Jeg gik på hjemmesiden. Shoppen fungerede perfekt, fik omg. bekræftelse på ordren samt hurtig levering via GLS. Varen var som beskrevet. Meget glad for dette køb. Kan anbefale Pandetermometer.dk
Consulta las opiniones de los clientes
Nem og overskuelig hjemmeside, super dejligt at modtage en mail med en kort og præcis forklaring på hvordan pandetermometeret fungerer, og hvad der kan fororsage problemer og hvordan de afhjælpes. Jeg... Ver más
Vi købte termometeret for at hurtigt kunne finde ud af om vores bare eventuelt har feber, for ikke at bøvle med en endetarms måling hvis ikke det var nødvendigt. Som hurtig måling kan du ikke finde en... Ver más
Vi har købt et Berrcom Pandetermometer og forstod til at starte med ikke helt det med indstillingen af difference. Men vi fik professionel rådgivning af deres support-medarbejder Mia gennem mail. Tusi... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de artículos médicos
- también en la categoría
- Comercio
Escrito por la empresa
Pandetermometer.dk - alt udstyr til febermåling i hjemmet. Kvalitetsprodukter med høj nøjagtighed, alle er gennemtestet og certificeret, fordi det handler om vores families sundhed & helbred.
Información de contacto
Ved Anlæget 6b, 7100, Vejle, Dinamarca
- kontakt@pandetermometer.dk
- pandetermometer.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastisk service
Upræcis måling
Fin levering og nemt at anvende, men det er umuligt at få en temperatur som “passer”. Den viser en meget upræcis måling - ofte en del lavere. Derfor er vi gået væk fra at bruge det og vil desværre ikke anbefale det til andre.

Respuesta de Pandetermometer.dk
Nemt
Nemt, tænker det er den bedste måde at beskrive det hele på. Kan helt klart anbefales!
Very good 👍 👌👌👌👌👌👌
rigtig godt termometer nem at bruge og…
rigtig godt termometer nem at bruge og hurtig levering
Jeg er så tilfreds med mit termometer
Jeg er så tilfreds med mit termometer, det fungerer perfekt og det blev leveret hurtigere end jeg havde troet.
lever op til forventningerne
Fin beskrivelse på hjemmeside, hurtig levering og produktet lever op til forventningerne.
Hurtig levring
Hurtig levring, god beskrivelse af varer. Skal dog være obs på at der ikke pandetermometer på kontoudtræk.
Termometeret er meget nemt at anvende
Termometeret er meget nemt at anvende og leveringen var super hurtig. Plastikkvaliteten virker dog ikke til at være så god, og det trækker lidt ned. Den vejledende udsalgspris på 499kr virker i den sammenhæng ret høj. På Amazon er prisen 19USD/130kr.
Super fin betjening
Super nemt og godt