Jeg fik lavet en conch piercing hos Piercinghuset i Aalborg. Selve oplevelsen der var meget god. Da jeg nogle uger efterfølgende oplever, at min piercing er ved at blive 'spist' af mit øre, grundet... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Kæmpe god oplevelse den dag jeg skulle pierces. Personalet i Aalborg er monster søde og meget professionelle. En uges tid efter, at jeg fik lavet min piercing, faldt smykket desværre ud - på trods a... Ver más
Jeg har været forbi Piercing Huset i Herning to gange, og jeg er blevet mødt af kompetente og venlige piercere begge gange, som tager sig god til at sikre at man føler sig tryg og tilfreds med resulta... Ver más
Jeg var inde i piercinghuset i Aalborg med en veninde og blev piercet af Martina. Hun var mega dygtig og professionel - kæmpe anbefaling!
Professionelt piercingstudio siden 2008, og kun piercere med en sundhedsfaglig uddannelse. Det sikre en god faglig baggrund og ballast som piercer. Alle vores piercere er sygeplejersker, læger, ambulancereddere, medicinstuderende eller sygeplejestuderende. Vi har studio i Odense, Aarhus, Herning, Vejle og Fredericia. Alle vores studier er rene og pæne og ligger på centrale beliggenheder. Vi lægger stor vægt på hygiejne i topklasse, og smykker af den ypperste kvalitet. Vi overholder alle retningslinjer på området, fx Seperat aflukket piercingrum, seperat aflukket sterilrum, sporetest på autoklave hver mdr. Alt udstyr gennemgår en omfattende rensningsproces mellem hver kunde, nåle bruges KUN 1 gang, vi anvender IKKE ørepistol, og alle overflader bliver desinficeret mellem hver kundebesøg Dette er blot nogle af de forholdsregler vi følger, for at sikre din oplevelse og dit helbred, som kunde hos os.
Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 83% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Tryg og god oplevelse med gode grin undervejs.
Super professionel kyndig sundhedsfaglig vejledning omkring forløbet og aftercare. Jeg kan klart anbefale piercinghuset. Vil jeg have lavet en piercing mere, bliver det her.
Har lige været ved Piercinghuset og få lavet to piercinger. Perfekt kundeservice ved Mette S, som var så sød til at tage hånd om min nervøsitet og lavede to flotte piercinger.
Endnu engang fantastisk service og skønt personale. Har altid været tilfreds med alle de piercing er jeg har fået ved piercing huset. Og I dag var min aftale ved Mette S i top 🙏 vil klart anbefale piercing huset til andre 👍
Effektiv og hurtig ekspedition..
God vejledning og hygiejneprocedure. 👌🏼
Har fået lavet flere piercinger hos piercing huset men de sidste par jeg fik lavet var ikke så gode. Dog de har været rigtig gode til at skrive til mig at de selvfølgelig vil lave det om. Så rigtig god service hvis der skulle være noget der ikke skulle være i orden.
Min oplevelse blev vendt fra negativ til positiv. Jeg havde bestilt en tid online til en daith piercing, som jeg troede skulle laves i Fredericia. Grundet miskommunikation var den dog booket i Odense. Det fandt jeg først ud af da jeg stod i Fredericia til det bestilte tidspunkt, og allerede havde kørt fra Struer. Efter telefonisk kontakt med Jonas sørgede han for at der var en piercer der ventede på os i Odense og vi fik rabat. Da vi kom til Odense ventede søde og kompetente Sofie, som har lavet en super fin piercing på mig. Så god service - Piercinghuset er et sted jeg varmt vi anbefale!
Super dygtig piercer, god forklaring inden man bliver piercet og imens, så man får en super god oplevelse med at blive piercet!
Service var jeg på ingen måde tilfredsstillende. Jeg havde bestilt en tid en lille uge i forvejen og så var den glemt og blevet skrevet i deres kalender, så fik jeg af vide jeg kunne komme ind 10-15 min efter min ellers bestilte tid, men sad og ventede 20 min efter de 10-15 min. Så sad i en lille time inden ved dem i alt, inden jeg gik, da der blev ved med at komme kunder ind som blev taget.
God oplevelse, flot resultat og god service. Det var nemt at bestille tid og det kørte bare. Fin service i form af pleje info efter, samt imødekommende personale. Mette var super sød og professionel :)
Endnu engang har jeg været inde og bliver piercet ved Jonas, og endnu engang fik jeg en professionel service og en skøn oplevelse. Jonas er simpelthen så utrolig dygtig til at få en til at føle sig tryg og han er noget af den venligeste der findes :) nu har jeg fået lavet 8 fantastiske piercinger ved ham, og der er ingen tvivl om at piercinghuset er de eneste der får lov til at pierce mig!!
En fantastisk service af Jonas, af flere omgange. En super dygtig medarbejder piercede min datters ører. Det var en super oplevelse, så fem stjerner er bare for lidt her. Jonas er altid hjælpsom med spørgsmål også - tak !
