang door de bezorgers persoonlijk... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ik heb een hele goeie ervaring met Old Inn Wonen. Ik had meerdere meubels besteld en op 1 van de meubels zat een langere levertijd. Normaal gesproken wordt dan alles later bezorgd. Nadat ik contact... Ver más
Uiterst professioneel bedrijf. Prijs/kwaliteit die tegenwoordig moeilijk te evenaren is. Vlotte en levering met goede transporteur en bovendien ook nog goede klantenservice. Wij bestelden een tafe... Ver más
Seit 15 Wochen (bestellt am 26.04.2026) Warte ich auf Bestellung von zwei Esstischen und drei Beistelltischen. Und es ist noch unklar, ob und wann ich meine Ware überhaupt erhalte. Auf die mehrfache... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 95% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Prachtige tafel
Een tijdje geleden hadden wij een tafel gekocht bij Oldinn wonen. Na het uitpakken en makkelijk in elkaar zetten van de tafel waren we zo blij met het eindresultaat. Het is een prachtige tafel die tijdloos oogt. Super blij met onze keuze. Dankjulliewel Oldinn wonen

Respuesta de oldinn.nl
Wij hebben hier een eettafel besteld
Wij hebben hier een eettafel besteld. Op de gok, via afbeeldingen. De tafel is super mooi, betaalbaar en van goede kwaliteit. Ook werd hij binnen de gestelde termijn geleverd.

Een heel fijn bedrijf
Een heel fijn bedrijf, ik heb meerdere kasten besteld en vindt ze prachtig.
Zeker aan te raden als je wat nieuws wilt voor weinig geld. Goede service en alles tot. In de puntjes geregeld.
Kan niet wachten om weer wat te bestellen. Toppers

Aanrader!
Hele mooie kwalitatieve eettafel besteld! Er was een verkeerde poot geleverd, eventjes moeten wachten op terugkoppeling van de klantenservice maar het is heel netjes opgelost! Aanrader.

Respuesta de oldinn.nl
Prachtige tafel ontvangen en de…
Prachtige tafel ontvangen en de levering was ook prima georganiseerd!

Respuesta de oldinn.nl
Mooie tafel geleverd, heel blij mee staat te schitteren in de eetkamer.
Mooie tafel geleverd, Deens ovaal. Communicatie was goed . Nette service.

Respuesta de oldinn.nl
De tafel was veel mooier dan ik in…
De tafel was veel mooier dan ik in gedachte had. Hele mooie houtskleur en de bezorger was heel professioneel en zette de producten netjes in mijn hal.
Ging er heel voorzichtig mee om. Heel mooi product ! Goede ervaring

Respuesta de oldinn.nl
De salontafeltjes online besteld en…
De salontafeltjes online besteld en komen volledig overeen met de foto’s. De levering exact zoals aangegeven. Wij zijn er heel blij mee en komen vast terug.

Respuesta de oldinn.nl
Hoogwaardige kwaliteit houten eettafel voor een kleine prijs
Ontzettend blij met mijn nieuwe eettafel. Supermooie kwaliteit hout en snelle levering!

Respuesta de oldinn.nl
Fantastische service en een prachtige stoel!
Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop! De stoel is van mooie kwaliteit, zit heerlijk en voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.
Ook de bestelling verliep soepel en overzichtelijk, en de bezorging was uitstekend geregeld. Alles werd netjes en op tijd geleverd.
Al met al een hele fijne ervaring. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen en kan deze winkel van harte aanbevelen!

Respuesta de oldinn.nl
Tweemaal besteld bij Old Inn Wonen. Eerst de Rome eettafel en later toch nog de salontafels en tv meubel uit dezelfde serie besteld! Beide keren zeer tevreden over zowel de bestelling als het contact met de verkopende partij. Levering gaat ontzettend fijn, ze bellen 20/30 min vooraf dus als je net zoals ik in de buurt werkt hoef je niet een hele dag vrij te nemen voor een levering zoals bij vele andere woonwinkels.
Top bedrijf, goede service en zeker een goede prijs kwaliteitverhouding!

Respuesta de oldinn.nl
Zeer mooi tv meubel gekocht
Zeer mooi tv meubel gekocht , fijne en snelle levering , prijs en kwaliteit super 👍

