Consulta las opiniones de los clientes
Ik vind de kledij mooi en het zit super comfortabel. Alleen het jasje heeft wat problemen aan de elastiek onderaan, die zit niet vast en draait constant. Door de gladde stof schuift het jasje ook sn... Ver más
Online een hele set besteld , kwam snel binnen en was blij verrast . Goede kwaliteit en goede pasvorm. Het voelt heel comfortabel maar ook een chique uitstraling met goede afwerking . Super blij met... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
PADEL73 is ontworpen door Ilja vanuit haar kantoor in ’s-Hertogenbosch, daar komt de 73 vandaan. Ilja heeft sinds 2014 een succesvol gevestigd merk met de naam ZIP73, nu is PADEL73 daaraan toegevoegd. Ilja vertelt: “PADEL73 is ontstaan vanuit mijn eigen ervaring op de padelbaan. Ik wilde padellen in een modisch setje sportkleding met de handigheidjes voor het opbergen van de bal, zowel in je rokje/broek als in je top. Dat is gelukt! Ik heb een collectie ontwikkeld met de combinatie van modisch chique in hoogwaardige stoffen, met een perfecte pasvorm en sportieve functionaliteit.” Zo kan iedere vrouw vol vertrouwen en met plezier de baan op !
Información de contacto
Holanda
- padel73.nl
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Vriendelijk en goed meegedacht met mij…
Ik kreeg een mail met de tip dat de maat erg klein viel en of ik zeker wist dat ik de maat S wilde. Ze annuleerde voor mij de bestelling zodat ik geen retourkosten hoefde te betalen omdat ik zeker wist dat als het klein zou vallen, ik het niet zou passen. Erg vriendelijk en fijn meegedacht.
Proactieve klantenservice
Proactieve klantenservice, was benaderd na aankoop/voor verzending of mijn selectie qua maat bewust was gekozen. Mooie kwaliteit, mooie producten. Snelle levering.
Het bestellen zelf ging heel makkelijk…
Het bestellen zelf ging heel makkelijk op de website. Ik was blij met het uitgezochte product. Helaas is het niet geleverd althans het zou door de brievenbus gedaan zijn volgens de e-mail maar volgens jullie past dat niet. En dat lijkt mij ook niet twee rokjes en een hemdje in de straat is het niet aangenomen en de Pakketdienst kon het natuurlijk niet meer herinneren en wisselt denk ik ook per vervoerder. Ik hoop dat jullie voor mij kunnen uitzoeken waar het pakketje is. Ik wil het graag opnieuw bestellen maar jullie klantenservice of degenen die ik gesproken heb. Ilja zegt dat het mijn verantwoordelijkheid of probleem is niet zozeer met deze woorden maar zo komt het wel op mij over. Ik denk dat het eerder bij de Pakketdienst ligt en niet bij jullie bedrijf of bij mij hoe nu verder? Met vriendelijke groet, Marcella Over
De bestelling wordt snel geleverd
De bestelling wordt snel geleverd. De produkten zien
er net zo mooi uit als op de website. Tevreden!
Zeer goed
Zeer goed! Persoonlijk benadering met advies over de maat en andere suggestie voor andere product.
Meerdere artikelen ontvangen om een keuze te maken.
Wat een heerlijk materiaal en wat een…
Wat een heerlijk materiaal en wat een prachtig padelsetje! Kan het iedereen aanbevelen. Heel erg blij mee. Dit zal zeker niet mijn laatste setje van Padel73 zijn.
Snelle levering en goede service
Setje zit als gegoten
Setje zit als gegoten. Xs, de maat die ik anders ook heb. Rokje niet te kort, wat ook een pluspunt is.
Luxe vrouwelijke uitstraling én comfortabel!
Ik had al een super mooie padelset (shirt, rokje en het jack), die ik wekelijks draag op de padelbaan. Een hoogwaardige kwaliteit en ook nog eens erg mooi 😍 Vandaag ook de broek en de sweater binnen gekregen,ook weer zo blij mee! De (flared)broek heeft een hele vrouwelijke lijn en ook de sweater is echt helmaal TOP. Niet alleen een luxe uitstraling, maar ook nogeens heerlijk comfortabel. Service is ook heel goed, zeker 5 sterren waard. Echt helemaal happy mee!
Mooie kwaliteit en goede service
Mooie kwaliteit, goede maatvoering en snelle levering! Communicatie super en persoonlijk!
Ik vind de kledij mooi en het zit super…
Ik vind de kledij mooi en het zit super comfortabel.
Alleen het jasje heeft wat problemen aan de elastiek onderaan, die zit niet vast en draait constant. Door de gladde stof schuift het jasje ook snel omhoog, dus een antisliprandje zou misschien handig zijn.
Super mooie stijlvolle kleding
Super mooie stijlvolle kleding! En de communicatie is fantastisch! Wordt snel gereageerd en meegedacht! Absolute aanrader!
Goeie service
Goeie service, meedenken met een uitverkocht artikel en wanneer het wel geleverd kan worden en snellen levering. Goede communicatie
Mooie en handige padel kleding
Wat een service! En wat een fijne kleding! Ik ben er super blij mee en mix de shirts, de rok en het jack met de kleding die ik al had. Dikke aanrader!