Superleuke website, met leuke acties, via jullie heb ik het mozaïek haken ontdekt, ben er nu fan van,vooral met 2 kleuren. Ik kijk er altijd naar uit, het is leuk om alles te lezen. Ook de filmpjes o... Ver más
La empresa ha respondido
Prachtige ruime zaak met prachtige garens en groot assortiment, vakkennis en behulpzaamheid! Eindelijk heb ik een wolwinkel gevonden waar ik mij op mijn gemak voel, je kunt er op je gemak rondkijke... Ver más
La empresa ha respondido
Dit bedrijf komt altijd, als het mogelijk is zijn afspraken na. Heb in mei besteld en zeiden 28 augustus komt het pakket en niet alleen deze was op tijd maar de eerdere bestellingen waren ook op tijd... Ver más
La empresa ha respondido
Heel correct in alles wat ze doen. Altijd goed geholpen geworden. Als er vragen zijn kan ik ze gewoon mailen en binnen de kortste tijd krijg ik dan ook antwoord en tips waar ik naar opzoek ben. Hun w... Ver más
La empresa ha respondido
De grootste wolshop van Nederland vind je in Pijnacker en 24x7 online. Vandaag bestellen, morgen in huis*. Wol en katoen van alle bekende merken en onze specialiteiten Mr Cey en de enorme eigen import collectie van Papatya & Cicibebe Garens. Maar je vind bij ons ook leuke gratis haak patronen en hobby benodigheden.
Oostlaan 28, 2624 DL, Pijnacker, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Heb via hun site de skyline van Maastricht gekocht, maar deze is gewoon niet leesbaar. Vraag me af of dit netjes opgelost gaat worden.
Ze hadden misschien moeten overwegen om het patroon op een andere manier aan te bieden. Nogmaals eerste aankoop en meteen teleurgesteld in dit bedrijf. Voor mij de eerste en meteen de laatste x dat ik hier iets besteld heb

Respuesta de Pera Pasha
Jullie zijn enthousiaste mensen met hart voor de zaak , nee eigenlijk hart voor de mensen. Altijd hulpvaardig. Helemaal top

Respuesta de Pera Pasha
Ik kijk er altijd naar uit, het is leuk om alles te lezen. Ook de filmpjes op youtube zijn top, de beste qua duidelijke uitleg ivm mozaïek haken. Ben superblij dat ik een Vip-account heb aangeschaft, mooie voordelen.

Respuesta de Pera Pasha
stond aan de toonbank te wachten verkoopster bleef gewoon door praten met de dames aan de tafel zodat de andere verkoopster haar op aansprak

Respuesta de Pera Pasha
Ik heb een pakket besteld van een deken. Ik dacht met patroon. Dat zit er dus niet bij. Dan moet ik een boek kopen van €27,95, terwijl ik al meer voor het garen heb betaald dan wanneer ik het los koop. Hieronder mijn mail naar pera pasha:
Hoi Oscar,
Ik heb niet begrepen dat er geen patroon bij de bestelling zit. Niet duidelijk in de omschrijving. Wat een belachelijke idioterie. Dan had ik het garen wel zo kunnen bestellen. Dat is goedkoper. Nu heb ik meer dan het dubbele betaald voor het garen. Dit is niet de beste reclame voor jullie. Bedankt voor niks.
Dit was dus mijn laatste bestelling bij jullie en ik ga het retourneren.
Echt jammer. Ik had goede reviews over jullie gekregen. Van mij krijg je die dus niet. Echt jammer.
En nu krijg ik een soort van dreigmail dat ik mijn 1 ster weg moet halen. Inderdaad staat helemaal onderaan de bestelling dat je het boek moet kopen en dus heb ik het idd niet goed gelezen.
Hopelijk passen ze dit aan zodat het METEEN duidelijk is dat het pakket zonder patroon is en dat je een boek van bijna €30,- nodig hebt.
Ik pas mijn sterren aan van 1 naar 3 omdat ik merk dat de mensen achter dit bedrijf er met hart en ziel in staan.

Respuesta de Pera Pasha
Dit bedrijf komt altijd, als het mogelijk is zijn afspraken na.
Heb in mei besteld en zeiden 28 augustus komt het pakket en niet alleen deze was op tijd maar de eerdere bestellingen waren ook op tijd.👍👍👍

Respuesta de Pera Pasha
Fijne gezellige winkel! De mensen staan altijd voor je klaar en er is een groot assortiment.

Snoepjeswinkel
Ik word altijd blij in deze winkel.
Ze hebben mooie producten

Respuesta de Pera Pasha
Het is de combinatie van een mooie samenwerking tussen degenen die alles ontwikkeld hebben en de materialen die ervoor gebruikt worden👌

Respuesta de Pera Pasha
De tijdsduur en de levering volgens plan gegaan. Dat is het belangrijkste.

Respuesta de Pera Pasha
Zeer goede behandeling patroon wascer niet bij van huggy sjaal bij pastelsjaal bestelling

Respuesta de Pera Pasha
Gewoon een gezellig bedrijf met veel goede aanbiedingen en leuke verrassingen.

Respuesta de Pera Pasha
Goed geholpen bij het uitzoeken van de benodigde materialen voor mijn eerste breiprojectje. Incl waardevolle breitips!

Respuesta de Pera Pasha
Mooie website, hele brede collectie, bij vragen duidelijk antwoord.

Respuesta de Pera Pasha
Hele goede service, geweldige materialen die heel netjes verpakt worden.

Respuesta de Pera Pasha
Snelle levering en mooi via mail het patroon