Respuesta de oldinn.nl
10 sterren plus voor Oldinn Wonen en Debby!
10 sterren plus voor Oldinn Wonen en Debby!
Wat een topservice! Hier zeg je echt 'U' tegen! Ik wil Debby in het bijzonder noemen, want zij heeft mij fantastisch geholpen en was vanaf het eerste moment ontzettend klantgericht. Ik heb hier prachtige salontafels gekocht voor mijn zoon en schoondochter. De tafeltjes zijn ook echt heel erg mooi en staan prachtig. Mijn zoon en schoondochter zijn er dan ook heel erg blij mee! De aflevering was ook super netjes; de levering was erg vlot en de chauffeur was ontzettend vriendelijk.Per ongeluk was de prijs verkeerd geplaatst op internet, waardoor ik de salontafels in eerste instantie tegen de iets duurdere prijs had gekocht. Nadat ik de klantenservice een mailtje had gestuurd, kreeg ik direct reactie en werd ik netjes gebeld. Zonder enige discussie kreeg ik de tafels alsnog voor de lagere prijs. Dat is echt geweldig! Maar ook al was het niet mogelijk geweest om de prijs aan te passen, dan nóg had ik deze review geplaatst. Ik kan me namelijk simpelweg niet meer heugen wanneer ik voor het laatst zo snel en vriendelijk ben geholpen. De vriendelijkheid was oprecht, niet gemaakt of omdat het moet, maar gewoon echt gemeend. Tegenwoordig kennen veel zaken geen echte service meer.Debby dacht daarnaast ook heel fijn mee met het zoeken naar nog meer bijpassende meubels voor mijn zoon en schoondochter. Dit is absoluut geen slijmerij, want zo ben ik niet, maar ik vind dat als je zo snel, netjes en vriendelijk wordt geholpen, dit ook zeker gezegd mag worden. Klagen is voor de meeste mensen altijd makkelijker, maar recht is recht en krom is krom. Dit is simpelweg hoe het is gegaan en ik meen elk woord.Mijn complimenten voor Oldinn Wonen en specifiek voor Debby. Dank je wel, Debby, voor al jouw service, je vriendelijkheid en je klantgerichtheid. Daar kunnen veel bedrijven in deze tijd nog wat van leren! Ik zal jullie dan ook zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen. Dit is mijn manier om iets moois terug te doen voor jullie. Groetjes, Esmeralda Frankel

Respuesta de oldinn.nl
Geweldige ervaring met dit mooie bedrijf
Deze week onze tafel en stoelen binnen gekregen van dit topbedrijf!!
Wij zijn naar de fysieke winkel geweest ( voor ons 2,5 uur rijden) maar het was het meer dan waard. Een warm onthaal met een kopje koffie. Wij werden vrij gelaten om door de showroom te lopen, zeer prettig. Mevrouw die daar aan het werk was dacht heel erg mee met ons.
Geweldige spullen en goede kwaliteit! Daarom de mooie Lissabon eettafel besteld en de japandi eetkamerstoelen. Zelfs al binnen een week geleverd!!
Met het uitpakken van de tafel dacht ik bij mezelf al, hmmm ik heb de verkeerde maat uitgekozen. Toen gelijk contact gelegd met Old Inn wonen. Goede tafel in bestelling gezet. Mevrouw was heel erg klantvriendelijk aan de telefoon, retourneren was geen probleem en er werden zelfs de normaal daarbijbehorende kosten geschrapt. Wat een topservice. Ook de heren van het vervoer in een woord top!! Netjes meegeholpen tot in de woning. Ik heb nog nooit een bedrijf meegemaakt die zo meedenkt over van alles.
Ik heb onze goede ervaringen gedeeld binnen onze kringen, en dit is niet de laatste keer dat wij spullen bij jullie zullen bestellen!
Nogmaals bedankt, top service !!

Slechte kwaliteit, beschadigingen, 2 maanden gewacht
Na 2 maanden wachten arriveert eindelijk mijn eettafel en stoelen. Tussendoor meermaals contact gehad en toen gaf men aan dat de tafel al binnen een week beschikbaar is maar men pas alles verzend wanneer de bestelling compleet is. Toen de bezorger mij het tafelblad gaf zag ik al gelijk dat er een beschadiging aan de doos zat. Toen heb ik de bezorger gesommeerd te wachten tot ik het blad gecontroleerd heb. Toen ik de doos wilde openen zag ik dat de doos al eens open gemaakt is. Je kunt het al raden een vreselijke beschadiging op de zijkant en onderkant van het blad. Toen heb ik de dozen van de stoelen extra goed nagekeken maar er was geen ‘transport’ schade of reeds geopende dozen te bekennen. De stoelen heb ik daarom in ontvangst genomen en de eettafel niet. Echter bij het controleren van alle stoelen valt me op dat er binnen bij de naden op 2 plekken van dus alle stoelen een stuk stof mist van zeker 2 bij 3cm! Ongelooflijk! Laat je niet misleiden door de kortingen! Het is gewoon prul wat ze verkopen! Je bent gewaarschuwd! Ik schrijf alleen een review als het echt uitzonderlijk slecht is! Alleen om mensen te waarschuwen!

Zeker een aanrader!
Vorige week mijn nieuwe eettafel besteld. 6 dagen laten al in huis, echt waanzinnig! Ik heb al een keertje eerder bij Old Inn besteld, en deze tafel is ook weer boven verwachting mooi.
Zeker een aanrader dus!

Respuesta de oldinn.nl
Super kwaliteit voor een mooie prijs
Super kwaliteit voor een mooie prijs! Daarnaast werd het ook snel geleverd, en was de communicatie top! Ga zo door.

Eettafel (omruiling)
Ik had onlangs een eettafel besteld, binnen een week geleverd en heel fijn dat je de bezorging helemaal kunt volgen. Bij aankomst van eettafel vond ik de kleur toch niet matchen met mijn tv meubel en een mailtje gestuurd dat ik mijn eetafel wilde ruilen voor een andere. De klantenservice reageerde erg snel en was duidelijk over het proces, ik heb zelfs de omruilkosten niet hoeven te betalen!! Al met al hele fijne communicatie erg tevreden

Top service!
Vorig jaar een prachtige tafel gekocht. Levering was top en de service blijkt nu weer ook! Onze dochters hebben tijdens het nagellakken het blad beschadigd en ik heb daarvoor contact met ze opgenomen en ze regelen nieuwe lak zodat ik de tafel kan herstellen! Dat is nou écht een topservice en meedenken met de klant! Top bedrijf dus.