Pergolux Norge Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hei har aldri opplevd en bedre service som jeg har fått hos Pergolux de har stilt opp 100 % på grunn av av en skade jeg fikk på Screen veggen og tidligere feilbestilling de ordnet opp med en gang... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Etter noen år med drømmen om pergola med vegger, er vi nå straks i mål og tenker selvfølgelig på nye serie 4 Pro. Georg var vår første kontakt hos Pergolux kundeservice og er en flott kontaktetablere... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Satte veldig pris på å bli oppringt, selv mange dager etter oppringningen. Det gjorde at vi løste problemstillingen og jeg kunne få brukt tiden på andre oppgaver. Tusen takk!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig god service og raske svar. Jeg kjøpte en pergola for omtrent ett år siden og ønsket nå å montere glassdører. Jeg fant noen glasspaneler på Finn.no og hadde behov for rammeverk, håndtak o... Ver más

Información sobre la empresa

5. Tienda de muebles de exterior

Sobre Pergolux Norge

Escrito por la empresa

Velkommen til PERGOLUX!

PERGOLUX er et kvalitetsmerke fra Norge. Et stilig design, utmerket kvalitet og en overkommelig pris gjør vår pergola med lamelltak til et unikt produkt.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

69 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Svært god service

Svært god service, og oppfølging av kundeservice ved Deni Karimov. Vi hadde dialog via mail som fungerte godt. Da det ble utfordring ved mottak av en defekt vegg.

15 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pergola Sundream 2 3x4 plus screens.

The Product quality is good. The installation instructions are helpful, although sometimes they lack detail and seem obsolete or at least not up to date. The motor alignment during installations needs more details. The remote control is thereble. It has to be with tactile buttons, but not touchable, because the user can't take it without touching something unintentionally. Also, you can't put it in your pocket because of the touch buttons. The ceiling flaps opening/closing do not operate consistently - sometimes they run on portions but sometimes continuously, and cannot be stopped until reaching the end position. A second holding console for the remote control will be helpful - one for outside the pergola post and one for inside the home, or a second remote control.

15 de septiembre de 2025

Respuesta de Pergolux Norge

Thank you so much for your detailed and honest feedback! 🌟 We're glad to hear that the product quality is good and that the installation instructions were helpful. 😊

We truly appreciate your valuable suggestions about improving the motor alignment details, updating the installation instructions, and making the remote control more user-friendly with tactile buttons. Your point about the ceiling flaps' inconsistent operation is especially important, we'll make sure this is passed on to our team for review. 🙏

Thank you for taking the time to help us improve.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topp service fra Deni Karimov!

Topp service fra Deni Karimov!

1 de junio de 2026

Respuesta de Pergolux Norge

Tusentals tack för din fantastiska recension! 🌟 Vi blir väldigt glada när vi hör att du fick toppservice. Det betyder mycket för oss att du är nöjd!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig god og hyggelig kundebehandling…

Veldig god og hyggelig kundebehandling av deres medarbeider, informativ og faglig dyktig.

29 de mayo de 2026

Respuesta de Pergolux Norge

Tusen takk for din flotte anmeldelse! 🌟 Vi blir svært glade når vi hører at du opplevde kundebehandlingen som god, hyggelig, informativ og faglig dyktig. Det betyr mye for oss at du følte deg godt ivaretatt! 😊🙏 Vi setter virkelig pris på tilliten din og at du valgte oss! ✨👏

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hyggelig personale på support som raskt…

Hyggelig personale på support som raskt og effektivt hjalp til med det jeg trengte.

29 de mayo de 2026

Respuesta de Pergolux Norge

Tusen takk for din fine anmeldelse! 🌟 Det gjør oss veldig glade å høre at du opplevde personalet på support som hyggelig, og at du fikk rask og effektiv hjelp til det du trengte. Vi setter stor pris på at du delte denne positive opplevelsen! 😊🙏 Takk for tilliten og at du valgte oss! ✨👏

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tok kontakt på telefon til pergolux for…

Tok kontakt på telefon til pergolux for kjøp av en pergolux 4. Ble oppringt rask og fikk god hjelp til bestilling. Fikk til og med god rabatter. Veldig hyggelig og behjelpelig selger.

21 de mayo de 2026

Respuesta de Pergolux Norge

Mange takk for din positive omtale!

Vi er glad for at du ble ringt opp raskt og fikk god hjelp til bestillingen, og at du også fikk gode rabatter. Vi er veldig glad for at du synes selgeren var hyggelig og behjelpelig. Vi håper du får stor glede av pergola !

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fikk kjempegod hjelp fra Jamie hos…

Fikk kjempegod hjelp fra Jamie hos kundeservice både for tips og ettersendendelse av brukermanual så jeg slapp å lete etter det når jeg stod midt i monteringen.

15 de mayo de 2026

Respuesta de Pergolux Norge

Mange takk for din fine omtale!

Vi er glad for at du fikk så god hjelp fra kundeservice, både med gode råd og ved etteret sende brukermanualen. Vi er veldig glad for at dette gjorde monteringsprosessen enklere for deg. Vi håper du er fornøyd med produktet og får stor glede av det!