Selve det at få lavet piercingen var der ingen problemer med. Men der var så meget mangel på information om alt. Jeg fik ellers fortalt pierceren, at det var min første piercing, men jeg fik bare at vide at jeg skulle koge noget vand, komme salt i og lade det køle af, for at have noget at rense med. Den første uge gik rigtig fint, men da jeg så fik rigtig ondt i øret, skrev jeg til dem på deres hjemmeside om det var at forvente, det var jo min første gang, men jeg fik intet svar. Det gjorde intet for at berolige, tværtimod. Efterhånden som jeg fik undersøgt på andre forskellige hjemmesider fandt jeg ud af, at det saltvand jeg havde fået blandet, var i helt forkert blandingsforhold og at jeg i det hele taget havde gjort alt forkert uden at være vidende om det. Nu hvor jeg selv kan se nærmere på min piercing, kan jeg se at den sidder lavere end jeg havde fortalt den skulle og at den er skæv. Jeg kan ikke anbefale piercinghuset.dk, og jeg får nok aldrig selv lavet en anden piercing efter sådan en oplevelse.

Respuesta de Piercinghuset
Jeg har for første gang fået piercet en ørering i - helix (jeg havde i forvejen 5 andre i øreflippen, som var blevet skudt i) Jeg valgte at få piercet her hos piercinghuset i Odense og sikke en fantastisk oplevelse! Jeg blev piercet af søde Emma, som var så god og rolig under forløbet. Jeg var selv lidt spændt på oplevelsen, men kan kun anbefalde at få piercet dette sted. Super ordentlig og proffessionelt sted og personale- dog en smule ventetid (men sørg blot for at bestille tid, så er det intet problem)
Efterfølgende fik jeg tilsendt en mail (som jeg selv bad om at få) med gode råd om, hvordan man passer sin piercing bedst - super service.
Jeg siger tak for en super oplevelse, der førte til en glad og tilfreds kunde med en fin ny helix piercing! Vil helt sikkert komme igen, hvis jeg skal have lavet flere.
Jeg fik en næsepiercing for 4 måneder siden. Rigtig fin oplevelse, bortset fra, at de er bagud.
Jeg har så købt en piercing over hjemmesiden, som ikke passer. Der opstod en miskommunikation mellem kvinden i butikken og jeg, uden det er nogens skyld. Jeg kontaktede så Jonas, og vi fandt en løsning sammen. Jonas viste stort overskud og bevidsthed om den enkelte kundes behov. Jonas sendte mig to piercinger, hvor jeg kan gå ned i butikken og få hjælp til at finde den rigtige, og vedlagde en konvolut med frimærke og det hele, klar til afsendelse. Dette har gjort det meget nemmere for mig, og gjorde mig meget glad, hvilket det virkede til Jonas så. Jeg køber med glæde fra hans firma igen.
Jeg skal ned og have smykket skiftet senere, og håber det går lige så glat.
Opdatering: Det gjorde det IKKE. Det viser sig, at den ansatte ikke kunne finde ud af at få ringen i min næse, så i stedet forsøgte hun en masse gange og endte bare med at få sår i næsen af det og øm næse. Men utrolig sød kvinde til gengæld. Jeg spørger om smykket er for lille, hvortil hun mener, at det er det bestemt ikke, og det kommer til at sidde rigtig fint. Nu, nogle dage senere, har jeg selv prøvet. Jeg fik meget nemt piercingen i, men det er for lille. Jeg har prøvet at udkommunikere dette i en samlet email, men det forstod vedkommende som besvarede emailen(og som åbenbart ikke gad at give sig selv til kende) åbenbart slet ikke. Så i stedet har jeg udvekslet helt vildt mange emails med dem, og konklusionen er, at de ikke kan hjælpe mig.
Det skal desuden nævnes, at jeg blev informeret i butikken og på hjemmesiden om, at smykkeskifte er gratis hvis købt hos dem.. Det fik jeg pludseligt at vide, at det så åbenbart ikke er alligevel. Så der er altså både dårlig kommunikation til medarbejderne og falsk reklame.
Nu kan jeg så se, at ved at skrive, at jeg ''blot vil informere om'' får jeg nu at vide, om jeg truer dem. Kommunikation med Piercingfabrikken hermed afsluttet.

Respuesta de Piercinghuset
For 3 dage siden fik jeg piercet begge brystvorter hos piercinghuset. Jeg var ekstremt nervøs, så til min store lettelse blev jeg mødt af den rareste mand, Jesper. Jeg følte jeg var i de bedste hænder og resultatet var endnu bedre end jeg turde håbe på det blev. Vil gerne takke Jesper for den gode behandling! Han beroligede mig ved at tale alt igennem og gennemgå trin for trin hvordan det skulle forløbe. Da det er et følsomt område at blive piercet, hjalp det super meget at Jesper havde masse humor og fik mig til at føle mig tryg. Prisen var bestemt også super! Og butikken var super fin og man følte man var i gode hænder.
Jeg har netop fået lavet en næsepiercing af Jonas hos Piercinghuset i Odense. Jeg havde en super tryg og god oplevelse og kan varmt anbefale ham som piercer. Han guidede mig igennem hele processen og rådgav mig undervejs. Jeg kommer glædeligt igen en anden gang :)
En veninde og jeg selv fik hver lavet 2 piercinger hos piercinghuset. Vi oplevede en enorm god service og smertefri behandling. Vi anbefaler Piercinghuset til alle ! :)
Helt igennem god behandling :)
Man bliver sat ind i tingende og forklaret det hele ordenligt!
Jeg var derinde i går og få lavet en Vertical labret. Jeg er SÅ glad for den, og det søde personale der var derinde. Jeg kan kun anbefale stedet til andre :)