Jeg fik lavet en conch piercing hos Piercinghuset i Aalborg. Selve oplevelsen der var meget god. Da jeg nogle uger efterfølgende oplever, at min piercing er ved at blive 'spist' af mit øre, grundet... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Kæmpe god oplevelse den dag jeg skulle pierces. Personalet i Aalborg er monster søde og meget professionelle. En uges tid efter, at jeg fik lavet min piercing, faldt smykket desværre ud - på trods a... Ver más
Jeg har været forbi Piercing Huset i Herning to gange, og jeg er blevet mødt af kompetente og venlige piercere begge gange, som tager sig god til at sikre at man føler sig tryg og tilfreds med resulta... Ver más
Jeg var inde i piercinghuset i Aalborg med en veninde og blev piercet af Martina. Hun var mega dygtig og professionel - kæmpe anbefaling!
Professionelt piercingstudio siden 2008, og kun piercere med en sundhedsfaglig uddannelse. Det sikre en god faglig baggrund og ballast som piercer. Alle vores piercere er sygeplejersker, læger, ambulancereddere, medicinstuderende eller sygeplejestuderende. Vi har studio i Odense, Aarhus, Herning, Vejle og Fredericia. Alle vores studier er rene og pæne og ligger på centrale beliggenheder. Vi lægger stor vægt på hygiejne i topklasse, og smykker af den ypperste kvalitet. Vi overholder alle retningslinjer på området, fx Seperat aflukket piercingrum, seperat aflukket sterilrum, sporetest på autoklave hver mdr. Alt udstyr gennemgår en omfattende rensningsproces mellem hver kunde, nåle bruges KUN 1 gang, vi anvender IKKE ørepistol, og alle overflader bliver desinficeret mellem hver kundebesøg Dette er blot nogle af de forholdsregler vi følger, for at sikre din oplevelse og dit helbred, som kunde hos os.
Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 83% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Nu har jeg fået lavet 5 piercinger af Jonas og når der skal laves flere er der ingen tiviel om at det er der jeg vil gå hen igen.
Super god service, behagelig stemning og jeg føler mig bare super tryg i hans hænder.
Kan varmt anbefale stedet, og ved at man til en hver tid får gode råd og at der ikke laves noget de ikke kan stå inden for.
Tak for suuuuper god service i dag Jonas! Det virkelig en fornøjelse at komme hos jer, har da sjældent oplevet så god, hyggelig service og professionelt arbejde:-) du kanon til at berolige folk og vi kommer da helt sikkert igen næste gang! Keep up the good work! Hilsen de to louiser :-)
Jeg har fået lavet en del piercinger og kommer altid igen.
Jeg har fået den bedste guide til hvordan og hvorledes man skal huske at rense og håndtere dem.
Der er altid tjek på hygiejnen!! Rigtig god stil.
Jeg får dem kun lavet der, da jeg ved de bliver lavet perfekt .
En glad kunde
Soffy
Jeg har nu fået fire Piercinger inde ved piercinghuset, og jeg er hver gang gået derfra med et smil. der er altid rent og pænt, både i venteværelslet, rummet de piercer i og ja overalt faktisk. Alt bliver gjort professionelt, helt ned til mindste detalje. piercerene er utrolig dygtige til deres arbejde, og til at berolige/forberede kunderne. man føler sig straks hjemme, og i gode hænder hos dem. Jeg er blevet piercet af både Stine og jonas, og jeg kan uden at blinke sige at det har været nogle kanon gode oplevelser. De er begge gode til deres arbejde, de fedter ikke rundt med tingende som andre piercere kan, og de er utrolig gode til at forklare om selve piercingen man får, hvordan den skal renses osv. man får endda et nummer man kan ringe eller skrive til hvis man er i tvivl om det mindste. Jeg har kun positivt at sige, og kan kun opfordre andre der vil pierces til at tage ind til piercinghuset, da jeg ved jeg 100% kan garantere en rigtig god behandling, og et professionelt stykke arbejde. Alt i alt er Piercinghusets præstation i mine øjne helt igennem fantastisk og professionel.
Jeg bor i Horsens.
Jeg tænkte: "nu skal jeg prøve noget vildt, nyt og som ingen jeg kender har - det skal ikke være en tattoo" Jeg tog lidt research og kom på ideen Dermal Ancher/anchor. Jeg "youtubede" en masse forskellige videoer, men som skræmte mig, da nogle var hurtige og nogle rigtig dårlige.. Jeg søgte på steder i nærheden der lavede sådanne piercinger og fandt piercinghuset.
Jeg tog knoglen og ringede til Jonas. Vi snakkede i 20 minutter om alle "hvad nu hvis" spørgsmål jeg kunne finde på. Vi aftalte tid og 14 dage efter skulle jeg have en Dermal.
Jeg blev taget godt imod. Jonas ligger stor vægt på at hans personale er sundhedsfaglig uddannet hvilket helt klart var det der gjorde det skulle være ham der skulle stikke i min finger.
Har haft den i knap 3 uger nu og ingen komplikationer. Jonas har været utrolig hurtig til tilbagemelding på sms da jeg stadig kan have mange "hvad nu hvis" spørgsmål.
Er overbevist om at Jonas skal lave alt fremover af piercinger jeg skal have lavet- og ALLE mine bekendtskaber skal nok begynde at sige "piercing? -vælg piercinghuset!"
-Sacha 8700
jeg fandt jonas ved at google rundt og syns sted var så fedt og behandlig helt i top så god en behandling jeg har vært der 3 gange inde for 6 uger tog kæreste med osse vi har til sammen fået lavet 14 piercinger der inde og kan kun tale positiv om dem der inde
er klar på flere piercinger hos jonas :-)
Jeg var inde og få lavet en septum ved piercinghuset og er virkelig ovenud tilfreds.
Piercingen blev desværre skæv, men det er hvad der sker og jeg har derudover også en lidt skæv næse, jeg ringede derind og forklarede min situation og fik afvide jeg bare kom op, derudover fik jeg et par tips og tricks til hvordan jeg i mellemtiden kunne gøre så den forhåbentlig rettede sig selv.
Jeg har været deroppe og vi blev enige om at jeg skulle fortsætte med det jeg gjorde, og hvis den så stadig var skæv når de var færdighelet så skulle jeg self. bare komme og få lavet en ny.
Er utroligt glad for piercinghuset og de er super søde, jeg har ellers kun ladet en anden pierce mig, men piercinghuset må fremover med glæde stikke i mig.
Derudover er Jonas jo en ret flot fyr :P
Har været ved Piercinghuset flere gange og fået lavet både piercinger og dermals. Der er altid god og hyggelig stemning, og man kan ikke andet end at føle sig godt tilpas! Man kan regne med at få en ærlig mening og et godt råd med på vejen :)
Der er slet ingen tvivl om at hygiejnen er i orden, og prisen er mere end god! Har allerede sendt flere af mine veninder afsted, og vil slet ikke tøve med at anbefale dette sted fremover!
Så bare kom igang, folkens ;)
Fik en Dermal Punch i hvert øre. Super service, top rent. Fik udførlig beskrivelse og følte mig totalt i gode hænder. og så virker prisen lavere end andre steder, selv om servicen er i top.
Anbefaler på det varmeste :)
Har fået lavet 3 piercinger
tungen
brystet
læben
Piercinghuset er et fantastisk sted, med søde piercere og hygiejne i topklasse.
Kan klart anbefales
Og så er det super billigt