God informasjon før kjøpet

God informasjon før kjøpet. Mulighet for hjelp til å sette den opp men også gode instruksjoner for hvordan en kan gjøre det selv. Etter å ha tenkt meg om valgte vi å sette den opp selv. Ingen vansker med å sette den opp selv og svært fornøyd med resultatet!

15 de mayo de 2026

Respuesta de Pergolux Norge

Mange takk for din utdypende omtale!

Vi er glad for at du synes informasjonen før kjøpet var tydelig og at du hadde godt hjelp og instruksjoner til montering. Det er veldig hyggelig å høre at du klarte å sette den opp selv uten vansker og at du er svært fornøyd med resultatet.

Vi setter stor pris på din tillit og håper dere får mye glede av produktet!

God kundebehandling

Jeg var i utgangspunktet ganske misfornøyd når jeg tok kontakt med kundeservice. Ble raskt blid igjen i møte med Deni Karimov. Han svarte raskt og greit på mine spørsmål og ga meg et godt "plaster på såret". Meget godt fornøyd og regner med å få min nye pergola ganske raskt.

12 de mayo de 2026

Hei!

Takk for tilbakemeldingen! Vi er veldig glade for å høre at han klarte å snu situasjonen og finne en god løsning for deg.

Defekt screen

Når jeg først kom gjennom til en operatør var vedkommende vennlig innstilt og holdingen var «dette fikser vi». Han bekreftet via ordrenummer at alder på produktet tilsa reklamasjon dersom det var noe feil på produktet. Deretter gav han meg en link til serviceavdelingen og oppfordret meg til å dokumentere med bilder og forklare hva som er problemet. Så problemet mitt er fortsatt ikke løst, men fikk god hjelp av Deni Karimov til veien videre.

11 de mayo de 2026

Hei!

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele anmeldelsen din. Vi er lei oss for å høre om problemene med skjermen din, men vi er veldig glade for at han kunne gi deg hjelpsom og vennlig veiledning.

Vi vil gjerne understreke at vi aktivt undersøker saken din.

Hjelpsom og serviceinnstilt

Veldig hjelpsom og servisinnstilt.

6 de mayo de 2026

Hei,

tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Vi er veldig glade for å høre at du opplevde oss som hjelpsomme og serviceinnstilte. Ta gjerne kontakt igjen dersom det er noe mer vi kan hjelpe deg med 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fikk flotte enkle svar på spørsmål jeg…

Fikk flotte enkle svar på spørsmål jeg hadde fra kundebehandler Deni Karimov fra Pergolux. Nettsiden er god og moderne og intuitiv.

5 de mayo de 2026

Hei,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen.

Vi er veldig glade for å høre at du fikk gode og enkle svar, og at du opplever nettsiden vår som både moderne og intuitiv. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice. Absolutt topp. Kvalitet hele veien. Anbefales på det varmeste.

5 de mayo de 2026

Hei,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen🌸

Vi setter stor pris på at du er fornøyd med både kundeservicen og kvaliteten vår. Det betyr mye for oss at du anbefaler oss så varmt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og god kompetanse

Jeg kontaktet Pergolux med noen spørsmål om ettermontering av glassdører og fikk gode svar av en svørt hyggelig Deni. Og da endte det med at jeg etterbestilte glassdører til pergolaen jeg kjøpte i fjor. Jeg er veldig godt fornøyd med den og bruker den mye. God service og godt produkt

29 de abril de 2026

Hei,

tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! ⭐

Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med pergolaen din og glassdørene du har etterbestilt. Vi setter stor pris på at du valgte å kontakte oss igjen, og jeg skal sørge for å gi din ros videre til Deni.

Ha en fantastisk tid i pergolaen din!

Fantastisk service fra Deni 👍

Fantastisk service og god hjelp fra Deni. Svarte på alt eg lurte på og veldig positiv og hyggelig samtale om mitt prosjekt. Anbefaler Pergolux!

18 de abril de 2026

Takk for din fantastiske tilbakemelding! ✨

Vi er så glade for å høre at Deni ga deg slik utmerket hjelp, svarte på alle spørsmålene dine og skapte en positiv samtale om prosjektet ditt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deni Karimov ga en svært god…

Deni Karimov ga en svært god kundeopplevelse. Han var hjelpsom gjennom hele prosessen og leverte god service fra start til slutt. Han fremsto som blid, imøtekommende og svært på tilbudssiden. I tillegg var han både respektfull og seriøs i sin kommunikasjon. Alt i alt en selger som gjør det enkelt å føle seg trygg og godt ivaretatt. Anbefales.

18 de abril de 2026

Respuesta de Pergolux Norge

Takk for din fantastiske tilbakemelding! 😊✨

Vi er utrolig glade for å høre at Deni Karimov ga deg en så hjelpsom, blid og profesjonell opplevelse fra start til slutt.

Reklamasjon på Pergolux Varmelampe

Reklamasjon på Pergolux Varmelampe
ble raskt og flott ekspedert av kundebehandler Jamie og ny ble sendt i posten dagen etter.

23 de marzo de 2026

Takk for din fantastiske tilbakemelding! ✨

Vi er så glade for å høre at Jamie håndterte reklamasjonen din raskt og effektivt, og at du fikk en ny varm lampe sendt dagen etter.

Velkommen tilbake til Pergolux når som helst!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.