Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse vi havde ved Ourstuff på Grønhøj strand- Stig og hans kolleger tog sig super godt af os, og gav os en fantastisk oplevelse. Så kan varmt anbefale andre at prøve, og vi vil sikker... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse ved Grønhøj Strand! Vi var 2 voksne og 2 teenagere, og alle var helt ellevilde – det var simpelthen mega fedt. Vores guide, Stig fra OurStuff, var utrolig sød, imødekommende, hjæl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse på Rømø. Vinden var lidt utilregnelig, men instruktørerne Bastian, Henning og Stig, var super gode til at lære alle hvordan vi bedst skulle fange vinden. Da der var perioder med... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er noget af det fedeste jeg har prøvet, vi havde været på tur for at sove i sheelter uden planer om andet. Vi kom ned på stranden hvor de stod, de var med det samme meget snaksaglige uden at pr... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de alquiler de equipamientos

Escrito por la empresa

OurStuff har mere end 23 års erfaring i at Skabe og Arrangere uforglemmelige livsberigende oplevelser lige fra rejser, glamping, strandsurfing til gruppe- og firmaarrangementer med udgangspunkt i naturen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,8

Todas las opiniones

41 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter at have testet strandsurfing

Efter at have testet strandsurfing, prøvede jeg også en af Ourstuffs andre oplevelser. Vi lånte Glamping telt i 3 dage, hvor vejret heldigvis var med os.

28 de octubre de 2023

Respuesta de Ourstuff

Hej Camilla, Det kan vi lide at høre. Vi har udvidet vores produktsortiment markant i år, og glæder os allerede over at eksisterende gæster benytter flere af vores oplevelser. Ha en god weekend.

Strandsurfing og firma arrangement

Har brugt Ourstuff.dk både til min familie via strandsurfing med så stor succes, at vi fik dem til at lave arrangement for det firma jeg arbejder i også. Hvilket også var super godt og ikke mindst var der super god energi fra instruktørerne.

12 de agosto de 2023

Respuesta de Ourstuff

Hej Andre, Tak for dit fine svar. Vi elsker både private- og firmakunder. Det største event i år, havde vi en virksomhed med 148 medarbejdere. Jeg giver din besked videre til vores instruktører. Det er så glade for feedback

Super service

Super flinke! Gode til at se deltagernes niveau og forklare hvordan, man kommer igang. Virkelig en god oplevelse. Tak

27 de agosto de 2023

Respuesta de Ourstuff

Hej Rikke , Tak for jeres besøg, og glade for at vi kunne give jer en god dag. Fedt at begge børn fik det lært så hurtigt og kom til at køre sammen med jer. Håber at se jer en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantatastisk oplevelse med god service…

Fantatastisk oplevelse med god service og smil på læben. Vi var på beach surfing på Rømø, og vi fik den bedste behandling og service af Henning. Vi kommer igen

27 de agosto de 2023

Respuesta de Ourstuff

Hej Per, Tak fordi i valgte OurStuff, og for jeres fine tilbagemelding. Det er vi mega glade for. Håber at se jer en anden gang. Surfer Hilsner Henning

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Do it, vil aldrig fortryde det..

Tak for en uforglemmelig oplevelse,,
Kan varmt anbefale Ourstuff . Super glade og imødekommende mennesker og god oplæring i strandsejlads.
Det er bestemt ikke sidste gang vi skal prøve det… Super god ide til en eftermiddag med fart og god vind i sejlene. Stort potientiale inden en evt. firmafest, og lignende… De varmeste hilsner til Ourstuff fra Djina og Morten fra Nyborg..

17 de junio de 2023

Respuesta de Ourstuff

Tak for jeres flotte anmeldelse det er vi glade for. MVH Henning

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tusind tak til OurStuff for en…

Tusind tak til OurStuff for en fantastisk omgang strandsurfing. Det var megasjovt! Vi glemte alt om, at tid og sted kunne eksistere uden for denne skønne strand, mens vi bare ræsede afsted. Vi kunne ikke undgå at få sand i munden, for vi grinede og hujede hele familien.
Ekstra stor tak til Nikolai for instruktion og hjælp og for at være dejligt imødekommende, humoristisk og venlig! Vi følte os 100% i trygge og i gode hænder! Det skal vi helt sikkert prøve igen…!

