Jeg gik på hjemmesiden. Shoppen fungerede perfekt, fik omg. bekræftelse på ordren samt hurtig levering via GLS. Varen var som beskrevet. Meget glad for dette køb. Kan anbefale Pandetermometer.dk
Consulta las opiniones de los clientes
Nem og overskuelig hjemmeside, super dejligt at modtage en mail med en kort og præcis forklaring på hvordan pandetermometeret fungerer, og hvad der kan fororsage problemer og hvordan de afhjælpes. Jeg... Ver más
Vi købte termometeret for at hurtigt kunne finde ud af om vores bare eventuelt har feber, for ikke at bøvle med en endetarms måling hvis ikke det var nødvendigt. Som hurtig måling kan du ikke finde en... Ver más
Vi har købt et Berrcom Pandetermometer og forstod til at starte med ikke helt det med indstillingen af difference. Men vi fik professionel rådgivning af deres support-medarbejder Mia gennem mail. Tusi... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de artículos médicos
- también en la categoría
- Comercio
Escrito por la empresa
Pandetermometer.dk - alt udstyr til febermåling i hjemmet. Kvalitetsprodukter med høj nøjagtighed, alle er gennemtestet og certificeret, fordi det handler om vores families sundhed & helbred.
Información de contacto
Ved Anlæget 6b, 7100, Vejle, Dinamarca
- kontakt@pandetermometer.dk
- pandetermometer.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig levering og virker som ønsket
Mega nem at bruge, bliver brugt til at måle temperaturen i vandet hos den lille og samt på panden, uden at forstyrre søvnen. Endnu et plus at der var hurtig levering på produktet.
Super godt produkt
Super godt produkt!
Jeg har sammenlignet pandetermometeret med et oralt termometer, og målingerne var ens.
Så pandetermometeret bliver mit fortrukne termometer fremadrettet
Meget tilfreds og god service!
Meget tilfreds og god service!
Utrolig nem at bruge, og meget præcist. Vi bruger den flittigt herhjemme, når sygdommen melder sig..
Stærk anbefaling herfra!
Super
Købte et pandetermometer.
Har afprøvet det, men heldigvis ikke har haft brug for det pga sygdom.
Alt gik gnidningsfrit, så kan anbefales herfra
Simpelt pandetermometer med en hurtig…
Simpelt pandetermometer med en hurtig visning. Kvaliteten virker god.
5/5
Et termometer der virker
Et termometer, der virker!
Hurtig levering på min bestilling, og sikke et godt produkt! Det er nemt og hurtigt at bruge, og temperaturen er præcis.
Stærk anbefaling herfra!
Virker som den skal
Virker som den skal. Ingen besvær med børnene!
Let og hurtig bestilling og levering
Let og hurtig bestilling og levering
Godt og brugbart produkt
Pandetermometeret er super nemt at bruge og er praktisk at have i huset. Jeg vil klart anbefale både produkt og firma.
Super let at bruge
Det er super let at bruge, og displayet er tydeligt. Det var en god investering - og leveringen var også ganske hurtig. Det kan varmt anbefales!
super god service
Fantastisk godt produkt
Fantastisk godt produkt, der passer lige ind i mit behov i husstanden. Dejlig nemt og overskueligt. Derudover top karakter for service samt levering :-)
Hurtig levering fra bestilling
Hurtig levering fra bestilling. Den fungerer godt til at måle min egen temperatur, så ikke kun på børn, men især også til voksne, der synes det kan være træls at måle efter feber☺️
Det er fantastisk
Dejlig nemt at bruge, og giver en god måde at holde øje med feber derhjemme, uden at skulle måle rektalt hver gang.
Jeg kan kun give dårlig anmeldelse 5…
Jeg kan kun give dårlig anmeldelse 5 røde stjerner

Respuesta de Pandetermometer.dk
Nemt og enkelt at bruge
Vi er fint tilfredse med varen. Det er nemt og enkelt at bruge. Leveringen tog dog lidt lang tid.
Det var hurtig levering
Det var hurtig levering, men har dog ikke prøvet thermometret i nu ! Alt i alt en god oplevelse
Synes det sviger i temperatur hele…
Synes det sviger i temperatur hele tiden, selvom man måler lige efter hinanden, så det virker ikke så troværdigt

Respuesta de Pandetermometer.dk
La experiencia Trustpilot