16 de junio de 2023

Respuesta de Ourstuff

Hej Linda. Nicolai blev super glad for jeres svar, tak for det. Vi forsøger altid at gøre vores bedste. MVH Team OurStuff

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk dag med strandsurfing!

Fantastisk dag med strandsurfing, vi fik en god introduktion til den lille sport og herefter fik vi lov at prøve på egen hånd ned af den 3 km lang sandstrand på rømø. Vi kan varmt anbefale 1 timers strandsurfing hos ourstuff. Henning og hans hold var super hjælpsomme og passioneret.

22 de abril de 2023

Hej Rasmus og Isabelle
Tak for jeres besøg idag , og fordi vi fik mulighed for at vise jer hvad vi kan. Håber vi ser jer en anden gang. fedt at kunne tage lidt gas på Rasmus😀 Mvh Team OurStuff Henning

Topkarakter til Ourstuff!!

Topkarakter til Ourstuff!!! Havde en fantastisk dag med en flok gode venner. Der var både ræs, trætte ben og masser af grin.
Har brugt dem flere gange også med strandsiden på stranden ved Blokhus.
Et fantastisk event firma der både underholder private og virksomheder med fede aktiviteter.

1 de octubre de 2022

Strandsurfing Rømø

En varm anbefaling herfra til ferieoplevelser på Rømø. Vi har i år prøvet strandsurfing ved Ourstuff. Virkelig en sjov og god oplevelse helt tæt på naturen. Ourstuff gav os en super god instruktion og trods min skepsis var jeg helt tryg, selv om der var god vind i sejlet 💨 Dejligt team af hjælper og en rigtig hyggelig stemning på stranden.

27 de agosto de 2022

Er du til oplevelser?

Er du til oplevelser, aktiv ferie og vind i sejlene?
Så gør som os, book en tid til Strandsurfing og få prøvet kræfter med navigation, sejl, sol og strand.
De supersøde instruktører guider dig igennem oplevelsen, og du vil med garanti ikke stoppe, når du først er i gang.
Er du heldig står madvognen klar på stranden, så du kan stille din sult bagefter.
En oplevelse som vi aldrig glemmer og kommer gerne igen for😀

5 de agosto de 2022

Super sjovt

Super sjovt, kan til enhver tid anbefales, super kompetent pesonale og mulighed for at købe mad og drikke.

15 de agosto de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig service

Har haft 2 tider bestilt til strandsurfing på Rømø.
Første gang havde de glemt os, og var booket ud, så vi måtte køre hjem igen.
Vi fik så gavekort refunderet og kunne booke ny tid.

2. Gang vi havde bestilt og kom derover (1 1/2 times kørsel hver vej) var dagen aflyst, men ingen havde givet besked om noget.

23 de enero de 2021

Hej Lars.
Jeg beklager meget at du har haft en uheldig oplevelse. Jeg kan ikke finde dig i vores system (hvilket tidpunkt havde du booket?) Så vil du ikke kontakte mig på mobil +45 27209020 eller mail hb@ourstuff.dk så finder vi en løsning.
Din instruktør Henning

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi havde reserveret tid 3 dage før

Vi havde reserveret tid 3 dage før, men når vi så kommer på dagen var vi blevet glemt. Ærgerligt når man har sat hele dagen af til det/planlagt dagen til det.

15 de julio de 2020

Hej Victor
Tak for din besked, jeg husker dig godt, og beklager naturligvis meget at vi ikke lykkedes med at tilfredsstille dig med nogle af de alternativer vi tilbød. Der var simpelthen en overbooking i vores system denne dag. Det beklager vi meget. Vores tilbud står naturligvis stadig ved magt, hvis du måtte ønske dette, og håber at se jer en anden gang. MVH jeres instruktør Henning

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.